موفق باشي فرزندم...[shaad]
نمایش نسخه قابل چاپ
و امروز صبح تو موزه جشن تولد داشتيم جاي همگي سبز [shaad]
سعيد عزيزم كلي غافلگير شد ...اينجوري شده بود كه استاد سختگيرش و معاون جدي اداره براش جشن گرفته باشه[taajob][taajob][taajob]و بعدش اين شكلي شد[khejalat][khejalat][khejalat]
بماند كه چقدر همه دوستان سر به سرش گذاشتن...[labkhand][nishkhand]و البته خود من[nishkhand]
و در اخر كيك خورديم خامه اي شكلاتي از همونايي كه خودم خيلي دوست دارم اخه خودم به قنادي سفارش داده بودم ....خيلي پررو هستم نه؟[cheshmak]
سعيد باورش نشد كلي هديه گيرش اومد
خودش هم كلي براي خودش كف زد و كلي خنديد !خيلي پررو هست نه؟[nishkhand]
اميدوارم مثل الان هميشه لبش پر از خنده و شادي بشه...
تازه همه به سعيد ميگن كي وقت شيريني و كيك عروسي ميشه بنده خدا كلي خجالت كشيد[cheshmak] خب حقيقت هست روزي هم كيك عروسي اش رو ميخوريم و ميخنديدم زندگي همينه !
تولد ازدواج مرگ !!همين سه كلمه ![golrooz]
چقدر من اين تاپيك رو دوست دارم دست گلي عزيزم بابت اين ايجاد اين تاپيك درد نكنه ![tashvigh][golrooz]
امروز یه برنامه توپ واسه آخر هفته ریختم که خستگی امتحانا حسابی از جسم و روحم زدوده شه !
وقتمو بین دوستام و خونواده تقسیم کردم تا خیلی بیشتر بهم خوش بگذره
اما یه مسئله ای همچنان منو مشوش خاطر و مضطرب نگه داشته
سعی می کنم بهش فکر نکنم تا هر چی به صلاحه پیش بیاد
فقط در همین حد بگم که شاید تمام خاطرات کودکی و نوجوونیم طی چند روز بر باد بره...
من می خوام که به چیزهایی که دوستشون دارم زودتر برسم ای کاش که دنیا یه ساعت کوکی داشت که وقتی خسته بودی نگهش میداشتی وقتی زندگی برات کسل کننده یا ناراحت کننده بود زمانو جلو می بردی وقتی خوشحال بودی نگهش میداشتی ولی افسوس که ساعت زندگی انسانها برعکس اینها عمل می کنه
سختتر از همه اینه که کسایی رو که دوستشون داری هرروز ببینی ولی نتونی به اونها بگی که چقدر دوستشان داری
امید وارم که همه به اون چیزه وهدفهایی که میخوان برسن برای من هم دعا کنید تا به هدف بزرگم در زندگی برسم[dooa][dooa]
جناب باستان شناس حالا چرا ازدواج کار دیگه ای نمیشه جز این کار کرد؟؟؟؟؟؟
تولد زندگی=ازدواج نکردن=ارامش مرگ
من میخوام هرچی زودتر جواب کنکور بیاد ، خسته شدم از بلاتکلیفی . عاشق درس خوندنم اونم وای روانشناسی . دارم فکر می کنم اگه قبول نشم دوباره باید شروع کنم به خوندن و.... .کارم پیدا نمیشه که یا حقوق پایینه یا محیط مناسب نیست یا همش بازاریاب میخوان .
امروز یک کار spss تحویل دادم امیدوارم درست بوده باشه و پشت سرم دعای خیر کنن .
[golrooz][golrooz][golrooz]
بله دوست عزيزم
مطمناخيلي كارا ميشه بهتر از ازدواج انجام داد ....
درس خواندن
ياري و مدد به ديگران در هر مقامي كه هستيم
و اينكه مايه ارامش ديگران باشيم...
تولد = زماني هست كه همه ما هرگز ازش فرار نميتونم بكنم چون تصميم گيرنده نبودم و خدا خواسته پس ما هستيم.....
ازدواج = مطمنا بهترين انتخاب براي رسيدن به ارامش و اسايش ميتونه باشه ولي اگه در زمان انتخاب با دقت نظر براي يافتن همسر وقت گذاشته باشيم.
و
مرگ = مطمنا اين هم مانند تولد ما در دست ما نيست و خدا تصميم اخر رو ميگيره و هر صلاح ما باشه اتفا مي افته ! و مرگ رسيدن به ارامش ابدي و هميشگي هست ...
در ميان كاراهاي بسياري انجام ميشه كه در قالب اين سه زمان تولد ازدواج و مرگ رخ ميدهد...
