پاسخ : باشگاه افسران نخبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AaZaAdeh
ا؟ ممنون..یادم باشه یک هفته تشویقی واست منظور کنم[nishkhand]
خودم یادتون میندازم جانشین که یه وقت از دست نره ...[nishkhand]
راستی این تیمساره :[nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/ul7yx773uydibqq7ajex.png
اینم منم ، از بچګی عاشق این کلاه های قرمز کج بودم ، حالا دارمش ، متشکرم تیمسار [cheshmak]
http://uc-njavan.ir/images/686l8y3d73nvle09e9vk.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
سلام.کی جسه میزاریلد؟
درود
سخنگو اعلام میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
سلام بر تیمسار و دوستان گرامی
من اومدم
راستی اومدم یک نمونه عکس از یکی از فرماندههان بذارم
راستی یک سوال ، اینجا ارتشبد نداریم ؟
درود بر جناب سروان عزیز
به به
در سطح یگان های اداری و نیمه اداری بالاترین درجه معمولا سرهنگه و البته تعداد سرهنگ ها از تعداد سربازا بیشتره!!
البته درجه هم به مرور میدیم!!
ـــــــــــــــ
در ضمن جانشین در نبود فرمانده تیپ همه کاره است مثلا!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
نیروهای ما کلاه سبز هستن!
این کلاه های قرمز مختص همون خارجکیاست و البته یگن های پاسدار(گردانی از پادگان های ارتش)
یه کلاه سبز برا من بزار!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
بسم قاسم الجبارین
رئیس کل باشگاه افسران نخبه
سلام علیکم
اینجانب تقدیر و تشکر خود را از حضرتعالی جهت صدور حکم فرماندهی عقیدتی سیاسی اعلام داشته و خدمت در زیر پرچم این باشگاه را بعنوان افتخاری بزرگ دانسته و خروج از این لوا و پرچم را خیانت به این سایت مقدس و گناهی نابخشودنی می دانم.
نصر من الله و فتح قریب
مرگ بر این دشمن مردم فریب
با تشکر
فرمانده عقیدتی سیاس
1392/06/01
سلام زهره خانم. [golrooz]
به به.... میبینم که شما هم بله........
ما هم یاد بگیریم از این کارها... بکنیم! [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
نیروهای ما کلاه سبز هستن!
این کلاه های قرمز مختص همون خارجکیاست و البته یگن های پاسدار(گردانی از پادگان های ارتش)
یه کلاه سبز برا من بزار!
درود تیمسار
ولی من دیدم تو ایران هم از این کلاه ها میذارند ، تو رژه هامون هم دیدم !!![taajob]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
درود تیمسار
ولی من دیدم تو ایران هم از این کلاه ها میذارند ، تو رژه هامون هم دیدم !!![taajob]
و پست اخر بنده
اشتباه دیدی
شایدم یگان پاسدار اومده برای رژه
و در آخر ضمن سپاس از همه
مدیر تاپیک مجید هست
ازین پس هر کاری داشتید با ایشان مطرح کنید
بدرود
سلام و درود بر یکایک تان
مطلع شدیم تیمسار عجب العجبا ، متکلم التوانا ، حسن الحسناء ([nishkhand])، در پی خدمت به این گروه و تلاش برای به رسمیت شناختن این گروه مجبور شده اند به کشور های مختلفی در سفر باشند و مقدمات این امر را فراهم کنند و بدین سبب مدتی غایب هستند
در این مدت که ایشان نیستند و بنده شرف تشریف بر جایگاه مقدم ، عزیز ، با ارزش و والا([nishkhand]) ایشان را دارم
نظرم ابن هست که در این مدت غیبت ایشان سعی کنیم از نظرات دیگران در موضوعات مختلف آگاه شویم و بهره ببریم و به اصطلاحی بحث آزاد داشته باشیـــــم اما نکاتی وجود دارد :
1- تمام دوستان عنوان های مورد بحث را به من یا جانشین من یا سنخگو اعلام کنند و پس از تایید مورد گفتگو قرار گیرد
2- من به یک چیزی حساس هستم و آن بی هدفی ست ؛ و به همین خاطر اگر بخواهد بحث های مطرح شده و تایپی شما عزیزان در این موارد بی استفاده بماند حاضر به ادامه نیستم پس تمام بحث های که فقط در اینجا مطرح می شود بعد از اتمام بحث نظرات گردآوری می شود و به صورت مقاله (با ذکر نام کاربری شما یا ذکر نکردن آن) در تاپیک های جداگانه قرار می گیــرد تا دیگران استفاده کنند !
