سلام، برای پروژه پایان ترم دانشگاه یک موتور استرلینگ ساختم. بزودی آموزش ساختش رو اینجا توضیح میدم.
فعلا از دیدن فیلمش لذت ببرید.
فیلم در آپارات
سلام، برای پروژه پایان ترم دانشگاه یک موتور استرلینگ ساختم. بزودی آموزش ساختش رو اینجا توضیح میدم.
فعلا از دیدن فیلمش لذت ببرید.
فیلم در آپارات
ویرایش توسط ab.bb : 24th August 2015 در ساعت 09:48 PM
این نسخه نهایی موتور استرلینگ دما پایین هست.
توی این طرح هزینه ساخت 72 درصد نسبت به طرح اولیه کاهش داده شد. تنها با حدود 40 هزار تومن میشه این موتور رو ساخت. ضمن اینکه این موتور هوا خنکه و احتیاجی به یخ برای خنک کاری نداره. طرح و نقشه این موتور رو به همراه فایل آموزش ساخت در قالب یک کتاب چاپ می کنم و بطور رایگان در دسترس همه قرار میدم.
در صورت لزوم کیت ساخت این موتور و خود موتور بصورت آماده برای علاقمندان قابل خرید خواهد بود.
فیلم موتور
سلام.... واقعا خسته نباشید....
واسه انجام پروژه هم بهتون تبریک میگم....
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید....
بزرگی روحت را میان دستانت پنهان کن که بزرگ بودن میان مردم کوچک سخت است......
یه پایه چوبی برای موتورم ساختم؛ تا بتونم با شمع روشنش کنم.
فیلم موتور
تبریک میگم.خسته نباشید.
با گرمای خورشید و یکم بهینه سازی موتور میتونی به یه ژنراتور برق از انرژی پاک تبدیلش کنی هرچند اتلاف انرژی اجازه نمیده برق زیادی تولید بشه ولی برا خودش یه پروژه ای میشه![]()
ساخت نمونه سوم از موتور استرلینگ تموم شد. حین ساخت این نمونه رنج بیشتری کشیدم؛ بشکل عجیبی بد قلق بود. اما در نهایت با ایجاد اصلاحات لازم این موتور هم به نتیجه رسید. دیشب ساعت 3 بامداد تستش کردم.
فیلم موتور در آپارات
ویرایش توسط ab.bb : 10th September 2015 در ساعت 06:10 PM
نمونه چهارم موتورم رو ساختم. توی این طرح هم یه سری تغییرات نسبت به طرح قبل اعمال کردم؛ که نتیجه بخش بود.از این به بعد تمام موتور ها رو به همین شکل می سازم.
فیلم در آپارات
تا آماده شدن کتاب آموزش ساخت موتور استرلینگ، صفحات پروژه ام رو روزانه آپلود می کنم.
![]()
ویرایش توسط ab.bb : 27th September 2015 در ساعت 11:08 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)