هدفتان از ازدواج چیست؟ چه معیارایی برای خودتان در نظر دارید؟ آیا مشاوره در این زمینه را لازم می دانید؟
هدفام از ازدواج :
کامل شدن دین و اجرای دستور خدا و پیامبر
مستقل شدن در خیلی از موضوعات زندگیم
برآورده شدن تمام نیاز هایی که خدا در یک زن قرار داده مثلا:
دریافت حمایات روحی و ذهنی و جسمی و دریافت آرامش همه جانبه
مثلا زن نیاز داره که یک تکیه گاه مطمئن داشته باشه که همیشه حامی یا حتی مدافع و مشوقش باشه
زن اگه بخواد تنها زندگی کنه خیلی از نقاط غریزی که خدا نهادش قرار داده باید از بین ببره یا کمرنگ کنه
مثلا: زنی که برای درآوردن پول سخت کار کنه خیلی جاها مجبوره خوی مردانه داشته باشه تا گلیمش رو از آب بکشه بیرون
باید لطافتش رو از بین ببره تا بتونه خودش تکیه گاه خودش یا حتی دیگران باشه
چون ذات زن اینجوریه که وقتی به کسی تکیه کنه زندگیش زندگی واقعی و خوب خواهد بود نه اینکه خودش تکیه گاه خودش یا دیگران باشه... چون نه جسم و نه روحش تحمل این سنگینی رو نداره
(این فقط یک نمونه بود نمونه های بسیاری ایراد در تنهایی زندگی کردن زنان هست، من جمله خطراتی که سر راهشون وجود داره و و و ...)
انسان توی مسیر زندگیش نیاز داره برای رسیدن به اهدافش با کسی که باهاش همفکر و همسو هست و مطمئنه که خیر و صلاحش رو میخواد ازش مشورت و کمک همه جانبه بگیره تا در انتخاب مسیر ها و روش ها موفق بشه
کسی که وقتی بهش فکر میکنه یک انگیزه و یک نقطه مثبت توی ذهنش روشن بشه
اینطوری توی مسیر زندگی و رسیدن به اهدافش خیلی موفق تر خواهد بود
یکی شدن با یک نفر خیلی شیرینه، همه ی این موارد همون "خوشبختی" میتونه باشه که همه دنبالشن...
هدف نهایی میتونه از مجموع تمام این چیز ها و چیزاهایی که تو ذهنم نیومد بگم () رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی و رسیدن به خدا باشه
ازدواج را چگونه تعریف می کنید، در واقع چه انتظاری از ازدواج دارید؟
یکی شدن دونفر در تمام جنبه های زندگی، خدا همه چیز رو زوج آفریده. طبق فرمایش خودش در قرآن
به نظر من انسان هم تا زوج نشه یک انسان کامل نیست
درواقع بعد از ازدواج یک زن و یک مرد با هم یک انسان کامل رو تشکیل میدن
انتظاراتم رو فک کنم یه چیزایی بالا گفتم دیگه !
از دوستان متاهل دعوت می شود تا با در اختیار گذاشتن تجربیات مفیدشان بحث را همراهی کنند
دقیق مشخص نکردید چی میخواید تا ما بگیم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)