کاش این روزها یکی پیدا می شد که ...
وقتی میدید در خلوتی تاریک نشسته ام و بغض گلویم را گرفته و با دستانم اشک هایم را پاک می کنم ... به جای اینکه بپرسه : چته ؟ چی شده؟؟ بغلت کنه و بگه “ گریه کن ” ...
کاش این روزها یکی پیدا می شد که ...
وقتی میدید در خلوتی تاریک نشسته ام و بغض گلویم را گرفته و با دستانم اشک هایم را پاک می کنم ... به جای اینکه بپرسه : چته ؟ چی شده؟؟ بغلت کنه و بگه “ گریه کن ” ...
[
من اناري را، ميكنم دانه، به دل ميگويم:
خوب بود اين مردم، دانههاي دلشان پيدا بود.
خدا جونم موندم دیگه به کی میشه اعتماد کرد ...........
ادمها که عوض میشوند از سلام و شب بخیر گفتنشان میشود این را فهمید........
چی به درد جوان امروزی می خورد؟
حرف دلمه
جوابی میخواد که از دل برآید
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
سلام
فکرشو که کردم دیدم دقیقا حرفتون به حق بود. آرامش گمشدۀ ماهاست.
هر چیزی ابزار خودشو میخواد. برای آرامش یافتن هم باید لوازمش رو فراهم کرد.
با دیدن حرفتون یه کم فکر کردم...
به این نتیجه رسیدم که آرامش از طریق روح و روان بیشتر حاصل میشه و البته قسمت اندکی هم جسمی
خدا ماهارو ساخته...
سازنده میدونه در وجود مصنوع خود، چی ؛ چه طوری به دست می آید.
بدو رفتم سراغ راههای آرامش یافتن انسان در قرآن. خودش ساخته ، دفترچه راهنما هم برا ساخته اش فرستاده. ضمانتنامه هم حتما دارد.
در عرض چند دقیقه که قرآن رو دیدم متوجه شدم آرامش طی دو موضوع بدست می آید( شاید هم بیشتر؛ یافتۀ خودمو میگم که دو موضوعه)
1- آرامش در چیزی
2- آرامش با چیزی
فکر کنم گزینۀ اول بیشتر بیان کنندۀ قسمت آرامش یافتن جسمی هست چون خدا شب را در قرآن زمان آرامش یافتن معرفی کرده. که البته در باطن روی روح و روان هم اثر دارد.
گزینۀ دوم فکر کنم بیشتر روی روح و روان هست. گزینۀ دوم دوتا هست
الف) - یاد خدا
ب)- همسر
برای به آرامش رسیدن به نظر بنده ما به یک همدم و همدل مهربان و دلسوز و وفادار نیاز داریم. اینو کم داریم...
یه همسر خوب میتونه زوجشو باخدا بکنه که نهایت آرامش رو بوجود میاره و همچنین یه همسر بد میتونه آرامش رو به تمام معنا از آدم بگیره
اونایی هم که در سنین همدلی (ازدواج) هستند و همدمم خودشونو ندارن یقینن آرامش کامل رو ندارند.
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
یادمان باشد برای خدا زندگی میکنیم و به سوی او میرویم
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی بگذار
روزگار هرچه میخواهد پیله کند!!!
1- آرامش در چیزی
2- آرامش باچیزی
.[/quote]
به نظرم تفسیرتونو جابجا نوشتین!!!
وقتی میگیم آرامش در چیزی این مربوط میشه به روح و روان، وارامش باچیزی مربوط میشه به کالبد و جسم ما!!!وقتی میگیم آرامش در چیزی، منظورمون مثلا، مثلا، اینه که در فلان کار یا فلان چیز ما خیالمون (روح و روانمون) راحته اما آرامش با چیزی که مربوط میشه به جسم ینی با وسیله ی یک جسم یا فلان چیز که برامون حکم یه چیز مستقل رو داره میتونیم اروم بشیم! ب نظر من جابجا نوشتید.
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی بگذار
روزگار هرچه میخواهد پیله کند!!!
.
بعضی درد دلها گوش نمی خواهد ، گوشه ی آغوش می خواهد !
یه وقتایی خودمو بغل میکنم
و میگم :
غصه نخور دیوونه
من که باهاتم . . .
ادمها که عوض میشوند از سلام و شب بخیر گفتنشان میشود این را فهمید........
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)