[ghahr]چرا اینقدر زود ناراحت میشی ببخشید خوب فکر کنم حرفتون کاملا درسته و من هم نمیتونم چیزی بگم
با عرض معذرت من تا اطلاع ثانوی مورد اخر را انتخاب می کنم[sar dard]
عزیز دلم من هم امید وارم که جواب کنکورت عالی باشه و همیشه دعای خیر پشت سرت باشه
روانشناس مملکت[labkhand]
دارم جدا به روح پدراستادمون فاتحه میدم. خدایی دمش گرم ترم اخری استرس امتحان ندارم .(ارزیابی )
اما استاد عزیز مدیریت خدا وند به شما انصاف عنایت کنه 200 صفحه جزوتو حفظ نمیشم کاشکی تک ماده هنوز بود گرچه هیچ وقت استفاده نکردم .
استاد راهنمای عزیزم کاشکی زودتر از مسافرت سالم برگرده .
دوستای خوبم رو حتی تو دنیای مجازی با هیچ چیز عوض نمیکنم .دوستون دارم
وقتی میام اینجا انگار دوبار دارم زندگی میکنم .
ارزو میکنم همه بچه امتحاناشون رو خوب بدن ، سالم باشند و شاد .
و خداوند انسان های مهربون رو که به فکر دیگران هستند و تو شرایط سخت سنگ صبور دیگران واقعا حفظ کنه .
محبت تنها عنصریه که می تونه بر تورم غم غلبه کنه .
پس یکدیگر رو بی قید شرط همان ور که هستیم دوست بداریم .
خیلی نوشتم پوزش [golrooz]
مدتیه از بیکاری به خواهرم که واحد تکثیری در یکی از دانشگاهها رو داره کمک می کنم و اونجا مشغول به کار شدم آخه آبجیم امتحاناتش شروع شده و یکی باید کاراش رو جمع و جور کنه
یکی از روزها ساعت 5:30 باید یه جایی می رفتم مجبور شدم در تکثیر رو ببندم که همون لحظه یه آقای اومد برای کپی منم خیلی خونسر بهش گفتم تکثیر تعطیله خدا حافظ!
کلی دانشجو اون نزدیکها بود دیدم همه با تعجب منو نگاه می کنن به هرحال خیلی بی تفاوت رفتم به کارام برسم
وقتی برگشتم خواهرم با استرس اومد پیشم و گفت تو کپی رییس دانشگاه رو نگرفتی! ( متوجه شدم اون آقا رییس دانشگاه بود )[nadidan][nishkhand]
خلاصه رییس دانشگاه خیلی عصبانی شده بود و در واقع به جورایی منو از دانشگاه اخراج کرد ( به آبجیم گفته بود به اون خانم بگو دیگه نیاد !)
خوب من کمی دلخور شدم اخه منکه کاری نکرده بودم و نه اون علامت میتی کومان داشت نه من می شناختمش
تازه من خیلی عجله داشتم و در تکثیر رو هم بسته بودم
حالا دیروز همون رییس دانشگاه به خواهرم گفته از شخصیت ام خوشش اومده و می تونم دوباره بیام دانشگاه و مایله حتی یه پستی هم تو دانشگاه بهم بده
اما . . .
کوزه شکست و آب رفت . . .
دیگه دلی که شکست مثل قوری که شکسته که مثل اول نمی شه
دارم فكر ميكنم چرا گاهي يك بودجه كافي براي ادامه كار در كاوش ....بايد كم بيات
دارم فکر می کنم هنوز واسه مردنم خیلی زوده [negaran][nishkhand]
دارم فکر میکنم من با این آرتمیس چه کار کنم![tafakor]
چرا از حالا داری فکر مرگو میکنی بچه بشین سر درست!حالا دارم به این فکر میکنم که کی میشه که رخت عزا رو از تنم در بیارم !هی خدا
ای بابا ! دارم به این فکر می کنم که چرا من هر حرفی می زنم اطرافیام می گن برو بشین سر درست [khande]
الان خیلی خسته ام ... با اینکه سعی می کنم به چیزی فکر نکنم ولی همش ذهنم پر هست ... از افکاری که میدونم گذراست ... تحمل خستگی این افکار از خستگی جسمانی سخت تر هست!
بعد از کلی خبر بد شنیدن امروز یه خبر فوق العاده شنیدم که به من اجازه دادن برم USA تا اونجا مقالمو ارائه کنم تازه امتحاناهم که تمومه فردا هم جاتون خالی با خانواده میریم سپیدان انشا...
