مشکلش اینه که تو مدرسه نمیزارن همچین کاری کنی
یعنی نوار درزگیر زد بعدش خواست بره باید همشو بکنه و بندازه
فک کنم خرجش زیادشه هرروز بخاد بزنه و بکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
فروشنده هایی که اخلاق خوش ندارند .[tahavoo]
نه نه ، کلاً افرادی که اخلاق خوش ندارند .[tahavoo]
خب من تا هفته آینده یه دستگاه اختراع میکنم که فروشنده هارو خوش اخلاق کنه ....نقل قول:
فروشنده هایی که اخلاق خوش ندارند .[tahavoo]
نه نه ، کلاً افرادی که اخلاق خوش ندارند .[tahavoo]
171717 عزیز قبل از اینکه این پست رو بزنید هیچ کدوم از پست های قبلی رو خوندید؟
اصلا قبلیا نه پست اول تاپیک رو خوندید؟
این آنچه که شمارا میازارد با اون آنچه که شمارا میازارد فرق داره.
با کمال احترام ببخشید اگه تند حرف زدم... اما قبل از شما هم 2تا پست اشتباه بود....[golrooz]
بی نظمی و بی برنامگی بعضی ها...
دوست عزیز سلام
متنی که در زیر این خط قرر میدهم کپی متن صفحه اول تاپیک هست.
این تاپیک کمک میکنه که افرادی که دنبال طراحی وسیله یا خدمات یا هر چیزی که بتونه مشکلی رو حل کنه هستند راحت تر ایده بگیرند.
امیدوارم واستون مطلب جا افتاده باشه.
چندتا مثال میزنم:ماه رمضان هست.سر افطاری نون داغ برای همه حس خوبی داره اما دم افطار نونوایی ها وحشتناک شلوغ میشه.همین.تا همینجا کافیه
یه مثال دیگه:برای تاکسی سوار شدن همیشه باید منتظر بود.و این خیلی بده که نمیدونیم تاکسی در حال نزدیک شدن هست یا نه.اگر هست ظرفیت خالی داره یا نه.شاید اگه بدونم در نزدیکیهام تاکسی نیست دربست بگیرم یا زنگ بزنم آژانس
خب بهتره حالا دوباره روی موضوع فکر کنید[golrooz]
[nadanestan]
الان تنها چیز که داره منو میازاره این بوی رنگیه که نمیدونم از کجا داره میاد
کم کم بیهوش میشم
خیلی موضوع تاپیک جالبه ها....
خوب پس بذارین چند تا مشکل رو بگم که ایشالا جرقه رفع اون به ذهن خلاق شما برسه...
1- پا کردن سفره ی بعد مهمونی...
2-کمبود فضای اتاق و در نتیجه کمبود قفسه متابخانه و مجبور شدن قرار دادن کتاب ها روی هم
3- نداشتن لیبل عنوان کتاب در شیرازه کتاب که مجبور میشی برای فهمیدن کتاب اونو حتما از قفسه در بیاری..
