پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
احیانا ممکن نیست همچین حرفی بزنن چون هررررررررررررررررررررچی هم باشن ایـــــــــــــــــــــــ ــرانی اند
دوست گرامی چرا یک همچین حرفی رو می زنید؟چرا ممکن نیست ؟هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره! مگه همه ی ایرانی ها خلق و خوی خوبی دارند مگه همشون مسلمانند؟مگه همشون از خود گذشتگی شهدا رو قبول دارند؟
توی هر کشور و توی هر قشری ادم خوب و بد هست، ایران هم مثل خیلی جاها ادم های خوب و بد داره ! چرا فکر می کنی همه ی ایرانی ها به اعتقادات شهدا و اسلام و..... ایمان دارند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
دوست گرامی حرف شما متین ولی با حرفتون موافق نیستم ،با اینکه کسی بخواد از سهمیه استفاده کنه برای قبولی در دانشگاه یا به خاطر موقعیتی که داره بخواد استخدام بشه موافق نیستم، اما یه سوال به نظر شما اگر همون پدری که شهید شده زنده می بود چه کارهایی برای موفقیت فرزندش می تونست انجام بده غیر از این بود که امکانات رفاهی و علمی رو برای فرزندش فراهم می کرد؟ حالا هم در نبود این پدر بزرگوار باید همون امکانات فراهم بشه نه اینکه طرف با سهمیه توی دانشگاه قبول بشه،اگر اون پدر زنده بود که نمیتونست بدون توجه به استعداد فرزندش و بدون توجه به رتبه ای که آورده دست فرزندش رو بگیره و ببره دانشگاه و بگه برو و در این دانشگاه ثبت نام کن مسلما فرزندش طبق رتبه ای که میاورد می تونست انتخاب رشته کنه پس این پدر نمی تونست به طور مستقیم برای فرزندش رتبه ایجاد کنه، مسلما با امکانات علمی که فراهم می کرد می تونست در آوردن رتبه ی بهتر به فرزندش کمک کنه. یعنی کاری که الان باید به جای سهمیه دادن اجرا بشه.
خودم رو مثال میزنم : اگر دنیا دنیا امکانات و پول و ثروت رو ب من بدن حاضر نیستم با یک لحظه محبت پدرانه ای ک داره بهم میشه عوض کنم . این اصلا درست نیست شما فقط و فط حالت مادی این قضیه یعنی اینکه پرد شهیدش چی کار میتونست براش بکنه ما هم همون کار رو براش بکنیم رو در نظر بگیرید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
مسئله همینجاست ما نمیتونیم به ظاهر افراد قضاوت کنیم!
چون فلان خانوم حجاب نداره شهدا رو قبول نداره؟!
چون خانوم یه جوری میاد بیرون که من نمی پسندم پس احکام و مسائل دینی رو قبول نداره؟!
اینجور نیست اگر هم هست واقعا چند درصد؟
به قول معروف خانه از پای بست ویران است،جای دیگه هم نوشته بودم بچه های بی حجاب امروز فرزندان همون مادرانی هستند که دوران راهنمایی و دبیرستانشون حق پوشیدن جوراب سفید تو کتونی رو نداشتند! حق نداشتند آینه با خودشون تو کیف مدرسه داشته باشن،موارد دیگه که لزومی نداره اینجا مطرح بشه.
واقعا بعیده اون مادر این بچه رو تحویل بده؟!!
به نظر من قضاوتهای یکطرفه ما گاها باعث میشه که دوباره اشتباهات تکرار بشه.
حق با شماست من متقاعد شدم . موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
آخه چرا باید ربطش بدیم به حجاب!!!
مگه میشه به زور حجاب رو برداشت یا گذاشت!!!!
قطعا در خفا خیلی چیزا میشه!!
