و امروز صبح تو موزه جشن تولد داشتيم جاي همگي سبز
سعيد عزيزم كلي غافلگير شد ...اينجوري شده بود كه استاد سختگيرش و معاون جدي اداره براش جشن گرفته باشهو بعدش اين شكلي شد
بماند كه چقدر همه دوستان سر به سرش گذاشتن...و البته خود من
و در اخر كيك خورديم خامه اي شكلاتي از همونايي كه خودم خيلي دوست دارم اخه خودم به قنادي سفارش داده بودم ....خيلي پررو هستم نه؟
سعيد باورش نشد كلي هديه گيرش اومد
خودش هم كلي براي خودش كف زد و كلي خنديد !خيلي پررو هست نه؟
اميدوارم مثل الان هميشه لبش پر از خنده و شادي بشه...
تازه همه به سعيد ميگن كي وقت شيريني و كيك عروسي ميشه بنده خدا كلي خجالت كشيدخب حقيقت هست روزي هم كيك عروسي اش رو ميخوريم و ميخنديدم زندگي همينه !
تولد ازدواج مرگ !!همين سه كلمه !
چقدر من اين تاپيك رو دوست دارم دست گلي عزيزم بابت اين ايجاد اين تاپيك درد نكنه !![]()
ای کاش عظمت در نگاه تو باشد, نه در چیزی که به آن می نگری...
امروز یه برنامه توپ واسه آخر هفته ریختم که خستگی امتحانا حسابی از جسم و روحم زدوده شه !
وقتمو بین دوستام و خونواده تقسیم کردم تا خیلی بیشتر بهم خوش بگذره
اما یه مسئله ای همچنان منو مشوش خاطر و مضطرب نگه داشته
سعی می کنم بهش فکر نکنم تا هر چی به صلاحه پیش بیاد
فقط در همین حد بگم که شاید تمام خاطرات کودکی و نوجوونیم طی چند روز بر باد بره...
ای کاش عظمت در نگاه تو باشد, نه در چیزی که به آن می نگری...
من می خوام که به چیزهایی که دوستشون دارم زودتر برسم ای کاش که دنیا یه ساعت کوکی داشت که وقتی خسته بودی نگهش میداشتی وقتی زندگی برات کسل کننده یا ناراحت کننده بود زمانو جلو می بردی وقتی خوشحال بودی نگهش میداشتی ولی افسوس که ساعت زندگی انسانها برعکس اینها عمل می کنه
سختتر از همه اینه که کسایی رو که دوستشون داری هرروز ببینی ولی نتونی به اونها بگی که چقدر دوستشان داری
امید وارم که همه به اون چیزه وهدفهایی که میخوان برسن برای من هم دعا کنید تا به هدف بزرگم در زندگی برسم![]()
ویرایش توسط F.PHYSICIST : 13th June 2011 در ساعت 04:23 PM
جناب باستان شناس حالا چرا ازدواج کار دیگه ای نمیشه جز این کار کرد؟؟؟؟؟؟
تولد زندگی=ازدواج نکردن=ارامش مرگ
من میخوام هرچی زودتر جواب کنکور بیاد ، خسته شدم از بلاتکلیفی . عاشق درس خوندنم اونم وای روانشناسی . دارم فکر می کنم اگه قبول نشم دوباره باید شروع کنم به خوندن و.... .کارم پیدا نمیشه که یا حقوق پایینه یا محیط مناسب نیست یا همش بازاریاب میخوان .
امروز یک کار spss تحویل دادم امیدوارم درست بوده باشه و پشت سرم دعای خیر کنن .
![]()
بله دوست عزيزم
مطمناخيلي كارا ميشه بهتر از ازدواج انجام داد ....
درس خواندن
ياري و مدد به ديگران در هر مقامي كه هستيم
و اينكه مايه ارامش ديگران باشيم...
تولد = زماني هست كه همه ما هرگز ازش فرار نميتونم بكنم چون تصميم گيرنده نبودم و خدا خواسته پس ما هستيم.....
ازدواج = مطمنا بهترين انتخاب براي رسيدن به ارامش و اسايش ميتونه باشه ولي اگه در زمان انتخاب با دقت نظر براي يافتن همسر وقت گذاشته باشيم.
و
مرگ = مطمنا اين هم مانند تولد ما در دست ما نيست و خدا تصميم اخر رو ميگيره و هر صلاح ما باشه اتفا مي افته ! و مرگ رسيدن به ارامش ابدي و هميشگي هست ...
در ميان كاراهاي بسياري انجام ميشه كه در قالب اين سه زمان تولد ازدواج و مرگ رخ ميدهد...
چرا اینقدر زود ناراحت میشی ببخشید خوب فکر کنم حرفتون کاملا درسته و من هم نمیتونم چیزی بگم
با عرض معذرت من تا اطلاع ثانوی مورد اخر را انتخاب می کنم![]()
عزیز دلم من هم امید وارم که جواب کنکورت عالی باشه و همیشه دعای خیر پشت سرت باشه
روانشناس مملکت![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)