4- صدای پاشنه ی کفش خانوم ها
فعلا اینا یادم اومد... به ذهنم چیزی اومد باز میام میگم[golrooz]
سلام
زمانی که داخل منزل کلافه شدیم و تصمیم میگریم چند ساعتی رو همراه با افراد خانواده بیرون از خونه بگذرونیم، میزان وسایل همراه نقش به سزایی در هرچه بیشتر لذت بردن ما از پیکنیک ایفا میکنند
همراه داشتن همزمان اجاق کباب پز زغالی و اجاق گازی و همچنین وسیله ای شبیه سینک ظرف شویی برای شستن ظروف و میزی که بشه روی اون مواد اولیه غذا رو آماده کرد و جایی برای آویزون کردن و نگه داشتن ظروف به نظر غیر ممکن میاد چون فضای خیلی زیادی رو اشغال میکنه و حمل و نقل این همه وسیله کار بسیار سختی است
اما مشکل ما با با این آشپزخانه قابل حمل به راحتی قابل حله
اگر رو به روی میز ایستاده باشیم از سمت چپ به راستی میتونیم به ترتیب اجاق گازی رو ببینیم که کپسول کوچیکش زیر میز قرار داره و بعد از اون در وسط سینک ظرفشویی رو می بینیم که تانکر ده لیتری آب اون توسط یک پایه ی استیل آویزان شده و لوله ای برای خروج مواد داخل سینک زیر سینک تعبیه شده که تا روی زمین امتداد پیدا کرده و شما میتونید با حفر یکی گودال کوچیک زیر میز و قرار دادن لوله سینک داخل اون از شر آب های مزاحم خلاص بشید
بعد از سینک، اجاق کباب پزی زغالی رو میتونیم ببینیم که همانند اجاق گازی یک لبه نگه دانده استیل بسیار شکیل به قطر 5 سانتیمتر داره
در زیر میز هم ظروف ما آویزان شدن که به راحتی قابل دسترس هستند
یک میز به ابعاد 1*1.5 متر که پایه های اون از بدنه اصلی جدا میشه و خود صفحه اصلی و رویی میز از وسط به دو نیم تا میشه و روی هم قرار میگیره، میز ما در یک جعبه پنجاه در صدو پنجاه سانتی مخصوص همین آشپزخانه پرتابل قرار میگیره و به راحتی داخل جعبه ماشینمون که سمند سفید ال ایکس مدل نود هست جا میشه [nishkhand]
حالا برید این طرحو ثبت کنید بعد تجاری سازیو صنعتیش کنید میلیارد میلیارد پول بزننین جیب بعدش برید پشت سرم بگید تروریست فلانه تروریست بهمانه باشه دارم براتون
[golrooz]
سلام دوستان
من چون علاقه زیادی به کارهای فنی دارم جعبه ابزار خیلی برام اهمیت داره و یک موردی که آزارم میده عدم امکان دسترسی به یک جعبه ابزار سیار با چیدمانی منظم هست هر چند یک کمد ابزار هم درست کردم و گاها میزهای با طراحی های زیبای خارجی هم در نمایشگاه های صنعتی دیدم ولی هنوز با صندوقچه سیار ابزارهام مشکل دارم اکثرا پیدا کردن ابزار آلات با کمی معضلات همراهه و هم با توجه به حجم ابزارها چینش منظمی نمیتونیم به همه ابزارهامون بدیم[nadanestan]
مورد بعدی جعبه پیچ و مهره ها و میخ و واشرهاست که من هر چند برای این منظور یک جعبه مخصوص براش قرار دادم و دسته بندی کردم ولی باز هم هر چند وقت یکبار باید یک نظمی به اون بدم[tafakor]
با سلام به دوست عزیز
ممنون از طرح جالب و کاربردیتون
داشتم فکر میکردم میشه برای تانکر مخزن آب از گالن های 20 لیتری آب سرد کن که در سوپر مارکتها هست استفاده بشه در این صورت شاید نیازی به هزینه برای مخزن آب جداگانه نباشه و حسن اون هم اینه که هر زمان نیاز به سفر داشتیم میتونیم از طریق خرید آب به راحتی بهره ببریم
فقط یک سوال اون هم اینکه اجاق کباب پز زغالی عموما حرارت بالایی داره برای جلوگیری از انتشار گرما به اطراف اون چه تدابیری میشه در نظر گرفت؟؟؟؟؟[golrooz]
سلام...[golrooz]
یک موردی که ممکنه همه باهاش مشکل داشته باشند شستشوی لوستر های پر از کریستال سقفی و دیواریه که اگر بخواهیم به روش سنتی این کار رو بکنیم بسیار زمانبر و طاقت فرساست و اگر هم بی تفاوت باشیم هم از نور مناسب بی بهره میشیم و هم زیبایی و جلوه خودش رو از دست میده
البته چند سال پیش در یک محصول خارجی که لوستر پاک کن نام داشت دیدم که به صورت اسپری بود و با استفاده از اون برای سطوحی مثل شیشه و کریستال های لوستر به مرور زمان بعد از اسپری کلیه خاک و کثیفی به شکل یک قطره از انتهای کریستال چکه میکرد و نیازی به تمیز کردن با دستمال نبود هرچند یک چنین موردی رو در ایران ندیدم و این محصول یک شرکت غیر ایرانی بود
قابل توجه عزیزانی میتونه باشه که در رشته شیمی تخصص دارند میتونند با تحقیقات در این زمینه یک چنین محصولی رو ساخته و به تولید انبوه برسونند چون متقاضی زیادی هم خواهد داشت و بازار خوبی رو میتونه داشته باشه
با آرزوی موفقیت[golrooz]
هیچ اهنربایی نمیتونه با 2تا میخ یه لبتابو نگه داره - خیلی هم به چشم میاد و مزاحمه
اگه مدرسه هست که ما نمیزاشتن لبتاب ببریم مدرسه کلا!
