امروز یه گربه گیر کرده بود زیر پل ....... منم که گربه دوست .............. خلاصه درش اوردم
دمش و تکون داد برای تشکر ......
امروز یه گربه گیر کرده بود زیر پل ....... منم که گربه دوست .............. خلاصه درش اوردم
دمش و تکون داد برای تشکر ......
پی نوشت خاطرات یه دوست ......
تو یه دورهمی تو یه جمع مهربون من بودم و غصه و انتظار شفا . من بودم و من وقتی بهم زنگ زد دیگه ما بودیم و من
من بودم و امید من بودم حال خوب درود بر ان کس که انسان است .
http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
وبلاگ خودشکوفایی
دوستان سلام
ببخشید که سوالمو اینجا میپرسم چون قسمت پرسش و پاسخ فعال رو پیدا نکردم و این قسمت نسبت ب جاهای دیگه بروزتر بود
سوالم در مورد ثبت اختراع و فرایند ثبت هستش و اینکه برای طرح هایی که صرفا جنبه نظامی داره هم همانند ثبت اختراع های معمولی باید اقدام بشه یا راحتر یا سختره و به کجا باید مراجعه کرد ؟؟؟
و دوم اینکه برای قدم اول باید از کجا شروع کنم ؟؟؟
ممنون میشم زودتر جواب بدین !
سلام..من بعد چند ماه دوباره اومدم به اینجا
واقعا دلم واسه این سایت و مطالب خوبش و دوستانم تنگ شده بود..خیلی خوشحالم که بعد 4.5ماه دوباره اومدم
بيش از يک هفته است محرم و صفر تموم شده، هنوز آرم عزا را از بالاي صفحه سايت وقت نکرده اند بردارند! به اين مي گن مديريت! خخخخخخخخخخخخ
[SIGPIC][/SIGPIC]
اینو خوب گفتین جدا خسته نباشید باید گفت به مدیران![]()
الان که دارم این لحظه رو ثبت میکنم رو تخت بیمارستانم امیدوارم هیچکسی به اینجا گذرش نیفته ارزوی سلامتی برای همتون
دلم گرفته این سایت جاییه که من دلتنگیامو در قالب واژه ها میارم اما خیلی سخته درک کردن دلتنگیه ادما
میدونین بدترین نوع تنهایی یعنی چی؟؟؟؟ میدونیین؟ بدترین نوع تنهایی وقتیه که تو تنهاییتو به یکی بگی فریاد کنی اما اون ادم به روی خودش نیاره بگی بمون اما بره بگی باش فقط این لحظه که من محتاجم اما نباشه و بره. اخ خدا جون فقط تو میدونی چقدر دلم شکسته فقط تو میدونی و بس
خدا جون میشه تو امشب منو تو بغل بگیری ؟؟؟ خدا جون میگن تو خوبی مثه مادرا میمونی
هیچ وقت خودتونو از کسی دریغ نکنین هیچ وقت ......
ادمها که عوض میشوند از سلام و شب بخیر گفتنشان میشود این را فهمید........
یا دارم پیر میشم
یا انرژیم تحلیل رفته و از نظر فیزیکی ضعیف شدم
یا تنبل شدم
یا بی انگیزه
![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
امروز سومین امتحانو هم دادم! ازاسترس شدید مجبور شدم تا صبح درس بحونم
.
.
.
ایام امتحانات چقد عذاب آوره![]()
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)