من از همین حالا پدرو مادرمو به چالش سکـــــــوت در برابر کارنامه ام دعوت میکنم....دوشنبه چه روز باشکوهیه! راستی امروز صبح تهرانم یه برف خعلی کمــــــــــــی اومد....
![]()
من از همین حالا پدرو مادرمو به چالش سکـــــــوت در برابر کارنامه ام دعوت میکنم....دوشنبه چه روز باشکوهیه! راستی امروز صبح تهرانم یه برف خعلی کمــــــــــــی اومد....
![]()
فقط دوپینگ بازیکن عراق ثابت بشه....![]()
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
مهم نیست ..
ویرایش توسط تووت فرنگی : 21st March 2015 در ساعت 04:42 PM
دلم تنگه پرتقالِ من!
مهم نیست ..
ویرایش توسط تووت فرنگی : 21st March 2015 در ساعت 04:42 PM
نسخ فقط ازت میطلبه علف
منم
طلبم ضرر بزنم با طمع طرف
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
گاهی بعضی ها رو خیلی راحت میبخشی
چون دوست داری بازم تو زندگیت باشن
امروز درس خوندم خدا رو شکر
کم و زیاد بهتر از هیچ بود
ممنونم بخاطر راهنمایی
خداوندا لحظه ای مرا به حال خودم وامگذار
خدایا ارامش رو ازم نگیر...چرا گاهی انقدر یه بندتو امتحان میکنی که بود و نبودش برات یکی بشه...برات مهم نباشهنمیگم تنهام بذار....نمیگم به حال خودم منو رها کن اما میگم انقدر تو شرایط حساس استرس بهم وارد نکن............................................ .اووووووووووووووووووووف
به مترسک گفتم چرا یک پا داری؟گفت وقتی توان رفتنم نیست همین یک پا هم اضافیست...
آدم وقتی قدردان اتفاقات خوب زندگیش نباشه اونا براش یه چیز عادی میشن..بنظر خودش اتفاق خاصی رخ نداده ..
این چند وقته خیییییییییییییییلی با استرس گذشت اما گذشت ...خدارو شکر که بخیر گذشت ..
دیروز حضور اون همه مهمون بهم نشون داد که اتفاق خوبی رخ داده که من نادیده گرفتمش و دوباره دارم ناشکری میکنم ..
خدایا شکر بخاطر همه ی اتفاقات خوش زندگیم ..
دیروز آسمونم یکم خوشحالی کرد و یه لحظه برف شادی بارید ..
خدایاکمکم کن در ادامه راه به خطا نرم ..
![]()
..هر کجایی، شعر باران را بخوان/ ساده باش و باز هم کودک بمان..
آن هایی که قدرت دارند همیشه مشت هایشان پُر است ...
دلم تنگه پرتقالِ من!
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)