کسی نگفته که میشه حجاب رو به زور میشه برداشت یا گذاشت!مسلما در هر امری اجبار نتیجه ی عکس میده ،و شما خودتون جواب خودتون رو دادین، نوشتینمگه میشه به زور حجاب رو برداشت یا گذاشت!!!! و جوابتون رو هم نوشتین که قطعا در خفا خیلی چیزا میشه!! دقیقا در زمان شاه هم در رابطه با حجاب در خفا خیلی کارها کردند.
شما دارید به خاطر ناراحتی از دست کارها و اقدامات یک سری از فرماندهان و ... در زمان جنگ ،مسائل رو با هم قاطی می کنید و موضوع بحث رو به سمت و سوی دیگری می کشونید!
کل بحث در این خلاصه میشه شهدا جنگیدند ،شهید شدند به خاطر ارمان هاشون که مهترینش دفاع از خاک کشور بوده ولی به اسلام هم اعتقاد داشتند و براش جنگیدند(این رو فقط من نمیگم وصیت نامه هاشون میگه)،حالا جوان های مسلمان این مملکت به خاطر دفاع از اسلام و به خاطر خون شهیدانشون باید حجابشون رو حفظ کنند در همون حدی که دینشون میگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
v.m 2020
خودم رو مثال میزنم : اگر دنیا دنیا امکانات و پول و ثروت رو ب من بدن حاضر نیستم با یک لحظه محبت پدرانه ای ک داره بهم میشه عوض کنم . این اصلا درست نیست شما فقط و فط حالت مادی این قضیه یعنی اینکه پرد شهیدش چی کار میتونست براش بکنه ما هم همون کار رو براش بکنیم رو در نظر بگیرید .
دوست گرامی این که واضحه هیچ چیز نمی تونه جای محبت پدرانه رو بگیره! فکر می کنم شما منظور بنده رو اشتباه متوجه شدید بحث سر درست بودن یا نادرست بودن دادن سهمیه بود که نظر من این بود که کار اشتباهیه و باید ماهی گرفتن رو یاد افراد داد و تمام امکانات رو برای این موضوع فراهم کرد تا طرف به هدفش برسه ، تا اینجا بحث ما مادیات بود و تمام!
اما بحث مهر و عطوفت پدری رو پیش کشیدید ما در این موضوع حرفی نداریم چون هیچ چیز نمی تونه جای این مهربانی رو بگیره!
نمی دونم شما چرا بحث سهمیه که بحثی مادی هست رو با مهر پدری دارید مقایسه می کنید که چه بسا حتی سهمیه دادن هم نمی تونه جای این عطوفت رو پر کنه! نه تنها سهمیه دادن بلکه خیلی امتیازات دیگر هم نمی تونه این خلا رو پر کنه!پس وقتی یک امتیاز منفعتی نداره نباید کاری کنیم که زیانی هم داشته باشه که متاسفانه این زیان داره وارد میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
دوست گرامی چرا یک همچین حرفی رو می زنید؟چرا ممکن نیست ؟هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره! مگه همه ی ایرانی ها خلق و خوی خوبی دارند مگه همشون مسلمانند؟مگه همشون از خود گذشتگی شهدا رو قبول دارند؟
توی هر کشور و توی هر قشری ادم خوب و بد هست، ایران هم مثل خیلی جاها ادم های خوب و بد داره ! چرا فکر می کنی همه ی ایرانی ها به اعتقادات شهدا و اسلام و..... ایمان دارند؟
البته که همه ایرانیان از جان گذشتگی شهیدان میهن رو قبول دارن ، البته که همه مسلمان نیستن ولی ایرانی که هستن!! من خیلی از شهدای اقلیت زرتشتی و ارامنه و سایر ادیان رو در ایران میشناسم کسانی که فرمانده هم بودن!!
