با سلام ...
حدود 7 روز پیش یکی از بستگان بیمارستان بستری بود رفتم پیشش بمونم، وقتی ک رفتم دست و صورتمو بشورم گوشیم افتاد تو سینک دستشوراینش بدرک منم دیدم خیس شد زیر آب گرفتم
هیچی دیگه قول Z3 رو گرفتم ولی زیرابمو زدن برام نخرن
نامردا![]()
با سلام ...
حدود 7 روز پیش یکی از بستگان بیمارستان بستری بود رفتم پیشش بمونم، وقتی ک رفتم دست و صورتمو بشورم گوشیم افتاد تو سینک دستشوراینش بدرک منم دیدم خیس شد زیر آب گرفتم
هیچی دیگه قول Z3 رو گرفتم ولی زیرابمو زدن برام نخرن
نامردا![]()
آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند. (مارتین لوترکینگ)
آشوبم!
دلم تنگه پرتقالِ من!
بچه ها خدا رو شکر برطرف شد.خدا به اساتید محترمی که ما دانشجوها رو درک میکنند عمر با عزت بده الهی امین(اساتید محترم میدونند ما دانشجو هستیم وقت نداریم درس بخونیم وگرنه حتما درس میخوندیم.این رو سخن از معلم فیزیک کنکورمه سر کلاس میگفتن میدونم شما کنکور دارید وقت ندارید درس بخونید)بچه ها قول بدید ترم بعد درس بخونیم![]()
بازم سردرد بازم سردرد
راه که میرم انگاری مغزم تو سرم تکون میخوره!!!! میخوره این ور و اون ور سرم درد میکنه
تازه خوابمم میاد
ویرایش توسط reza-1369 : 30th January 2015 در ساعت 10:23 AM
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
کسی پایان من
نقطه ای بگذارد و
تمام!
دلم تنگه پرتقالِ من!
امروز بهتر از دیروز بودم ولی خب میتونستم کمی بیشتر درس بخونم بهتر میشد
ولی بازم راضی ام
بهتر از هیچی هست
فعلا که هیچ
خداوندا لحظه ای مرا به حال خودم وامگذار
حوصله ام سر رفته
قبلا بازی آنلاین جواب میداد الان دیگه اونم جواب نمیده
![]()
دیشب قلبم داشت از سینم میزد بیرون انقدر درد دااااااااااااااااااااااشت بیمارستانم رفتم که شلوووووووووووووووغ اخرش به قرص گرفتم خوردم خداروشکر زود اثر کرد خدایی نفسم بالا نمی اومد سر دردمم که دیگه جای خود داشت.
دیشبم تا ده شب کار کردم یعنی کل بدنم درد داره
ویرایش توسط reza-1369 : 31st January 2015 در ساعت 05:41 PM
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
داش رضا وقتش نیست امضاتو یه ویرایش بکنی؟
یکی از دوستان پدرم ماشینشو چند روز پیش فروخت.امروز یه چیزی ازش میخواستیم که خونشوون بود.رفتم محل کارش دنبالش که با هم بریم خونشون و وسیلمو بگیرم.تقریبا 5 جای دیگه رفتیم تا به کاراش رسیدگی کنهطفلک ماشین نداشت که
محمد جان تا فلان جا یه لحظه بریم.محمد جان تا فلان جا یه لحظه بریم.ببخشیدا.محمد جان تا فلان جا یه لحظه بریم.شرمنده هاهیچی دیگه همه کاراشو رسید قشنگ 1ساعت و نیمی شد.
![]()
کاش زودتر تموم میشد
حوصله ندارم
الان دلم میخواد آلی تموم کرده بودم ولی نمیشه
کلا هیچی نمیشه
امروز اصلا خوب درس نخوندم
بازم ادامه داره ........
خداوندا لحظه ای مرا به حال خودم وامگذار
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)