پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******
طرز تهیه ته چین مرغ
ته چين مرغ
http://www.aftab.ir/lifestyle/images...e9f14eec3e.jpg
مواد لازم ( براي 4 تا 2 نفر) :
برنج |
1 كيلو |
روغن آب كرده |
150 گرم |
ماست چكيده |
1 كيلو |
زعفران ساييده |
دو قاشق مرباخوري |
مرغ پاك كرده |
يك عدد |
زرده تخم مرغ |
2 تا 5 عدد |
زرشك |
100 گرم |
شكر |
2 قاشق سوپخوري |
نمك و فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهيه :
برنج را شسته و با نمك خيس مي كنيم. مرغ را با يك عدد پياز ، نمك و 3 فنجان آب مي پزيم ، طوريكه بعد از پختن يك فنجان آب مرغ داشته باشد. سپس استخوان هاي مرغ را جدا مي كنيم. زعفران را در كمي آب جوش حل مي كنيم. ماست را بهم مي زنيم. نصف زعفران حل شده در آب جوش را با كمي نمك ، فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست مي ريزيم و بهم مي زنيم . سپس گوشت مرغ را در ماست مي خوابانيم . برنج را پخته و قبل از نرم شدن مغز برنج ، آن را آبكش مي كنيم. در ته يك قابلمه تفلون دو تا سه عدد زرده تخم مرغ ، نصفي از روغن لازم و يكي دو ملاقه از ماستي را كه گوشت را در آن خوابانده بوديم ، مي ريزيم و دو تا سه كفگير برنج در اين مايه مي ريزيم و به آرامي آن را هم مي زنيم. مايه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف مي كنيم . مقداري گوشت مرغ روي برنج مي چينيم و مقداري برنج روي آن ميريزيم و بقيه گوشت را روي برنج چيده و با بقيه برنج روي گوشت را مي پوشانيم . با قاشق، برنج را كمي فشار ميدهيم كه بهم بچسبد. آب مرغ را با بقيه زعفران و روغن آب كرده و ماست مخلوط مي كنيم . اين مايه را روي سطح برنج مي دهيم. در ظرف را مي بنديم و ظرف را روي شعله اجاق قرار مي دهيم. مدت يك ساعت و نيم تا دو ساعت صبر مي كنيم تا ته چين دم بكشد . در ضمن هر چه قدر حرارت ملايم و مدت طبخ طولاني تر باشد، ته ديگ پلو كلفت تر مي شود . http://www.iranianuk.com/uk87/pic13/7159173.jpgزرشك را شسته و با يك قاشق روغن، كمي آن را تفت مي دهيم . سپس شكر و يك چهارم فنجان آب به آن اضافه مي كنيم تا زرشك حالت مربايي به خود بگيرد. پس از دم كشيدن ته چين ، قابلمه را در يك ديس گرد بر مي گردانيم و روي آن را با زرشك تزيين مي كنيم . در صورت تمايل مي توانيم نصف زرشك را لابلاي گوشت و برنج قرار دهيم .
براي مهماني هاي بزرگ مي توانيد ته چين را در چند قابلمه نسوز، با اندازه هاي مختلف تهيه كرده و مانند تصوير بالا آن را تزيين كنيد.
دوستان هر مطلبی رو که اینجا می گذارید نمونش رو در تالار مربوطه بگذارید
مثلا مطالب مرتبط به مد رو در تالار مد هم کپی کنید ممنونتون میشم
یا غذا ها رو در تالار خانه و خانه داری
با سپاس بی پایان
طرز تهیه تیرامیسو
مواد لازم:
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 250 گرم
خامه فرم گرفته 2/1 پیمانه
شکلات تخته ای 80 گرم
پودر شکر 3 قاشق غذاخوری
قهوه فوری 1 پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون به مقدار لازم
پودر کاکائو و شکلات رنده شده برای تزئین
طرز تهیه:
مرحله 1 - پنیر خامهای و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس خامهی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند.
مرحله 2 - شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نرم شود.
مرحله 3 - شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس 3/1 از قهوه سرد شده را کمکم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود.
مرحله 4 - کف قالب گردی به قطر 18 تا 20 سانتیمتر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی از مخلوط خامه را روی آن بریزید. (در صورتی که مایل هستید تک نفره سرو کنید نیازی به پوشاندن ظرف مورد نظرتان با پلاستیک نمیباشد)
مرحله 5 - لیدی فینگرها را در مابقی قهوه زده به اندازهای که فقط سطح بیسکوئیتها با آن تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند.
مرحله 6 - مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیتها ریخته و دوباره روی آن را با لیدی فینگرهایی که در قهوه زدهاید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
مرحله 7 - تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.
