خخخخخخخخخخخخخخخخخ
یعنی نمیدونستم به یکی بگی چیزی رو تعریف نکن واسه کسی بعد کلی هم بهت اطمینان بده که آره و ....نمیرم بگم و خیالت راحتبعد الان از یه نفر دیگه دارم میشنوم
خدایا این شادی ها رو از من نگیر
قضاوت در مورد چیزی که کاملا در جریانش نیستیم اصلا کار درستی نیست.باشد که رستگار شویم![]()
مهم نیست ..
ویرایش توسط تووت فرنگی : 21st March 2015 در ساعت 04:39 PM
مهم نیست ..
ویرایش توسط تووت فرنگی : 21st March 2015 در ساعت 04:38 PM
کشیدن همزمان دو تا دندون عقل ،
صورت باد کرده
و حسرت غذاخوردن مثل همه...
وای حمیرا....میگن مرگو جلو چشمات میبینی
منم چند ماه پیش اومدم اینجا نوشتم دارم دندون عقل در میارم.....افتضاح....گند....احسا میکنم یکم زود داره میاد!
ناشکری کردم شد دوتاالان فک بالام چپ و راستش داره در میاره همزمان
بعد اصلا وضعیت فک داغون....جا نداره!میترســــــــــــــ ــــــــم برم بکشــــــــــــــــــــــ ـــم......گذاشتم تابستون به دور از درس و...
حکاست ماآدما حکایت گل بودبه سبزه نیزآراسته شده
بارون که نمیباره
برف که نمیباره
گردوخاک شدیدم بهش اضافه شده
خدایا مارو ببخش
این دیگه چه عذابیه![]()
زندگی بهتر ازاین نمیشه
خدا رو شکر امروز سربازیم (آموزشی) تموم شد...
در میان باور همه که کوچه های عشق خالی از تک درخت های عاشق است، من درختی یافته ام که هر روز بر روی پیکره اش مشق عشق با نوک مهر می زنم، در میان باور همه که می گویند اگر از عشق بگویی سکوتی مبهم تو را قورت خواهد داد، ولی من با فریاد عشق در میان این کوچه باغ پر هیاهو فریاد زدم، فریاد زدم که دوستت دارم ای ستاره همیشه مهتابی من، چرا که در این کوچه ها تنها پروانه ها قدم می گذارند که رقص شاپرکها را به وادی عشق تنها به عشق هایی مثل تو تقدیم کنند. و به راستی که عجب رنگارنگ شدن از طبیعت عشق قشنگ است...
لمس
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)