سلام در زمینه مکانیک الکترونی و موتور های الکترومکانیکی و رباتیک نوین من آماده همکاری هستم![]()
ویرایش توسط مدیر منابع انسانی : 15th September 2015 در ساعت 01:30 PM
تماس با
مدیر منابع انسانیجهت همکاری فعال
دربخشهای مختلف سایت
ویرایش توسط مدیر منابع انسانی : 15th September 2015 در ساعت 01:32 PM
تماس با
دربخشهای مختلف سایت
سلام
سپاسگزارم از حضورتون
نیازمندی هاتون رو از لحاظ نیروی انسانی و ... برام پیام خصوصی کنین .... تا کار شروع شه
لازم به ذکره که تالار بیماری و تالار پدافند غیر عامل قرار شده کار مشترکی رو ارائه بدن ....که جناب مهابادی زحمت کشیدن و با توجه به تخصصشون کار رو جلو بردن ...
تالار بیماری یکی دو موردِ مشارکتی با تالار دامپزشکی رو هم در دستور کار داره ...
بنابراین مشخص کنین این طرح و ایده هاتون اول شروع شه؟...یا مواردی رو که ما درخواست میکنیم...؟
1394/06/24
سونای
ویرایش توسط مدیر منابع انسانی : 15th September 2015 در ساعت 01:34 PM
تماس با
دربخشهای مختلف سایت
سلام
با شما صحبت کرده بودم.. اگر هنوز میخواین کارای تحقیقاتی رو شروع کنین بهم پیام بدین
سلام
ممنون
شما میخواین تو کارگروه ها باشین؟ یا خودتون کار برا اجرا دارین/؟
اگر تو کارگروه ها میخواین باشین ...بگین تا اسمتون رو به بخش اختراعات بدم ... که بعد باهاتون صحبتی داشته باشن و با ارائه مدرک و ثبت نام از جانب شما و تایید مدیر بخش اختراعات میتونین حضور داشته باشید ...
1394/06/24
سونای
ویرایش توسط مدیر منابع انسانی : 15th September 2015 در ساعت 01:35 PM
تماس با
دربخشهای مختلف سایت
سلام
من نیز ضمن استقبال از این طرح ، آمادگی خود را در زمینه های: الکترونیک محض ، سخت افزار کامپیوتر ، رباتیک و شعر اعلام میکنم.
و درضمن در مورد آموزشهای نوین الکترونیک که خودم با آن متد آموزش تضمینی میدهم ، آعلام آمادگی میکنم .
و همچنین در مورد طراحی مدار با نرم افزار پروتیوس و مخصوصا قسمتهای سخت افزاری مدارات آنالوک و دیجیتال اعلام آمادگی میکنم.
در این زمینه آنچه نیاز دارم یک نفر برنامه نویس مسلط به نرم افزار AVR با کد ویژن مربوطه در محیط پروتیوس است.
سلام جناب علیپور
ممنونم
بسیار عالی ..
بخش اختراعاتمون کاری رو شروع کردن ... که هنوز تو مرحله تحقیقاتش هستن ...
حتما اسم شما رو هم میدم خدمت مدیر این بخش تا اگر در مرحله اجرا نیاز بود بشما بگن....
و هم اینکه جویا میشم اگر ظرفیت کار جدید توو این بخش هست اعلام کنن تا طرح های بعدی هم استارت بخوره
خودتون هم اگر طرحی یا موردی دارین بفرمایید
در زمینه تالار ادبیات هم بهتون پیام میدم و مواردی رو ذکر میکنم ان شاءالله
در زمینه اموزش هم بله حتما ...فکر میکنم اول به این مورد بپردازیم عالی میشه... در خصوص جزئیاتش با اقای مهابادی مشورت کنم ...و نظر کارشناسیشون رو بگیرم بعد باهاتون هماهنگ میشم به امید خدا....
1394/06/24
سونای
تماس با
دربخشهای مختلف سایت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)