البته که ایرانیا نصفمون و بیشتر آدمای بی وجدان و بی فرهنگی هستیم! مگه میشه گفتم هممون خوبیم!!!!!!!!! منتها صراحتا میتونم بگم اگه من بی وجدان کثیف و چه میدونم دزد و قاتل هم باشم بازم ایرانی ام بازم از سرتیپ ولی الله فلاحی به نیکی یاد میبرم چون معتقدم برای من جان خودشو از دست داده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
کسی نگفته که میشه حجاب رو به زور میشه برداشت یا گذاشت!مسلما در هر امری اجبار نتیجه عکس میده ،و شما خودتون جواب خودتون رو دادین، نوشتینمگه میشه به زور حجاب رو برداشت یا گذاشت!!!! و جوابتون رو هم نوشتین که قطعا در خفا خیلی چیزا میشه!! دقیقا در زمان شاه هم در رابطه با حجاب در خفا خیلی کارها کردند.
شما دارید به خاطر ناراحتی از دست کارها و اقدامات یک سری از فرماندهان و ... در زمان جنگ ،مسائل رو با هم قاطی می کنید و موضوع بحث رو به سمت و سوی دیگری می کشونید!
کل بحث در این خلاصه میشه شهدا جنگیدند ،شهید شدند به خاطر ارمان هاشون که مهترینش دفاع از خاک کشور بوده ولی به اسلام هم اعتقاد داشتند و براش جنگیدند(این رو فقط من نمیگم وصیت نامه هاشون میگه)،حالا جوان های مسلمان این مملکت به خاطر دفاع از اسلام و به خاطر خون شهیدانشون باید حجابشون رو حفظ کنند در همون حدی که دینشون میگه.
یعنی شما میگید در زمان رضاشاه اگه میرفتن داخل خونه فلان کس و میدیدن حجاب داره روسریشو در میاوردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
والا چی بگم!! البته همینم که گفتید جوونا برای دفاع از میهن جنگیدند رو یه عقب نشینی بسیار خوب میپندارم!(حداقل قبلا که میگفتید بیشترش برای دین و حجاب و ارزش های انقلاب بود)
من که نگفتم از فلان کس(که متاسفانه اسم فرمانده رم یدک میکشه(فرمانده باید 4سال دانشگاه افسری رو بگذرونه بعدش فرمانده ی گروهان بشه بعد 12 سال بره دوره ی عالی 1 ساله و بعدش شاید فرمانده گردان بشه و بعد 23-34 سال اگه شد بره دوره دافوس و فرمانده هنگ و تیپ بشه! و بعدش اگه خدا خواست بره دوره ی تیمساری و فرمانده لشکر بشه و..... تا فرماندهی نیروی زمینی خیلی راهه!!) اما برخی ها هنوز اسمشونم بلد نبودن بنویسن شدن فرمانده تیپ و لشکر و.... و جوونای میهن رو به کام مرگ فرستادن))
حالا بحثم بی کفایتی اون فرماندهان نیست بحثم اینه که شما که میگید شهیدان و این چیزا! منم میگم همین شهیدان خیلیاشون به واقع توسط اعراب سوسمار صفت کشته نشدند توسط اون فرمانده ی بی کفایت ....
!!
بحث آخر اینه که نباید همه چی رو به هم ربط داد!!
شما حجاب رو به شهیدان ربط دادی!! شما خیلی چیزا رو بهم ربط دادی!!!
طوریه که مثلا من بگم آخ اون دختره رو با اون پسره دیدم بستنی میل میکردن! پس دارن رسما به شهید سرلشکر ستاری و شهید سرتیپ بابایی و شهید سرهنگ داد افزار فوش و توهین میکنن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
چرا دختری که هم میهن من و توئه رو به استکبار و مبارزه با خط شهدا و اسلام و این چیزا متهم میکنید!!!!!
ما متهمشون نمی کنیم خودشون با الگو برداری نادرست دارن خودشون رو متهم می کنند!غربی ها چون می دونند توی جنگ سخت ناکام می مونند خیلی وقته جنگ نرم رو آغاز کردند!
خودشون دارن تو ی فشن تیوی هاشون لباس هایی رو تبلیغ می کنند که حتی یک دوم از خود افراد اون کشور اون لباس ها رو نمی پوشند (اکثرا برای فیلم ها سریال هاشون استفاده می کنند)،خودشون خیلی ساده تر از این حرف ها لباس می پوشند اما حالا یک سری از جوان های ما چی؟خودشون رو به اب و اتیش می زنند تا یک موقع از مدل های به روز ماهواره عقب نیفتند،پیروی از مد خوبه اما تا جایی که به شخصیت و اعتقاداتت لطمه وارد نکنه.
