حضور درجمع فعالان دانشجويي خراسان سبب شد تا هاشمي رفسنجاني که پس از انتخابات ترجيح داده بود تا در مورد برخي از مسائل روز موضع گيري ويژه اي نداشته باشد، به سخن بيايد و در مورد مسائلي همچون سکوت، چينش سياسي نيروها در ايران پس از انتخابات، نماز جمعه تيرماه و همچنين ابهامات فعاليت هاي سياسي فرزندش، با دانشجويان گفتگو کند. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام معتقد است، "در تمام اين دوران، نوعي از افراط در برابر او شکل گرفته است." وي با رد دخالت مهدي هاشمي در کار ستادهاي انتخاباتي، درباره فعاليت هاي سياسي او نيز گفته است: "مهدي هاشمي در انتخابات صرفاً تجربياتش پيرامون صيانت از آرا را مطرح كرده است و دخالتي در كار ستادها يا تظاهرات نداشته و اگر دادگاهي او را احضار كند، حضور مييابد."
به گزارش رجانيوز به نقل از دفتر رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، هاشمي رفسنجاني در ديدار با جمعي از فعالان دانشجوي دانشگاههاي فردوسي، رضوي و آزاد اسلامي مشهد با تبريك عيد سعيد غدير در پاسخ به سؤالات متعدد دانشجويان در خصوص راه كار برون رفت از وضعيت فعلي با بيان اينكه جامعه ما از طرف دشمنان تحت فشار است، اظهار داشت: بايد با ايجاد وحدت در كشور از فاصله گرفتن جريان فكرساز جامعه از نظام جلوگيري شود.
رئيس مجلس خبرگان با قرائت آيهاي از قرآن كريم مبني بر اينكه «جامعه امن جامعهاي است كه مؤمن باشد و آلوده به ظلم نباشد» خاطرنشان كرد: اين دو خواسته هدف اصلي انقلاب است و اگر جامعهاي مؤمن باشد و ظلم در كشور حاكم نباشد پيشرفته، توسعه يافته و امن است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سئوال يكي از دانشجويان مبني بر اينكه چرا در خصوص مسائل اخير سكوت اختيار كرده است، بيان داشت: من مواضعم را بارها اعلام كردهام كه با افراط و تفريط مخالفم و راه اعتدال را در نظر دارم و در تمام اين دوران هم نوعي افراط در برابر من شكل گرفته است.
وي ادامه داد: به نظر ميرسد كه اعتدال بر جامعه حاكم باشد بسياري از مسائلي قابل حل است و هميشه جريان افراطي در جناح چپ و راست وجود داشتهاند و اكنون تندروهايي كه از دو طرف ميبينيم مربوط به راديكالهاست.
هاشمي رفسنجاني با تأكيد بر اينكه من اكنون ساكت نيستم، ابراز داشت:شرايط كشور به گونهاي است كه تحمل اظهارنظرها و انتقادات سازنده را ندارند و برخي عكسالعملها نيز در برابر اظهارنظرها مفسده بر انگيزه است.
وي ادامه داد: من مواضعم را صريحاً در نماز جمعه تير ماه اعلام كردهام و راهكارهايم همان پيشنهادهاي ارائه شده است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به خطبههاي ايراد شده، گفت: من در آن خطبهها بر نقش مردم در جامعه اسلامي تأكيد كردم زيرا اين مردم بودند كه انقلاب را به پيروزي رساندند و در جنگ هم اگر گروههاي داوطلب و بسيجي نميآمدند پيروزي ما امكانپذير نبود.
وي تصريح كرد: من در خطبهها گفتم ترديدها بايد از بين برود ولي برخي گفتند، چرا لفظ ترديد را به كار برديد در حاليكه سخنان ناظر بر برخي مسائل مطرح شده پس از انتخابات بود.
هاشمي رفسنجاني با تأكيد بر اينكه بايد همه طرفها در چارچوب قانون عمل كنند، ايجاد فضاي آزاد را موجب قانع شدن اكثريت جامعه و رفع ابهامات دانست.
وي آزادي رسانهها در چارچوب قانون را ضروري خواند و افزود: ما بايد با استدلال و منطق جامعه را هدايت نماييم و فضاي گفتگو به گونهاي جدي گرفته شود كه صاحبنظران با حضور در رسانه ملي به مناظره و بيان نظرات خود بپردازند.
رئيس مجلس خبرگان رهبري در پاسخ به انتقاد يكي از نمايندگان دانشجوي مبني بر اينكه در دوران مسئوليت وي، رسانهها آنچنان از آزادي برخودار نبودهاند با رد اين موضوع گفت: در آن دوران مطبوعات مانند امروز گسترش نيافته بود ولي روزنامههاي منتقد از جمله روزنامه سلام هر آنچه را كه ميخواستند در مورد دولت مينوشتند و دولت هم هيچ تعرضي به آنها نداشت و اگر هم رسانهاي بستر شده خارج از خواست دولت بوده است و در دولت آقاي خاتمي هم تعدادي از رسانهها به همين صورت بسته شدند.
وي در پايان پاسخ به سؤالي در خصوص عدم بازگشت مهدي هاشمي به كشور عنوان داشت: مهدي خيالش از پروندهها و تهمتها راحت است و هماكنون براي رسيدگي به وضع دانشگاههاي آزاد اسلامي خارج از كشور در حال گذراندن رساله دكتراي خود در خارج از كشور است و در انتخابات نيز صرفاً تجربياتش پيرامون صيانت از آرا را مطرح كرده است و دخالتي در كار ستادها يا تظاهرات نداشتند و اگر دادگاهي او را احضار كند، حضور مييابد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)