دوست داشتن دیگری بدون تغییر خود, بدون گذر از خودخواهی, بدون عبور از خود, بدون مانند او شدن در روش و اخلاق و خواسته ها و نگاه ها و نگرش ها به چه ماند؟ نمیتوان اسم این را دوست داشتن گذاشت هرچه هست خودخواهی است, دوستش دارم چون مرا دوست دارد چون در اختیار من است, اما دوستش ندارم که مانند او شوم که مانند او زندگی کنم که مانند او رفتار کنم که مانند او باشم که مانند او فکر کنم که مانند او حرف بزنم که مانند او با دیگران رفتار کنم که مانند او رفتارهای مشمئزکننده و خودخواهانه را که به عمرم با من بوده اند را تغییر دهم و از خودم جدا کنم, نه من اینقدر و برای اینها دوستش ندارم, دوستش دارم چون در اختیار من است چون برای من است آنگونه که خودم میخواهم, نه اینکه حاضر باشم مانند او باشم. این دوست داشتنهای خودخواهانه دوام نمی آورد و زمانه بزودی در میان ما فاصله خواهد انداخت و ما را برای همیشه از هم جدا خواهد کرد.
من او را دوست نداشتم من به خودم دروغ می گفتم, پس من دوست داشتن را هنوز نفهمیدهام و برای دوست داشتن دیگری باید بیشتر بفهمم و بفهمم و بفهمم, پنیر مفت فقط در تله موش است, برای چیزهای خوب و گران باید بیشتر و بیشتر تلاش کنم من این تلاش کردن ها برای رسیدن و مانند او شدن را دوست دارم چون میدانم او بر بهترین راه است او در پی بهترینها است, بهتر از خودش, بهتر از هرآنچه اکنون دارد.
وااایییییییی دفتر خاطرات![]()
دلم تنگه پرتقالِ من!
دوستان قدیمی کجان![]()
آهنگ تــــــند زندگی، برای رقــــصیدن است نه دویدن!
![]()
انشاالله دور هم جمع می کنیم
سلام
چه خوب ،گاهي سر بزنيم به اينجا ،خاطره ها زنده بشه
گذشته بخشي از زندگي هست ولي به شرطي كه بهش نچسبيم
امروزم كه روز روانشناس هست ، به خودم و روانشناساي گل سايت تبريك ميگم![]()
روزت مبارک نارون جون![]()
دلم تنگه پرتقالِ من!
روزت مبارک
با سلام و عرض خیر مقدم به حضور سبزتان در این انجمن
از شما کاربر عزیز تقاضا داریم لطفا و حتما جهت آشنایی با فضای این انجمن مطالب لینک های زیر رو مطالعه فرمایید
و چنانچه سوال یا درخواستی دارید قبول زحمت فرموده و از طریق پیام خصوصی با روابط عمومیدر میان بگذارید
هیچکس یادش نمیاد گذشته ای که خوب بود و از دست رفت؛ سرها در گریبان، زندگانی ناجوانمردانه بد بود ...
دلم تنگه پرتقالِ من!
تولدت گذشت، هم خودت و هم بنان :)
دلم تنگه پرتقالِ من!
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)