سلام به همگی
خسته نباشین عیدتون مبارک باشه
سلام به همگی
خسته نباشین عیدتون مبارک باشه
کیا
الان خیلی پیشرفت کرده نسبت به قبل...
اینکه اینجا بندره، خودش یک دلیلی ست برای پیشرفت
منطقه ویژه اقتصادی هم "قراره" بشه.
البته روحانی اومده جاسک گفته اینجا قراره فلان بشه و بهمان بشه هرکی توی جاسک سرمایه گذاری نکنه ضرر کرده و این حرفا!
بعد سریع قیمت زمین و خونه کشید بالا، ولی کاری انجام ندادن! جاسک همونه موند! منتها تورم زمینای بی ارزش بیداد میکنه!!!
جناب رییس جمهور خودش شد عامل تورم توی این منطقه
"قراره" که یک منطقه نفتی هم بشود!
ولی خب چون بندر جاسک مرز آبی هست یجورایی منطقه نظامی شده
کلی نیرو دریایی ارتش و نیرو دریایی سپاه اینجا محل خدمتشونه، و این خودش عامل پیشرفت شده...
اون عقب افتادگی هایی که من میگم مال خود شهر جاسک نیست، خودش هم از نظر فرهنگی عقبه، ولی بدک نیست، میشه تحمل کرد، ولی روستاهاش افتضااااحه
بخصوص سمت حوزه شرق!دااااغونه، اصلا انگار مال ایران نیست! شبیه سومالیه
البته شاید یک فرد عادی بیاد زیادم متوجه نشه،
ولی ما با مردم بومی و بهداشت و درمانشون در ارتباطیم، بیشتر برامون ملموسه....
راستی اینکه دور تا دورش دریاست بله، ولی هرچی فکر میکنم تا تنگه هرمز خیلیییییی فاصله داره هاااا
ما به دریای عمان وصلیم برادر![]()
عرب هم نیستن، بندری هم نیستن، کلا بلوچن![]()
شازده کوچولو گفت :بعضی کارا بعضی حرفا بدجور دل آدمو آشوب میکنه
گل گفت: مثل چی؟
شازده کوچولو گفت: مثل وقتی که میدونی دلم برات بیقراره و کاری نمیکنی ...
خدایا شکرت
ویرایش توسط سروه74 : 2nd April 2016 در ساعت 01:03 AM
زندگی بهتر ازاین نمیشه
درسته من يک مقدار منظورم را خوب بيان نکردم، سواحل ايران در درياي عمان يک جايي تمام مي شود و آنجا يک قوسي در ساحل آغاز مي شود که انتهاي آن به تنگه هرمز ختم مي شود من آن طور که در خاطرم مانده بود بندر جاسک درست در نقطه آغاز آن انحنا بود (که از آن به عنوان آغاز تنگه هرمز ياد کرده ام که اشتباه بود)، البته الآن که دوباره نقشه را نگاه کردم ديدم اشتباه در خاطرم مانده! جاسک يک مقدار عقب تر از آغاز آن انحنا است. خلاصه ماجرا مربوط به 20 سال قبله و پيري و فراموشي و ....
فکر مي کردم جاسک آن جايي است که در نقشه زير با دايره مشخص کرده ام:
اين هم درسته! پس بايد مي نوشتم: پير مرد لباس بلوچي يک سره سفيد پوشيده بود.
![]()
بعد از 20 سال دو تا اشتباه داشتم و 18 مي شوم، خيلي هم بد نيست!![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
بعضیا به قدری بداخلاقن (عصبانی نه ؛ بد اخلاق!) که هر چقدر هم لبخند بزنی و ... روشون چندان تاثیری نداره ؛ و بالعکس بعضی بسیار مهربونن حتی فقط با لبخندشون!! (البته که آرامش و مهربونیشون روی اون فرد بداخلاق تاثیری نداره)
روزت که با اخلاق ناخوشایند یکی از صبح خراب میشه می تونه با لبخند اون مهربونه تا حد خیلی خوبی به قبل برگرده و بعضا بهتر هم بشه ...
مهربون باشیم => اینطوری اتفاقات بهتری رقم می خوره![]()
فقط صدای جیرجیرکان بود صدای سکوت شب را می درید؛
آسمان چادر سیاه با پولک های درخشانی بسر داشت؛
باد با کمک ابر چادرش را پرچین می کرد؛
و من در سکوی تنهایی زانوی غم بغل گرفته زمزمه عاشقی با معبود خود را سر دادم...
ویرایش توسط فاطمه قطب تحریری : 10th April 2016 در ساعت 05:22 PM
یکی از نوابغ سایت که بعد از اون هم فعالیتی که توی سایت داشت . در نهایت چیزی که میبینیم : یک تابلو هست که نوشته کاربر اخراج شده !!!
همینجا یادی میکنم از جناب آقای محسن آزماینده ؛ یکی از پر رنگ ترین افراد در این سایت . .!
آقا محسن هم اکنون در مقطع دکترا در دانشگاه تهران مشغول به تحصیل هستن و از همین جا برای ایشون آرزوی بهترین ها رو دارم ، چیزی که لایقش هستن و با تلاش و پشتکاری که دارن ، حتما و حتما به اون میرسند.
محسن آزماینده![]()
کاربر اخراج شده
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تاریخ عضویت 7th October 2010 تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت
16th August 2014 09:25 PM
وضعیت روزانه
![]()
جمع کن بساطت رو.....
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)