اگه دانشگاه هست که نفر بعد هم میخواد لبتاب بیاره بالاخره چیز بدی نیست چون مزاحم کارای دیگه نمیشه
هزینه ای هم نداره - هروقت کسی گیر داد میکنی - فرداش یکی دیگه میزنی!! نوار درزگیرو تو حلقه های چند متری میفروشن خیلی هم مفت!!
البته راه بهتر هم هست ولی همه دردسر دارن مثل 1متر سیم که یه دور دور مانیتور بزنه بره پشت میز!! که واقعا زشت میکنه قیافه رو
یا 2تا بند کفش که سر و تهشون مفتول خم کنی ببندی به لبه پایینی لبتاب و از زیر لبتاب بره پشت میز مثل قلاب گیر کنه به لبه بالایی میز و نگهش داره
ولی اگه راه حل بهتر میخواین
نوار درزگیر رو به جای میز
بزن به زیر لبتاب
اینطوری اگه میز خیلی نو و صاف نباشه(زمان ما نو نبود) لیز نمیخوره لبتاب از روش(دیگه هیچجایی لیز نمیخوره!)
اون احتمالا یه اسپری اب ساده بوده
شاید با کمی مواد شوینده(خیلی کم)
تولیدش خیلی سادس و قیمتش هم کمتر از 10 هزار تومن میشه(500 سی سی)
خیلی مورد خوبیه
ولی مشکل اینه که مثلا مادر من باید همه ی قسمتهای لوستر رو پاک کنه حتی داخل لاله های دور لامپ هارو
و با اسپری و این حرفا قسمتهای داخلی تمیز نمیشه
درضمن لوسترها ابکاری هستن
و نباید زیاد مورد شستشو با مواد شیمیایی و حتی مقدار زیادی اب قرار بگیرند چون رنگ ابکاری شدشون میره! و دیگه براق نخواهد بود
1 که من خودم هنوز مشکل دارم و نمیتونم حلش کنم ولی یه جور سفره دیدم که بشقاب و ظرف غذا و همه چیزش از جنس خود سفره پلاستیکی بود و همه به هم چسبیده بودن و بشقاب و سفره رو باهم جمع میکردن و میشستن! به همین راحتی به همین خوشمزگی!
2 کمدذهای مختلفی برای کتابخوانه هست که مشکل رو حل کرده و کتابخونه و تخت و میزکامپیوتر و میز مطالعه و حتی کمد لبسا رو کنار هم به صورت یه تیک ساخته که حجم کمتری اشغال بشه و کتاب و لباس زیادی توش جا بشه!
