دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: حمله ی داعش به نخبگان جوان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    روانشناسي
    ارسال تشکر
    6
    دریافت تشکر: 24
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : حمله ی داعش به نخبگان جوان

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیر تالار ادبیات نمایش پست ها
    با عرض درود و سپاس از ناظر محترم سایت

برادر عزیزم، "مهدی" جان
    اون پست ها حذف شد تا داستان برگرده به روال اصلی خودش نه اینکه یه سری بحث همراه با دلخوری بشه بنمایه کار.

کاربر عزیز، کبوتر2
    این نحوه بیان مطالب و این که به راحتی به چند کاربر اینچنین صفاتی رو نسبت میدید نمیتونه خالی از نکوهش باشه.

خواهر گرامی، سرکار خانم "victor"

همین طور که ناظر محترم سایت هم گفتند از ایجاد مباحثی که همراه با حفظ حرمت ها باشه استقبال و حتی حمایت هم خواهد شد، اما مسلماً هر پستی که بخواد مباحث رو به بیراهه ببره حدف خواهد شد.

و اما یه سؤال از خدمت شما عزیزان
    چرا موضوعی که می تونه به راحتی با اتکّا به یه دستمایه طنز، مجالی باشه برای حتی اندک فراغت ذهنی دیگر کاربران، بیاد بشه مجال بحث هایی که ...؟!

امید است در انتخاب ها دقت بیشتری صورت بگیره تا شاهد چنین روالی نباشیم

کامیاب باشید و پیروز
    سلام،
    با تشکر از فرمايشات متين جنابعالي
    با اميد اينکه هر کاربري که بخواهد سايت رو به بیراهه ببره هم حدف گردد.
    يک موضوع با دستمايه طنز هيچ اشکالي ندارد، ليکن ما بايد کلي نگر هم باشيم، اين مجموعه رفتار و مباحث مطروحه يک کاربر است که مشخص مي کند که فلان پست وي صرفا" يک طنز است
    يا يک گوشه کنايه! يک بي توجهي در نوشته هاي پست داشته و يا يک توهين غير مستقيم منظورش بوده؟مقصودش پرسيدن يک سوال بوده يا القاي يک شبهه؟
    پيشنهاد مي کنم يک مقدار از اساتيد روانشناسي جهت متعدل کردن و سر و سامان دادن به سايت بهره بگيريد.
    در خاتمه بايد عرض کنم که حذف شدن پستهاي نابجا را حتي به قيمت نکوهش به جان خريدارم.
    از اينکه مصدع اوقات شدم مرا عفو بفرماييد، صرفا" در راستاي يک پروژه تحقيق علمي يکي دو ماهي خدمتتان هستم و رفع زحمت مي نمايم، البته اگر زودتر اخراجم ننماييد.

2. کاربرانی که از پست مفید کبوتر2 سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)