دردناک بود . . .
دردناک بود . . .
دلم تنگه پرتقالِ من!
نمیشه گفت.بعضی ها هستند که بدترین غذایی که خوردن کباب بوده اما دنیارو پراز درد و زنج می دونن.بعضی ها هم همین حسو دارن اما بهترین غذایی که می خورن تخم مرغه.بعضی هاهم که فرقی براشون نمی کنه میگن دنیا محکه و ... .اما داستایوفسکی میگه:«دنیا بر پایه ی پوچی به وجود آمده است.»
تاچیزی پوچ نباشه آدم با اون کاری نداره.مثلا اگه آدم پوچی حاصله از نبود آتشو حس نمی کرد چی می شد؟جالبه که از بت پرستای مصر باستان تا گاو پرستای هند و بقیه ی ملحدا هم به جهان آخرت باور دارن.
پوچ.
وعده سرخرمن دادن به افراد گرسنه و مظلوم چیزی بوده است که کائنان در تمام طول تاریخ آن را انجام داده اند.
بهشتی که از آن دم می زنند بیشتر شبیه به روسپی خانه است و کسانی که دم از رنج کشیدن برای زندگی بهتر در جایی دیگر میزنند خود رفاه هستند.
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
fagat mishe taasof xord hamin
تقصیر کیه که اونا اینقدر بدبختن؟ تقصیر کیه که 10 تا 10 تا بچه میارن؟ تقصیر کیه که شیوع ایدز توشون گاهی تا 90 درصده؟
ویرایش توسط مردوک : 9th May 2015 در ساعت 11:22 AM
بخش نرم افزاری انسان همچون بدن انسان همیشه در معرض تهدید وتخریب است. همچنان یک سلول سرطانی اگر به موقع معالجه ورفع نشود در مدت کوتاهی با تکثیر همین یک سلول بافت ها واندام های بدن در گیر انواع تومور ها وغده های سرطانی می شود که دیگر قابل چاره نیست و تنها را مرگ است . این فرایند دقیقا در مودر روح وروان انسان هم کاملا صدق می کند. زمانی که انسان یک کار ناشایست انجام می دهد ، احساس کناه نکند وروح خود را پلایش ندهد وبه اصطلاح مذهبی توبه نکند ، آرام آرام یک سلول کوچک کار بد تکثیر یافته وسراسر سامانه روحی وروانی فرد را فرا می گیردو به نکته می رسد که بقول سعدی : تو که از محنت دیگران بیغمی نشاید که نامت نهند آدمی. از خداوند بزرگ آرزوی باز گشت وجدان به جامعه انسانی را مسئلت دارم. با درود به همه دوستان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)