خواسته هایت بیصبرانه منتظر هستند،
فقط کافیست درخواست کنی ..
خواسته هایت بیصبرانه منتظر هستند،
فقط کافیست درخواست کنی ..
مرداب به رود گفت:
چه کردی که زلالی؟
گفت:
"گذشتم"
ویرایش توسط mogan/k : 5th March 2015 در ساعت 11:12 PM
حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
من زندگی خودم را میکنم
برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم
چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام همه به خودم مربوط است...
مهم بودن یا نبودن را فراموش کن
روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است
زندگی کن به شيوه خودت
با قوانين خودت
با باورها و ايمان قلبی خودت
مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند
برايشان فرقی نمی کند چگونه هستی
هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند
شاد باش و از زندگی لذت ببر
چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟
آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند!!!!
اگر خواستی چیزی را پنهان کنی لای یک کتاب بگذار!
این ملت کتاب نمیخوانند...
احمد شاملو
ویرایش توسط کاساندان : 5th March 2015 در ساعت 09:02 PM دلیل: مرتب کردن جملات...
یکی بود یکی نبود،در روزگاری دور مردی بود که همه ی زندگی اش را با عشق و محبت پشت سر گذاشته بود،وقتی مرد،همه می گفتند به بهشت رفته است،آدم مهربانی مثل او حتما"به بهشت میرود هر چند بهشت برای این مرد چندان مهم نبود اما،به هر حال به بهشت می رود.
روح مرد بر دو راهی بهشت و جهنم ایستاده بود،دربان نگاهی به اسامی کرد و چون اسم مرد رادر میان بهشتیان نیافت او را به جهنم فرستاد،زیرا جهنم هیچ نیازی به دعوت نامه یاکارت شناسایی نداشت و بدین ترتیب مرد در جهنم مقیم گشت.
چند روز گذشت و ابلیس باناراحتی و خشم به دروازه بهشت رفت و گریبان مسئول مربوطه را گرفت و گفت:این کار شما تروریسم خالص است!
مسئول مربوطه با حیرت از شیطان دلیل خشم او را پرسید و شیطانبا خشم گفت:آن مرد را به دوزخ فرستاده اید و از وقتی او آمده کار و زندگی ما را به هم زده.از وقتی که رسیده،به حرف های دیگران گوش می دهد،در چشم هایشان نگاه می کند وبه درد و دل شان می رسد و با عشق آنان را می بوسد.حالا همه دارند که در دوزخ با هم گفت و گو می کنند،همدیگر را در آغوش می کشند و می بوسند،آخه! دوزخ که جای این کارها نیست! لطفا" این مرد را پس بگیرید!
با چنان عشقی زندگی کن که حتی اگر بنا بر تصادف در دوزخ افتادی،خود شیطان تو را به بهشت بازگرداند!
حسين (ع) يك درس بزرگتر ازشهادتش به ما داده است و آن نيمهتمام گذاشتن حج و به سوي شهادت رفتن است. مراسم حج را به پايان نميبرد تا به همه حجگزاران تاريخ، نمازگزاران تاريخ، مؤمنان به سنت ابراهيم، بياموزد كه اگر هدف نباشد، اگر حسين (ع) نباشد و اگر يزيد باشد، چرخيدن بر گرد خانه خدا، با خانه بت، مساوي است.دکتر علی شریعتی
حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
زندگی بهتر ازاین نمیشه
حتما بخونید
.
.
.
![]()
ببخشید من زیاد متوجه نشدم! اما هرکسی که این حرفهای مضخرف را زده و از شعور و ظاهر مصنوعی صحبت میکند، به خودشان کمی زحمت بدهند و بیشتر تحقیق کنند و بفهمند که مدت زیادی است که پسران
نه تنها جای دختران را گرفته اند و از حسودی خودشان را مانند دختران میکنند بلکه حتی از آنها پیشی گرفته اند و مردان وضعی صد برابر بدتر از زنان پیدا کرده اند!!
!!!!!مجله ی چرند و پرند با خبر های بی معنی!!!!!!
![]()
ویرایش توسط کاساندان : 12th March 2015 در ساعت 10:09 PM
مهم بودن خوب است .......... اما خوب بودن مهم تر است
ویرایش توسط کاساندان : 10th March 2015 در ساعت 08:07 PM
طعنـه هـا دلسردت نکنـد بـانــو …بـا افتخـار در کوچـه هـای شهـر قـدم بـزن …!
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)