بزرگی روحت را میان دستانت پنهان کن که بزرگ بودن میان مردم کوچک سخت است......
دائم شکر گزار خدا باشیم که :
شاید بدترین شرایط زندگی ما ، برای دیگران آرزو باشد . . .
- - - به روز رسانی شده - - -
![]()
فرصتی تازه دارم امروز
تا ببخشم بیش تر،
تا دوست بدارم بیش تر،
و بدین سان، نزدیک تر شوم به خدا.
ستوده باد خدایی که داده است به من
چنین فرصتی را.
ستوده باد خدا!
مسیحا برزگر
حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
خدایا هزاران بار شکرت
خدا جون ما ادما وقتی به حکمتت میرسیم و درکش میکنیم دیگه به راحتی نمیتونیم گله و شکایت کنیم چون دیگه میدونیم یه حکمتی هست حالا دیگه صبر ما ادماست که خودش رو نشون میده.خدایا به حکمتت قسم که صبری به ما بندگان عطا کن تا تحمل صبر رسیدن به خواسته ی تو را داشته باشیم.خدایا شکر شکر![]()
هر نفسی که درآید ،ممد حیات است و چون میرود ،مفرح ذات
...پس در هر نفس دونعمت نهفته است
سعدی
ویرایش توسط فرهاد علیپور : 31st August 2015 در ساعت 07:18 AM
خدا یا مرا آن ده که آن به.
خداوندا قبل از آنکه به من نعمتی را عنایت فرمایی ، عقل و اندیشه ،توان و شکرگزاری آن نعمت را برایم اعطا کن
و قبل از آنکه نعمت داده ات را از دستم بگیری ، عقلم را از دستم مگیر....
خدایا چنان کن سرانجام کار
توخشنود گردی و ما رستگار
![]()
اگر به جای هر دعایی که کردم یک قدم برمیداشتم الان در کنارخدا بودم.....!
اگر خوب به دور و بر خویش نگاه کنیم در هر لحظه و در هر مکان خداوند متعال به ما نزدیکتر است.
پس لازم نیست برای در کنار خدا بودن قدمی برداریم.
چون خداوند می فرمایند: انا اقرب می حبل الورید....یعنی من از رگ گردن به شما نزدیکم.
پس ستاره جان کافی است فقط بخواهی... میتوانی خدا را در وجود خودت نیز لمس کنی.
لازم نیست قدمی برای دیدن او برداری.
منظور من از قدم برداشتن این بود که کار خوبی رو انجام میدادم یعنی اگه به جای دعاکردن که دعا میکنیم فلان اتفاق بیفته وفلان اتفاق نیفته وتعداد این دعاها هم زیاده در کنار هر دعایی یه کار خوب انجام میدادیم احتمال قبول شدن دعامون بیشتر بود وبا هر کار خوبی هم بیشتر به خدا نزدیک میشدیم همونطوری که خدا میفرماید:اگه یه قدم به سمت من بیای من ده قدم به سمت تو برمیدارم. و این نزدیک شدن از نظر من به این معنیه که همه کارای ما جنبه معنوی میگیره و هرکاری رو برای رضای خدا انجام میدیم نه برای رضای خلق. واین باعث شعف درونی میشه... یادمه تو یکی از کتابای دبیرستان تو یه حدیثی نوشته بود که ای بنده من.من به هر چیزی میگم باش انجام میشه اگه تو هم به هر چیزی که من میگم بگی باشه و اونطوری باشی اونوقت منم به هر چیزی که تو بگی میگم باشه که انجام بشه....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)