زیر تخ و حتی دیواره بیرونی تخت و کنار میز مطالعه و دوطرف کمد و همه جارو کتابخونه کردن دیگه! -
3 برچسب های کاغذی که زمان دبستان روشون اسممونو مینوشتیم که گم نشه رو برای همین منظور اختراع کردن میتونین عنوان کتاب رو روش بنویسید
4 این مشکل نیست فرا تر از این حرفاست این معضل بزرگ اجتماعیه و از دست من هیچ کاری ساخته نیست!!![khande][nadidan]
مشکلی نداره - اتفاقا این هم مشکل خوبیه که مطرح کردین ولی حل کردنش نیاز به زیرساختهایی مثل نظارت صحیح و سرعت اینترنت بالاتر داره
خرید اینترنتی
این راه حلی هست که پیشرفته ترین کشورهارو از ساخت و تعمیر جاده ها و خیابونهای داخل شهرها راحت کرده
ترافیک رو تا حدودی کاهش داده
و همه هم از خریدشون راضی هستند
اما تو ایران متاسفانه فروشگاه های اینترنتی هنوز اونقدر که باید پیشرفت نکردند به دلیل هزینه های سربار بالا و قدرت خرید مردم و فرهنگ مردم که هنوز با این پدیده همه اشنایی ندارن
حتی همه نمیتونن از اینترنت استفاده کنند یا خیلی میترسند یا چیزی نمیدونن
سلام آقای متقی
ممنونم از پاسختون
اون اسپری که من دیدم آب نبود وچون حتی قطرات آب آثاری رو بر روی شیشه باقی میگذاشت چون برام جالب بود امتحان کردم
وجود شوینده ها هم همیشه نوعی آثار ماتی به سطح میده
فقط یادمه من وقتی ماده داخل اسپری رو تست کردن پایه آب بود یعنی هیچ نوع ماده چربی نداشت چون وقتی روی دستم تست کردم به راحتی با آب شسته میشد و از نوعی حلال خاص استفاده شده بود سبک کارش تقریبا چیزی مشابه اسپری های براق کننده لاستیک که بعد از اسپری کردن کف میکنند بود انگار محلول رو به صورت نوعی گاز یا حبابهای فشرده تبدیل میکرد و خیلی هم خاصیت لغزندگی داشت ولی ماده شوینده مثل کف شور و ... نبود
چیزی که برام جالب بود محو شدن اثار این محلول بعد از 7 یا 8 دقیقه بود
البته قیمت اون محصول تقریبا 6 سال پیش چیزی حدود 75 دلار بود
و نکته جالبش این بود که هیچ آثار مخربی بر روی اشیا نداشت و در کاتالوگش بر روی عتیقه جات و زیود آلات حساس موارد استفاده داشت
فکر میکنم یه جورایی مثل پولیش های براق کننده ولی غیر چرب و پایه آب باشه
با تشکر[golrooz]
اون دو قسمت رو باید از داخل برگردونین نه اینکه فقط تا کنین
وقتی از داخل کامل برگردونین خودش میاره بالا دستمال کاغذیارو
در ضمن برای حل این مشکل هم چند سال قبل ثیت اختراعی صورت گرفت که بهترین طرح در یک رقابت علمی هم شد که جعبه دستمال کاغذی 3گوش بود
هم حمل و نقلش کم هزینه تر بود و هم تولیدش و هم اینکه این مشکل رو نداشت چون قسمت خروجی دستمالها نسبت به کف جعبه فاصله ی چندانی نداره
سلام آقا محمد گل...داداش بزن به حساب خیانت صنعت خودروسازیمون که البته علاوه بر روان و احساس؛ جان مردم رو هم باید بهش اضافه کنم
ممنونم از راهنمایی تون بله هر چند به لطف تحریمها اکثر کاخانجات هم تغییراتی در مواد تولیدی شون دادن و قسمتی هم به دلیل مقرون به صرفه کردن اومدن با کم کردن هزینه متریال اصلی شون رو دستکاری کردن از جمله جعبه ها رو که از مواد نازکتری تهیه شده و حتی توانایی نگه داشتن 20 برگ دستمال رو هم نداره و با برگردان کردن هم مشکل حل نمیشه.....
در هر حال چون ما در خرید سری اول با این نوع بسته بندی زیاد رضایت نداشتیم دیگه این محصول با این بسته بندی رو از چرخه خریدمون خارج کردیم که احتمالا طراح اون نوع بسته بندی ممکنه با عدم رضایت مشتریهاش یک عده از اونها رو از دست بده...