نکات
* لیدی فینگر را میتوانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید و یا از کیک اسفنجی برش خورده یا نان شیرینی لطیفه که با پودر کاکائو آن را شکلاتی رنگ درست کردهاید، استفاده نمایید.
* خامهی فرم گرفته را نیز میتوان از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کرد و به مقدار لازم از آن جدا کرد سپس بعد از کمی نرم شدن با همزن آن را زد تا جایی که جای پرههای همزن روی آن بماند.
* به دلخواه میتوانید از مقداری پودر کاکائو داخل مخلوط خامه نیز استفاده نمایید. هم چنین میتوانید این دسر را به صورت تک نفره سرو نمایید.
سلااااااام. به به میبینم که جمعتون جمعه گلتون کمه؟ [nishkhand]. (شوخی کردم همه گلید...)
منو دیر دعوت کردین 12 صفحه گذشت! خب نظر بدم؟ اوقات فراغت خوبه آشپزی هم خوبه هنری هم خوبه. اول خودمو بگم؟ معصومه 20 مامایی.
دوست دارید اوقات فراغت چیکار کنید؟ خرید هه هه هه. چه کیفی داره خرید کفش من هرچی کفش بخرم بازم میخوام! از این خرید هایی که با یه نفر میری بیرون هیچی قرار نبوده بخرین یه عالمه خرج میذارین رو دستش؟ آخخخ خداییش خیلی میچسبه! مامانم بیچاره! من در این زمینه حرفه ای ام. راهنمایی خواستین درخدمتیم! [nishkhand] کتاب هم خوبه ادبی و شعر و تست های جو کمرون و مذهبی و... آشپزی رو دوست دارم زیاد آشپزی نمیکنم ولی اگه چیزی بپزم حتما باسلیقه است و خوشمزه.[khejalat]
حجاب؟ چادری ام. دوستش دارم از وقتی رفتم دانشگاه بیشتر از قبل علاقه مند شدم مصونیته. غرور آدمو حفظ میکنه.
تابستون رو چجوری پر میکنید؟ امسال تابستونم خیلی پره. اردوی جهادی... 20 روز دور از خونه سخته. اردوی بسیج مشهد 14 روز... غصم گرفته که تو این روزا چیکار کنم که نمیتونم بیام سایت! احتمالا اردوی جهادی دو تا 20 روزه برم. بعدشم که دیگه چیزی نمیمونه در کنار خانواده زود تموم میشه!
پرحرفی کردم ببخشید. اینم یه دسور غذا.
خوراک ایتالیایی
http://www.sooran.com/learn/cooking/...B%8C%DB%8C.jpg
مواد لازم :
نصف فنجان پیاز رنده شده
نصف فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده
یک چهارم فنجان کره
700 گرم گوشت چرخ کرده
یک و نیم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
نصف قاشق چای خوری پونه
250 گرم ماکارونی پیچ پخته شده
100 گرم قارچ پخته شده
250 گرم گوجه فرنگی پخته و غلیظ شده
یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
نصف فنجان پنیر پارمیسان رنده شده
طرز تهیه :
فر را با 375 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید .
در یک ظرف نسبتا بزرگ ، پیاز و فلفل سبز را در کره ، روی حرارت ملایم سرخ کنید تا ترد شود . گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود . نمک ، فلفل و پونه را به آن بیفزائید . یک ظرف دیگر بردارید ، ماکارونی پخته شده را با مخلوط گوشت ، قارچ ، گوجه فرنگی پخته و گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کنید . درب آن را بسته و به مدت 40 دقیقه در فر بپزید . سپس آن را از داخل فر بیرون آورده ، پنیر را روی آن ریخته و 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید .
[nishkhand] [golrooz]
راستی تالار خانه داری کجاس؟ من اینو اونجا هم بذارم...
واقعا .دارم شاخ در میارم .
ولی خیلی باحاله امیدوارم موفق باشی عزیزم
سلام به نظر سنجی توجه کنید خانمها بیایید زود تر شروع کنیم به صحبت کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فایول
سلام به نظر سنجی توجه کنید خانمها بیایید زود تر شروع کنیم به صحبت کردن
سلام عزیزم بهتر نیست خودت نتیجه نظر سنجی و رای اکثریت رو اعلام کنی تا درباره اش صحبتو شروع کنیم؟بعد 12-13 صفحه هنوز بحث اصلی شروع نشده!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
راستی تالار خانه داری کجاس؟ من اینو اونجا هم بذارم...
عزیزم در تالار سایر موضوعات بخش دانستی ها
خانه و خانه داری
http://www.njavan.com/forum/forumdis...A7%D8%B1%DB%8C
سلام اول بعد از معرفی حالا میرسه به یه جمله قشنگ برای یادگاری
به اميد روزي كه همه ي پيامك هاي جهان اين باشد: " مهدي فاطمه آمد. "