بعضی موقع ها هم همه چیز![]()
بعضی موقع ها هم همه چیز![]()
![]()
->THIS IS HERE 100% TRUE<-
کرمانشاه.میدان ایت الله کاشانی هرچقدر وایسی یک اتوبوس خط واحد نمیاد تورو ببره منطقه پردیس.خیلی بده
وقتی میخوام کتاب هام ویا نرم افزار های معماری بخرم اصلا نداره شهر ما وروی مخ من
دانشگاه فنی برای دختران نداره
صدای دهن بابا وداداشم وقتی غذا میخورن بدجور کلافه میکنه. این از همه ازار دهنده تره![]()
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
آئینه چو نقش تو بنمود راست _ بفهم که از ماست که بر ماست!
یکی از دوستام رفته بود دندون پزشکی بعد از معاینه بهش وقت داده بودن واسه فردا عصرش فردا که رفته بود بعد از بی حس کردن دندونشا عصب کشی و بعدشم پر میکنه. وقتی اومده بود خونه و بی حسی دندونش رفته بود دیده بود دندونی که عصب کشی شده و پر شده اون دندونی نبوده که درد میکرده و ............![]()
نه بابا استرس ندارن. البته بابام خیی فکرش مشغول. تند تند همیشه میخوره. داداشمم از لج اینکار یکنه چون میدونه من حساسم. هرچقدر بخواید باهاشون حرف زدم. فایده نداشته
به نظرم کاش دستگاهی اختراع بشه وقتی روشنش کنه صداهای غذا جمع کنه واصلا نگذاره پخش بشه. بخدا.
البته طوری باشه که خودش صدا تولید نکنه یک محیط اروم برای خوردن غذا![]()
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
آئینه چو نقش تو بنمود راست _ بفهم که از ماست که بر ماست!
نوروفیدبک و بیوفیدبک رو پیشنهاد میکنم
روشی که از سال 1963 ناسا برای افزایش بهره وری ذهنی فضانوردانش استفاده میکرده و چند سالی هست که تجاری شده
یکم گرون هست ولی میصرفه - تو ایران هم داره جا میفته جدیدا
من خودم یک دوره رفتم - خیلی تاثییر داشت - تمرکزم افزایش پیدا کرده- استرس و اضطرابم هم تقریبا 0 شده - خیلی کمک میکنه مغز آدم تنظیم و کالیبره میشه
آقا ممدشوماخر گفته بودید کاش تاکسی ها pos داشتند؛ من این دستگاه ها رو توی تاکسی های اصفهان دیده ام؛ اما هنوز فعال نشدهاند.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)