پاسخ : آنچه که شمارا میآزارد
اونچه منو آزار میده نداشتن یه ctrl + z برای زندگیه[sootzadan]
این تصویر بالاییه رو دیدم یاد غرغرای خودم موقع نشستن برادرم پای سیستم میفتم...فکر کنم بد نباشه یه کمربند ایمنی به صندلی بسته بشه تا دیگه موقع نشستن قوز نکنن
راستی چرا موبایلا دستگاه پرینتر ندارن....اینم منو آزار میده[nishkhand]...مثل این دوربین عکاسیا که عکس میگیرن و همون موقع ظاهرش میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
راستی چرا موبایلا دستگاه پرینتر ندارن....اینم منو آزار میده[nishkhand]...مثل این دوربین عکاسیا که عکس میگیرن و همون موقع ظاهرش میکنن
دستگاه های پیرینتر مخصوص موبایل (حتی پرینت عکس ) ساخته شده فکر کنم مارک ال جی بود!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
دستگاه های پیرینتر مخصوص موبایل (حتی پرینت عکس ) ساخته شده فکر کنم مارک ال جی بود!
سلام
بله این دستگاه ها به صورت یه دستگاه جانبی هستن که اونی که درموردش خونده بودم با بلوتوث هم با موبایل ارتباط برقرار میکرد(نمیدونم همه اینجورین یا نه)....منظورم یه جورایی پرینتر سرخود بود
ممنونم [golrooz]
هم اکنون سوزش حاصل از سوختګی داره آزارم میده ![gerye]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
با اجازه اقای متقی[nishkhand] ما ارادت داریم خدمتشون...
الان نقل قول میزنن...این که مشکلی نیست..خیلی وقته پماد سوختگی اومده...استفاده کنیین..[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
تو اصفهان یک پیرمردی هست یک پماد برای سوختگی درست کرده می فروشه معجزه می کنه مادربزرگم سوختگی خفن داشت که هرچی پماد سوختگی و باند و ... استفاده می کردیم هیچ فایده ای نداشت اما بعد از استفاده از این پماد دست ساز در عرض دو هفته هیچ اثاری در بدنش نبود رنگش نارنجی بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
تو اصفهان یک پیرمردی هست یک پماد برای سوختگی درست کرده می فروشه معجزه می کنه مادربزرگم سوختگی خفن داشت که هرچی پماد سوختگی و باند و ... استفاده می کردیم هیچ فایده ای نداشت اما بعد از استفاده از این پماد دست ساز در عرض دو هفته هیچ اثاری در بدنش نبود رنگش نارنجی بود.
منم می خوام ولی اصفهان نیستیم که آخه !!!
برام بفرستین [nishkhand] البته الآن سوزشش خیلی کم شده فقط ردش نمونه که اونم فکر کنم یه دو سه ماه دیګه بره ولی خب احتیاط شرط عقله [cheshmak]
دوستان تاحالا نمیدونم به وضعیت من دچار شدید یا نه.یه فکری اومد تو سرم اصلا نمیدونم خوبه یا نه.اصلا نمیدونم کاربرد داره یا نه.[nishkhand]
فرض کنید میخواید تو گوگل دنبال مطلبی بگردید.یا با دوستانتون موضوعی برای تحقیق دارید.یا دنبال سایت خاصی میگردید.
من این فکر اومد تو سرم که قابلیتی وجود داشته باشه تو محیط گوگل مثلا دوستمون رو add کنیم و هر صفحه ای میریم اونم ببینه و یه قسمتی هم برای چت انلاین همونجا داشته باشه.و اینجوری درباره ی مطالبی که هردوتامون داریم میبینیم میتونیم همزمان بحث کنیم.دیگه لازم نیست هی لینک بدیم به دوستمون.عکس پیدا کنیم.نشون بدیم....[tafakor]
اصلا خوبه بده نظرتون چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
دوستان تاحالا نمیدونم به وضعیت من دچار شدید یا نه.یه فکری اومد تو سرم اصلا نمیدونم خوبه یا نه.اصلا نمیدونم کاربرد داره یا نه.[nishkhand]
فرض کنید میخواید تو گوگل دنبال مطلبی بگردید.یا با دوستانتون موضوعی برای تحقیق دارید.یا دنبال سایت خاصی میگردید.
من این فکر اومد تو سرم که قابلیتی وجود داشته باشه تو محیط گوگل مثلا دوستمون رو add کنیم و هر صفحه ای میریم اونم ببینه و یه قسمتی هم برای چت انلاین همونجا داشته باشه.و اینجوری درباره ی مطالبی که هردوتامون داریم میبینیم میتونیم همزمان بحث کنیم.دیگه لازم نیست هی لینک بدیم به دوستمون.عکس پیدا کنیم.نشون بدیم....[tafakor]
اصلا خوبه بده نظرتون چیه؟
سلام
آره ، به نطر من خوبه [shademani2]