اتفاقا طرح سه گوش هم که فرمودید بسیار موفق تونسته عمل کنه
تشکر از راهنمایی هاتون[golrooz]
احسنت فکر میکنم حدستون درست باشه[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
البته قابل توجه عزیزانی که دوست دارند یک کار تولیدی پر سود و کم رقیب داشته باشند چون اطمینان صد درصد دارم هیچکس هنوز تو ایران تولید نکرده میتونه در صورت موفقیت در شروع کار انحصاری تولید بشه
و به دلیل اینکه این سبک تولیدات خیلی حساسه باید دوستان در تهیه و بررسی و مراحل تولیدش تحقیقاتشون با دقت عمل لازم صورت بگیره تا هم درصد خطاشون پایین بیاد و هم بتونند بازار رو از آن خودشون کنند
چشم.نقل قول:
[tashvigh][tashvigh][tashvigh] یکم به این آقای mamadshumakher هم از این تفکرها یاد بدید ، راه دوری نمی ره . آقا mamadshumakher لطفاً یکم یاد بګیرید . ( ببخشیدا ، قصد جسارت نداشتم )
بارها پیش اومده با گوشی و تبلت و ... از تفریحا و مسافرت هامون فیلم برداری کردیم اما همیشه اونی که فیلم میگیره صداش از همه بلند تر و اونایی که از دوربین دور هستند صداشون ضعیف و نارسا هست....جای این میکروفون پایه دارا که تو فیلم سازی استفاده میشه خالیه.....قرار بود واسه مشکلات ایده ندیم...اما جالب میشد هر کسی یه میکروفن کوچیک داشته باشه و دوربین خودش صداهارو انالیز و تنظیم کنه...[nadanestan]
چند روزه پیش رفتم کلاسای جهش مدرسه
جلوی در مدرسه وایساده بودم وتو حال و هوای خودم بودم که یه دفعه دیدم یک پدر بزرگ محترم که در حال عبور از اونجا بود داره با من صحبت میکنه.....اصلا حواسم نبود که سرمو برگردوندم داره میگه:
-دخترم چرا در طول سال درس نمیخونی که تابستونم بیای مدرسه!؟!؟[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
اخه پدر جان مگه هر کس فرم مدرسه رو تو تابستون پوشیده این معنیو میده که روفوزه شده!!!!(با این "ز" هست؟؟؟!!)[nishkhand]http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2817%29.gif
هیچی منم که از خنده نزدیک بود روی زمین ولو شم پریدم تو مدرسه......وگرنه پدرمحترم تا شب برا بنده سخنرانی میکردن![taajob3]
این یکی که خیلی منا داره ازار میده.....فکر کنم درو همسایم اینجوری فکرمیکنن!!!!!تو خیابونم همه یه جوری نگاه میکنن!؟!؟http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2811%29.gif
نمیدونن که ما بدبختا تابستونم ندااااااااااااااااااااااا اااااااااریم!!!!http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2811%29.gif
حالا این یکی
کوچیک بودم هر حرفی که با بابام داشتم و خجالت میکشیدم بهش بگم مینوشتم تو ی کاغذ و میذاشتم لایه در اتاق بابام.....اونم هر وقت که از سر کار میومد میخوند....http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2811%29.gif
الان من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟[soal]هیییییییییییییییییییییییی یییییی..........................بیخیال ش میشم
گرما وآفتاب تابستون واقعا آدمو دیونه میکنه،متنفرم از گرما وآفتاب[narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid]
اینکه کسی بدون اجازه به وسایلتون دست بزنه،سرعت اینترنت و ویروسی شدن کامپیوترم که دیگه پدری واسه آدم نمیذاره بمونه[kootak]
غذای ارزان و تعداد نفرات زیاد و نبود امکانات همین میشه نتیجش که کاملا عادیه
تاکسیها میتونن کارتی بشن - مثل کارت مترو - تو دزفول اینکارو کردن - تو قم به صورت ازمایشی راه افتاده - مترو تهران داره با بانک دی اینکارو میکنه ولی نتونستن راش بندازن
اگه کامل بتونن و عرضه نشون بدن و تاکسیا قبول کنن که طبق تاکسیمتر و طبق قانون پول بگیرن از مسافرا
اونوقت کارتی به نام کارت شهروندی به هر نفر که بخاد میدن و همه ی این هزینه های حمل و نقل رو میشه باهاش پرداخت کرد
تو امریکا هم دارن شبکه های nfc راه میندازن که با نزدیک کردن موبایلتون به داشبورد ماشین میتونین پرداخت کنین هزینه رو!
چینش جدید برای صندلی های جدید(صندلی های چین خورده!) اما راه حل اساسی افزایش سرعت و برنامه ریزی مناسب قطار ها و افزایش تعداد قطارها و سرویس دهی و افزایش بازده از طریق افزایش تکنولوژی با هدف کاهش هزینه ی حمل و نقل با مترو
یه تابلو بزنین بنویسین اول فکر کنین و بعد سفارش بدین سفارشات تقابل تغییر نیست!)
