همه افراد خوشبخت خدا را در دل دارند
پس تو را چه غم که اینقدراحساس تنهایی میکنی
بدان در تنها ترین لحظات و در هر شرایط
خداوند با توست .
همه افراد خوشبخت خدا را در دل دارند
پس تو را چه غم که اینقدراحساس تنهایی میکنی
بدان در تنها ترین لحظات و در هر شرایط
خداوند با توست .
امروز با مامان رفتم پارچه بخرم همه راه رو پیاده رفتیم و برگشتیم توی راه مامان ماه نو رو دید و کلی صلوات و ذکر گفت
بهم گفت قرآن تو کیفت نداری به ماه نگاه کردم میخوام به یه آیه یا چیز مقدسی نگاه کنم کلی گشتم چیزی نداشتم یهو یادم افتاد از سفر مشهد کلی عکس از حرم امام رضا دارم دادم به مادر تا اولین نگاهش بعد از دیدن ماه نو به سمت حرم امام رضا باشه...
صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
بدجوووووووووووووووووووووو وووووووووور خشمګینم الآن ، خیییییلی خییییییییییییییلی!
عهههههههههههههههههههه آقا بدقولی نکنین !!!!!!!!!!!!!
نمی تونین بګین نمی تونم ، با اعصاب من بازی نکنین !!!!!!!
چه همه مدت منو معطل کردین ، بعد من ګفتم شنبه ، ګفتین نه چهارشنبه ساعت دو میبرمت!!!!!!!!!!! نمی تونین ببرین بګین نمی تونم خودت برو !
دیشب که زنګ زد ، ګفت نمیاین بګین یا اګه ساعت دیګه ای میاین بګین ، خب چرا نګفتین!؟؟؟؟؟
عهههه بدم میاد!! بدم میاااااااااد !!!! بدم میااااااااااااااااااد!!!!!!!! !! [مشابه جیګر خونده میشه]
با این اومدن تا ساعت 3 هم نمیرسیم ، هر چی هم زنګ می زنم جواب نمیدین ، پیامم که نمی خونین!!!
4 لیوان آب خوردم ، خب بګین از اول نه!!!!!!!!!!! چرا میګین آره یا خودتون پیشنهاد میدین بعد اینجوری!!!
اصلاً مهم هست یا مهم نیست !! بدقولی نکنین لطفاً ، نمیاین خبر بدین ، دیر میاین خبر بدین ، چی میشه مګه؟!!!
اګرم بیان باز من چیز خاصی نمیګم ، اِهِکی ، ولی میګم این دفعه : چرااااااااااااااااااااااا ااااا؟؟؟؟؟؟!
ویرایش توسط "VICTOR" : 22nd April 2015 در ساعت 01:32 PM
بعد 3 ماه تلاش بلاخره 6 پک ها زدن بیرون.....feeling happy
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
فردا کلاس دارم به این می فکرم که باید برم یا نعآخه صبح 8
![]()
یک درد شدید در سرم!
دلم تنگه پرتقالِ من!
ازمون امروزم خوب بود راضی بودم
دیشب فک کنم تا4شب نخوابیدم صب به زوربیدارشدم رفتم
سرازمونم واقعا فکرم درگیربود
یعنی اصلا فک نمیکردم تااون حدعصبانی شده باشه سعید عجیب بود برام
زندگی بهتر ازاین نمیشه
تا که شطرنج تویی،مات منم کیش منم
کافه کندوی عسل،نوش تویی نیش منم
هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم
فوق العاده خوشحال بودم
شاهکاربود
واقعاخدا بعضی چیزهارو خیلی شاهکار افریده
زندگی بهتر ازاین نمیشه
امروز روز خیلی بدی بود برام...همین!!!!!
خدایا! به ما بیاموز که معرفی خود به عنوان "دکتر فلانی" در پشت تلفن کار خوبی نیست!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)