این طوری در ذهن و روح و فرهنگ و اتقادات جوان های ما نفوذ کردند!دارن کاری می کنند که جوان ها رو با فرهنگ و اعتقادات خودشون تطبیق و پرورش بدند یعنی 80 درصد کشور رو تحت نظارت خودشون بگیرند،خوب وقتی جوان ها با این فرهنگ و منش مطابقت پیدا کنند چه بسا که بعدا قبول کنند که حتی اداره ی کشورشون رو هم به دست اونها بدند ،می بینید خیلی راحتر از اون چیزی که فکرش رو هم بکنید اداره ی امور از کنترل خارج میشه و این یعنی پایمال شدن خون شهدا یی که برای از دست ندادن حتی یک وجب خاک جان خودشون رو از دست دادند،این فقط یکی از راه های نفوذ از طریق حجاب بود و عاملش هم جوان هایی بودند که به قول شما حجابشون به این موضوع ربطی نداشت ،می بینید که اقدامات برخی از همین جوان های هم میهن ما باعث شده متهم شدن خودشون شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
البته همینم که گفتید جوونا برای دفاع از میهن جنگیدند رو یه عقب نشینی بسیار خوب میپندارم!(حداقل قبلا که میگفتید بیشترش برای دین و حجاب و ارزش های انقلاب بود)
!
من از همون اول هم دفاع از کشور رو در الویت قرار دادم و بعد در مورد اسلام و ارزش های اسلامی بحث کردم هنوزم سر حرفم هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
طوریه که مثلا من بگم آخ اون دختره رو با اون پسره دیدم بستنی میل میکردن! پس دارن رسما به شهید سرلشکر ستاری و شهید سرتیپ بابایی و شهید سرهنگ داد افزار فوش و توهین میکنن!
اول از اینکه شما حق نداری اگر دو نفر رو به قول خودتون در حال بستنی خوردن ببینید این حرف رو بزنی چون ممکنه دو طرف با هم نسبت داشته باشند دوما حجاب که یک امر شخصیه رو من به بستنی خوردن دوتا ادم نا محرم ربطش ندادم که شما داری ربط میدی!
در ضمن اگر رابطه ی نادرستی هم وجود داشته باشه طرف اول هم داره به شخصیت و اعتقادات خودش توهین می کنه و هم به اعتقادات کسی که جونش رو فدا کرده تا این ادم بتونه با اسودگی خیال روی این خاک قدم برداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sartip dadbin;483497[COLOR=#222222
من که نگفتم از فلان کس(که متاسفانه اسم فرمانده رم یدک میکشه(فرمانده باید 4سال دانشگاه افسری رو بگذرونه بعدش فرمانده ی گروهان بشه بعد 12 سال بره دوره ی عالی 1 ساله و بعدش شاید فرمانده گردان بشه و بعد 23-34 سال اگه شد بره دوره دافوس و فرمانده هنگ و تیپ بشه! و بعدش اگه خدا خواست بره دوره ی تیمساری و فرمانده لشکر بشه و..... تا فرماندهی نیروی زمینی خیلی راهه!!) اما برخی ها هنوز اسمشونم بلد نبودن بنویسن شدن فرمانده تیپ و لشکر و.... و جوونای میهن رو به کام مرگ فرستادن))
درسته شاید کارشون برای اینگونه نامگذاری ها درست نبوده اما در زمان جنگ هم این همه مهلت وجود نداشته که بخوان برای همه دوره های این چنینی بذارن و کسانی هم که این دوره ها رو گذراندن تعدادشون کم بوده و نمی تونستند به این تعداد اندک بسنده کنند اما این رو قبول دارم که نامگذاری اینچنینی برای یک سری از افراد کار درستی نبوده!