میتونین از توضیح بیشتر روی منو استفاده کنین اگه رستوران هست - چون تفاوت غذا ها مشخص میشه
میتونین از نوعی صفحه لمسی یا کلیدی معمولی برای سفارش گرفتن استفاده کنین اینطوری مجبورند درست سفارش بدن !
اتوبوس ها برای چند دقیقه استفاده میشند - افراد مسن هم بیشتر باید از تاکسی یا افراد دیگه استفاده کنند اما من یه اتوبوس جدید طراحی کردم که سبک و ساده و مدرنه و ارتفاعش کمتره و پله هاش کوتاه تر - مصرف سوختش هم خیلی کمه - ولی مشکل اینه هزینه ی طراحی کاملش انقدری هست که من گذاشتمش واسه پروژه های سالهای اینده!
کتابخونه های مکانیزه سالهاست که اختراع شدند
راجع به کابینت هم کاربردیتر کردنشون قابل اجراست با ایجاد صفحات متحرک پازلی زیرشون - اینطوری لازم نیست همه رو خالی کنی - یه خونه پازل رو جا به جا میکنی با جا به جاکردن پازلها روی کف قسمت دلخواهتو نزدیک میکنی و از کابینت خارج میکنی!
مثل پازل هایی که بچگی میخریدین و پلاستیکی بود شبکه شطرنجی که مربعها کنار هم حرکت میکردن و فقط یه خونه خالی بود
مشکل دیگه
نبووووود؟؟؟
سطل زباله رو براش راه حل دادن سیستم شوتینگ!! زباله - که تو ساختمونهای جدید میزاشتن(الان نمیدونم) از داخل خونه درشو باز میکنی اشغالارو میندازی بیرون میفته تو سطل زباله شهرداری که تو طبقه همکفه کنار خیابونه!
در رابطه با میز ناهار خوری چند نوع نگرش وجود داره که اصلیترینشون مجلل و مجلسی و شیک هست که خیلی سنگینه و بزرگ
و نگرش اسپورت و معمولی که خیلی راحت میشه چنین تغییراتی روش داد که رات قابل جابجایی باشه و طراحی های مختلفی براش ارائه شده
و نگرش صنعتی و نظامی هست که مثل میز ناهارخوری زندان سبک و ساده هست ولی خیلی بهتره که جا به جا نشه -تو زندگیهای جدید این مشکل هست که اینشکلی بشه !
تکنولوژی ای وجود داره به نام ups
که برق اضطراری برای کامپیوتر
یا برای کل ساختمان ذخیره میکنه
میتونین از پاساژ امجد روبه روی علائدین تهیه کنید!
راجع به خودکار هم 2تا خودکار ببرید
تازه خودکارایی هست که همه جا مینویسه حتی توی اب و در فضا و حتی برعکس - ساختش هم سخت نیست
همینهایی که لوله ی جوهرشون فلزیه و سر و تهش بستس!
بخرین و همراه داشته باشید چون خراب نمیشن به این راحتیا
خب این هم راه حلی داره
الان کیت هایی وجود داره که انقدر کوچک هست که تو سوئیچ ماشین جا بشه
این کیتها یه اهنربا و سیمپیچ دارند که بین هم لغذنده هستند
به یکی وزنه تعادل بسته شده و دیگری ثابته
با حرکت شما سوئیچتون که تو جیبتونه هم حرکنت میکنه و این حرکت با اون کیت تبدیل به برق میشه و باطری رو شارژ میکنه
اینطوری تقریبا هر 2سال یه بار هم شاید لازم نشه باطری رو عوض کنید
اونم برای اینکه باتری توش فاسد نشه!!
این تکنولوژی ها وجود دارند - فقط باید مشکلات رو بدونیم - دنبال راه حل بگردیم - و بعد یک نمونه و بعد مهندسی و بعد سرمایه گذاری و بعد تولید
ما تو ایران از این 6 مرحله 2 یا بعضی وقتا تا 3مرحله رو داریم ولی 3مرحله ی بعد رو....... هنوز تکمیل نکردیم!
