خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
مصرف روزانه اسيدهاي چرب امگا 3، باعث کاهش قدرت متاستاز و تهاجم در بيماران مبتلا به سرطان پستان ميشود.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران، بر اساس پژوهشي که در ايالت ايلينويز آمريکا با هدف تعيين اثر اسيدهاي چرب امگا 3 بر روي سلولهاي سرطان پستان انجام گرفت، پژوهشگران دريافتند که مصرف اين مواد باعث بهبود پيش آگهي در بيماران سرطان پستان ميشود.
طبق اين مطالعه که توسط ديمري و همکاران در سال 2009 ميلادي اجرا شد، مصرف اسيدها چرب امگا 3 از طريق کاهش ميزان بروز ezh2 باعث کاهش قدرت متاستاز و تهاجم در بيماران سرطان پستان ميشود.
پروتئين ezh2 در سلولهاي سرطاني زيادي از جمله سلولهاي سرطان پستان به مقدار زيادي يافت ميشود كه باعث افزايش قدرت تهاجم در اين سلولها ميشود.
مصرف امگا 3 باعث افزايش تخريب اين پروتئين شده و به اين ترتيب بسياري از اثرات پروتئين ezh2 که باعث کاهش چسبندگي، افزايش قدرت متاستاز و قدرت تهاجم به بافتهاي مجاورشده در نهايت پيش آگهي بيماري بهبود مييابد.
اين پروتئين همچنين از طريق کاهش ميزان e کادهرين باعث کاهش ميزان چسبندگي سلولها و افزايش قدرت متاستاز آنها ميشود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)