امید وارم هرکی ناراحته مثل من خوشحال بشه هرکی هم خوشحاله خدا بیشترش کنه
الان فقط می خوام بگم که
I LOVE MY GOD FOR EVER[shaad]
سلام گلم باید بهت تبریک بگم که همچی برات خوب تموم شده امیدوارم که همیشه خوش باشی[golrooz]
حالا همچین یه چند هفته ای می خوام نفس بکشم
بعدش دوباره برم درس بخونم نگم چیست درس؟! [eynaki]
خدایا انقدر درباره درس صحبت کردم با این و اون که حال خودمم داره بد میشه! یه کاری کن زندگیم از این تک بعدی بودن در بیاد
نمی دونم چی بگم، احساس خوبی ندارم
میگن همیشه دلیل شادی کسی باش نه شریک شادی او؛ همیشه شریک غم کسی باش نه دلیل غم او
برای همین دوس ندارم باهات حرف بزنم!
دیگه بی بی سی مدرسه (لقب اینجانب!) در حال حاضر اخباری برای شنیدن مخاطبا و حرفی برای گفتن نداره !
حالا برات خیلی ناراحتم دوست عزیز و خوبم
اما می دونم خوب یادته که اون روزا با هم دعا می کردیم هر چی به صلاحته پیش بیاد
شاید صلاح و مصلحت خداوند در این بوده که تو ... تابستون امسال رو کنار خودمون بگذرونی !
اصلا ... مرحله دوم المپیاد قبول نشدی که نشدی! تنت سالم باشه ان شاءالله
مثل خواهر واقعیم دوستت دارم ح.ف عزیزم [golrooz]
تازگیا همه دپرسن
یه جمله ای بود: این روزها همه ناقص الخلقه اند، هیچ کس دل و دماغ ندارد
حالا همگی یه لبخند لطفا !
بگین دیزی => [nishkhand]
....زد به هدف این Artmis .....
خیلی خسته ام ... امیدوارم.... با این که می دونم تمومی نداره!
می دونم اگه امید نباشه هیچی نیستــــــــــــ[khoobboodan]
خدایا امیدم و ناامید نکن .... با اینکه میدونم جمله ی دعایی خوبی نیست[negaran]
دعــــــامی کنم ... تا می تونم[shaad]
حالا می خوام دوست صمیمی دوران راهنماییمو ببینم دلم براش خیلی تنگ شده خوشحالم واقعا
حالا چرا اینقدر اینجا سوت و کور شده؟!
دانشجویان گرامی پیروز باشید و سربلند
امتحانا خوش بگذره!
الان تازه اتاقمو تمیز کردم تو امتحانا حسابی نامرتب شده بود.خیلی خستم.
ديروز و امروز كلي با هم دعوا كرديم و ظرف و گلدون شكستيم[nadidan][nadidan]
الان در حــــدی اعــــــــصابم خورده که مــــــی خـوام سرم رو محکم_محکم بکوبم به دیــــــوار......................[sar dard]
وااااااااااای...........
خوب شد تو دفـترچم ننوشتما مگر نه که پاره شده بود تا الان حــــتما!!
دستت درد نکنه Artmisجان[golrooz][golrooz][golrooz]
الان خيلي دلم شكسته جز از خدا از هيچ كس هيچي نمي خوام[negaran][negaran]
اخه چراااااااااا؟؟؟حالا اول کی شروع کرد؟؟؟
خستما ولی خوابم نمیاد.همش استرس دارم ک کارنامه هامون کی میدن!!!
سر خونه و مستاجر بودن اين جور حرفا ...
چقدر دلم گرفته باز!
چقدر دلتنگم!
کاش میتونستم شعر بنویسم، کاش میشد این بغض و ترکوند!!!!!!![negaran]
پروردگارا ....... [golrooz]
تورا برای همه ی داشته ها و نداشته هایم شاکرم.
وجودت برام خیلی عجیب و غریبه، اصلا نمی شه درکت کرد !
روزها بود که داشتم عذاب می کشیدم، درگیری ذهنی و وسواس فکری داشتم
کم مونده بود برم تیمارستان [bihes]
اما همین که تو رو خوندم، صدات کردم، همین که گفتم «آگاه باشید تنها با یاد خدا دلها آرام می گیرد»...
کلا متحول شدم، احساس خوبی داشتم احساس می کردم... منو در آغوش کشیدی و بهم میگی نگران نباش، من اینجام، پیش تو
با اینکه دلم می خواست و می خواد خیلی خوشحال باشم از اینکه تو رو دارم، از خودم بدم میاد که این همه فراموشت کردم این همه نادیده گرفتمت، اما همین که صدات می کنم ...
[narahat]
برای هزار و یکمین بار منو ببخش
با دل و جون دوستت دارم
دوستان خوب خیلی ارزشمندند از توجه دوستای خوبم سپاسگذارم .
الآن وضیعت خوبه[nishkhand] از ساعت 9 باید شروع کنم فیزیک 1 بخونممممم[nadidan]
الان دارم فکر میکنم که 25 تیر زودتربرسه!!!!![esteghbal]تا اون موقع هم امتحانا رو با موفقیت پشت سر بذاریم همگی