هدف از این بحث ها این است که تحمل نظرات دیگران را پیدا کنیم ، از نگاه های دگیران به موضوعات آگاه شویم ، و در نهایت بر روی داشته هایمان تاکید کنیم
3- در اینگونه بحث ها اکیدا نقل قول کردن و خدشه وارد کردن به سخنان دیگران ممنوع است ؛ برای اینکه اینجا بحث آزاد است ، ما فقط از نظرات دیگران بهره می بریم توجیح نمی کنیم
و نظراتی که بیشترین تشکر را داشته باشنـــد در جه بالاتری به آن ها اهدا می شود !
به امید بازگشت دوباره تیمسار عظیم العضماء([nishkhand][golrooz])
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
سلام و درود بر یکایک تان
مطلع شدیم تیمسار عجب العجبا ، متکلم التوانا ، حسن الحسناء ([nishkhand])، در پی خدمت به این گروه و تلاش برای به رسمیت شناختن این گروه مجبور شده اند به کشور های مختلفی در سفر باشند و مقدمات این امر را فراهم کنند و بدین سبب مدتی غایب هستند
در این مدت که ایشان نیستند و بنده شرف تشریف بر جایگاه مقدم ، عزیز ، با ارزش و والا([nishkhand]) ایشان را دارم
نظرم ابن هست که در این مدت غیبت ایشان سعی کنیم از نظرات دیگران در موضوعات مختلف آگاه شویم و بهره ببریم و به اصطلاحی بحث آزاد داشته باشیـــــم اما نکاتی وجود دارد :
1- تمام دوستان عنوان های مورد بحث را به من یا جانشین من یا سنخگو اعلام کنند و پس از تایید مورد گفتگو قرار گیرد
2- من به یک چیزی حساس هستم و آن بی هدفی ست ؛ و به همین خاطر اگر بخواهد بحث های مطرح شده و تایپی شما عزیزان در این موارد بی استفاده بماند حاضر به ادامه نیستم پس تمام بحث های که فقط در اینجا مطرح می شود بعد از اتمام بحث نظرات گردآوری می شود و به صورت مقاله (با ذکر نام کاربری شما یا ذکر نکردن آن) در تاپیک های جداگانه قرار می گیــرد تا دیگران استفاده کنند !
هدف از این بحث ها این است که تحمل نظرات دیگران را پیدا کنیم ، از نگاه های دگیران به موضوعات آگاه شویم ، و در نهایت بر روی داشته هایمان تاکید کنیم
3- در اینگونه بحث ها اکیدا نقل قول کردن و خدشه وارد کردن به سخنان دیگران ممنوع است ؛ برای اینکه اینجا بحث آزاد است ، ما فقط از نظرات دیگران بهره می بریم توجیح نمی کنیم
و نظراتی که بیشترین تشکر را داشته باشنـــد در جه بالاتری به آن ها اهدا می شود !
به امید بازگشت دوباره تیمسار عظیم العضماء([nishkhand][golrooz])
خب تا نیستند کودتا میکنیم
از تخت پایینت میاوریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr hesabi
خب تا نیستند کودتا میکنیم
از تخت پایینت میاوریم
مراقب باشید خلع درجه نشوید ![golrooz][nishkhand]