سلام خیلی ممنونم
سلام خیلی ممنونم
زندگی بهتر ازاین نمیشه
با سلام خدمت همکار محترم تالار دامپزشکی جناب Dr.vet بزرگوار
ضمن سپاس از ارائه پیشنهادتون فرمایشتون کاملا متین هست ...
بر اساس روال اهدای مدال تمامی این تاپیک ها و لیست اعضا در آرشیو سوابق انجمن وجود داره
در گزینش سمت ها عموما با استناد به سوابق و عملکرد مثبت و شایسته کاربران توسط ارشدین در گزینش اعضا برای
همکاری تالارها یا عناوین دیگه تاثیر داره
طبق طرحی که انشاالله با همت مدیران بخش ها و تالارهامون قابل اجرا هست به امید خدا بر اساس این سوابق جوایزی هم از طرف
مدیریت سایت بر اساس تعداد دفعات مدال های دریافتی کاربران در نظر گرفته خواهد شد
و پیشنهادی به مدیریت در این خصوص ارائه کردم که در صورت امکان اگر بشه آرشیوی از این مدال ها در پیشینه اطلاعات کاربران در
قسمت مدال های پروفایل بصورت گزارش برای هر کاربر تعبیه بشه
که هر کس با مراجعه به اون قسمت سوابق مدال و تشویق های هر کاربر رو در طول فعالیتشون مشاهده کنه
و مدیریت سایت قول مساعدت دادن که این امکان رو در آینده در قسمت اطلاعات هر کاربر بتونیم داشته باشیم
موفق و موید باشید
با سلام خدمت همکار محترم تالار مذهبی سرکار خانم طلیعه طلا عزیز
ضمن تشکر از ارسال نظرتون
در خصوص این مورد با توجه به اینکه فعالیت های کاربران انجمن در هر دوره متفاوت هست چنین روالی
در اهدای مدال به کاربران در نظر گرفته شده
با توجه به اینکه در زیر کادر اطلاعات هر کاربر تنها امکان اهدای دو مدال در نظر گرفته شده مدالها در هر دوره به کاربر اهدا میشه
بنا به دلایل زیر این مدالها بایستی مسترد بشه و به فعالین ماه های بعد اهدا بشه
چون هر کاربری در هر دوره که فعال هست در لیست برترین ارسال کننده ها قرار میگیره تصور کنید برای هر ماه کاربران اگر مدال اهدایی شون پس گرفته نشه باید زیر اطلاعات شخصیش ما جای 12 مدال داشته باشیم اگر که برای هر مدال فرجه یک ماهه در نظر بگیریم که امکانپذیر نیست و نمیتونه روال متعارفی باشه ...
از طرفی هم مدالهای همکاری (برونز ) انجمن با فرجه دو ماه اهدا میشه و باید ما منتظر اتمام دوره دو ماهه باشیم چون شما تصور کنید یه فرد در هر دوره فعال هست و باید دوره بعد رو هم مدال بهشون اهدا کنیم تفکیک چنین موردی هم دشوار و شدنی نیست
و مورد دیگه اینکه اگر مدال ها به صورت دائمی اهدا بشن ممکنه کاربری بنا به هر دلیلی قادر به فعالیت نباشه پس اهدای مدال اگر به روز باشه هم افرادی که فعال هستند به راحتی قابل شناسایی در هر دوره هستند
و از طرفی هم به نوعی ایجاد انگیزه و انرژی در بین کاربران خواهد شد
پس این مدالها نوعی تقدیر و پاسداشت از زحمات بزرگواران در انجمن هست و گرچه ممکنه این مدال ها از بزرگواران به دلایلی که ذکر کردم مسترد بشه ولی اسامی تمامی عزیزان فعال انجمن در دوره بعد در لیست کماکان هست و مدال از نو و بصورت بروز رسانی شده با تقدیر و سپاس مجدد اهدا خواهد شد و کاربران با فعالین هر دوره میتونند آشنا بشن و از زحماتشون قدر دانی کنند .
با تشکر از توجهات شما
سلام به خانم طلیعه طلای عزیز
ضمن تشکر از زحماتی که در انجمن میکشید
خواهش میکنم خانمی صرفا درج اون توضیحات جهت شفاف سازی برای شما و برخی دوستان بود ...
بله انشاالله در بخش همه پرسی بحثی رو با مشارکت دوستان در خصوص سیستم مدالها در نظر خواهیم گرفت
تا با یک نظرسنجی عمومی بتونیم با در نظر گرفتن امکانات موجود انجمن روشی مناسب رو انتخاب و
پس از تایید مدیریت به اجرا دربیاریم ...
واما پاسخ سوالتون :
با عرض پوزش از محضر شما
من برای پاسخ به پست تون با اکانت روابط عمومی نقل قول گرفته بودم و سیستم دچار اشکال شد و متن در داخل نوشته شما ثبت شده بود
و نقل قولی انجام نگرفته بود
و چون این امر باعث تعجب بنده هم بود ناچارا متنی که با نوشته شما تلفیق شده بود رو مجبور شدم از اون قسمت ویرایش کنم و
با اکانت الماس پارسی ارسال کردم
این اشکالی بود که متاسفانه سیستم ایجاد کرده بود و من شرمنده شما شدم که از این بابت عذرخواهی میکنم .
ولی در کل اگر توجه بفرمایید نوشتار متن تون دقیقا کامل هست و من صرفا خطایی که سیستم در نقل قول برای من ایجاد کرده بود
رو از پست شما برداشتم و با اکانت الماس پارسی همون متنم رو براتون فرستادم
با آرزوی موفقیت برای شما![]()
ویرایش توسط Almas Parsi : 5th March 2015 در ساعت 10:02 PM
سلام
از93 به بعد چرا خبری نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)