پس تولیدی درکار نیست
برای کتابا - سونی یه نیمچه تبلت جدید زده که اندازه ی A4 هست و با یه قلم توش همه چیز میتونی بنویسی - درضمن تا الان فقط فرمت PDF ولی در اینده بقیه فرمتهارو هم میخونه
میتونی کتابارو با فرمت مورد نظر روش بریزی تا 4گیگ جا داره
با لبتاب و کامپیوتر و تبلتای دیگه و موبایل هم وصل میشه!
من خودم مشتری شماره یکش هستم
6ماهه منتظرم وارد بازار بشه هنوز نشده! قیمتش هم از موبایلای هوشمند کمتره - نمایشگرش هم جوهر الکترونی هست که مثل لبتاب و تبلت چشم رو اذیت نمیکنه و مثل کاغذه!
شستن جوراب هم مشکل کل مردم سراسر دنیاست که ماشین لباسشویی های کوچیکی اومده که به این درد میخوره!
من خودم راهنمایی بودم میخواستم یه چیزی شبیه ماشین لباسشویی کوچیک بسازم واسه جورابام ولی اصلا هیچی نمیدونستم! اونموقع اولین بار بود روی ماشین لباسشویی تحقیق کردم چطوری کار میکنه!! - یکی از اولین تحقیقام بود!
پمپ بنزین هم - ماشینتون الکتریک باشه و روی قسمتهایی از خیابون که به صورت القایی شارژ میکنن ماشینو حرکت کنید و با nfc هم پولشو خودکار پرداخت کنید در لحظه!
هنوز تا اونموقع که اینا به ایران برسه یه عمر شایدم 2نسل فاصلس!
پیدا کردن جای پارک که اگه پولامونو جمع کنیم و یه بنز بخریم خودش خودکار پارک میکنه و نیازی به من و شما نیست!
خودرو های جدید(2-3تاشون تو ایران تولید میشن) روی فرمونشون کلید کنترل صدا دارن و راحت صدارو کم و زیاد میکنین
من خودم یه بار به همین دلیل وسط رانندگی نزدیک بود نصف ماشینو به فنا بدم بره! چون باید خم شم به کلید روی ضیط برسم!!!
من توی این تاپیک نظرم این بود که راه حل ندیم و همه بیان مشکلات روزمره افراد رو بخونن و اون قسمتایی که با فردی موافق هستند و واسه خودشونم مشکل حساب میشه ,کمی درباره راه حلش فکر کنند و اگر خواستند در تاپیکی جدا درباره برطرف کردن اون مشکل ایده ی خودشونو بدن...
اما خب ما چون از مشکلات خیلی ریز شروع کردیم بعضی مشکلات فعلا غیر قابل حل هستند بعضی ها کوتاه پاسخ پس ازین به بعد هر کسی اگر خواست میتونه به مشکلات دوستان پاسخ بده با نقل قول.....اما فعلا سعی کنیم بیشتر هدف بیان مشکل باشه...
وقتی که ردیف عقب خودرو میشینیم و 2 نفر دیگه هم کنارمون هستند ,خواب رفتن توی اون حالت خیلی سخته مخصوصا که بعضی از خودروهای داخل صندلی ردیف عقبشون پشت سری بلند ندارن و گردن تکیه گاه نداره....[nadanestan]
سلام
من هم از شما بابت توجهتون تشکر میکنم
بله فکر بسیار خوبیه که از گالن های رایج بیست لیتری استفاده کنیم البته اگر بلند کردن و سوار کردنشون برای خانوم ها مشکل نباشه من هم به همین خاطر 10 لیتری رو عنوان کردم
دور اجاق کباب پز زغالی یک ورقه ی استیل پنج سانتی یو شکل وجود داره که اگر احیانا از طرف سینک آبی پاشید داخل یو شکل بریزه و به اجاق راه پیدا نکنه، بعد از آماده کردن زغال و گذاشتن کباب ها میشه یه درب نیم دایره شکل گذاشت روی اجاق که گرماش اذیت نکنه اینجوری کبابمون هم خیلی آب دار و مغز پخت از آب درمیاد، آخ که عجیب گشنم شد تا اینو تایپ کردم[taajob][negaran]
[golrooz]