ی چیزی ک خیلی اذیتم میکنه، این ک صبا نمیتونم بیدار شم! کلا از اول دبستان تا پایان تحصیلات دانشگاهی هم حتی الان هم کمر همت ب این بستم ک بیدار شم ساعت 7، ولی زودتر از 8 9 بیدار نمیشم. انواع گوشی ها و زنگ خور و افراد مختلف و روش های گوناگون.
ولی هیچ
ی چیزی ک خیلی اذیتم میکنه، این ک صبا نمیتونم بیدار شم! کلا از اول دبستان تا پایان تحصیلات دانشگاهی هم حتی الان هم کمر همت ب این بستم ک بیدار شم ساعت 7، ولی زودتر از 8 9 بیدار نمیشم. انواع گوشی ها و زنگ خور و افراد مختلف و روش های گوناگون.
ولی هیچ
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
میخام ی فایل دانلود کنم، از کجا تمامی سرورهای آپلودکننده رو شناسایی کنم و بعد بفهمم کدوم سرعتش بیشتر است؟
صندلی عقب خودرو زاویش بیشتر نمیشه
نداشتن پیست اتومبیلرانی در شهرستان گرمسار
نبود اطلاعات دقیقی از جوانان هر شهرستان و علایق و استعداد ها و تواناییهایشان برای گرد هم ایی و استارت کارهای گروهی
امتحانات و سبک تدریس مسخره دانشگاه
خود دانشگاه
پیدا کردن دیگر اعضای خانواده در محیط های زیارتی بزرگ و شلوغ
امکان نداشتن تقسیم بندی و تغییر در سایز و محل اتاق های خانه
اتلاف انرژی زیاد منازل
استفاده از گاز و بنزین به عنوان سوخت
اطلاع نداشتن از احساس و وضعیت جسمی و روحی اعضای خانواده و دوستان نزدیک.
کاش میشد از طریق موبایل متوجه بشیم که الان دوستمون استرس داره یا ترسیده یا خیلی خوشحال شده یا غمگینه
اینکه خیلی از افراد نمیتونن استعداد و علایق خودشونو پیدا کنند و کلی استعداد و توانایی تلف میشه
خواب باشی یکی هم بالا سرت کاهو باسکنجبین بخوره!
یعنی انگار داره با تریلی رو مخت راه میره.![]()
شخصا یکی از مواردی که برایم آزار دهنده است، انتشار هر از چند گاه خبرهائی از این دست در ایران است:
http://www.mehrnews.com/news/2446421...B2%DB%8C%D8%B1
آئینه چو نقش تو بنمود راست _ بفهم که از ماست که بر ماست!
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی بگذار
روزگار هرچه میخواهد پیله کند!!!
1)وقتي مراجعه كننده ای تو مطبه و بعضي مراجعه كننده ها، با اينكه ميدونن تو اتاق مراجعه كننده هست؛ اما بدون در زدن و بي نوبت همه ميان تو اتاق تا مشكلشون رو بگن...
2)يا وقتي بعضي اطرافيان مريض كه اطلاعي از نحوه ي برخورد با مريض يا اطلاعي از بيماري ندارن، بلند بلند به مريض تلقين ميكنن كه تو ميخواي بميري...تو فشار خون داري...تو لاغر شدي حتما بيماري داري...تو ........
حالا مراجعه كننده سالمه ! چيزيش هم نميشه، حك و پك داره نيگا ميكنه و ميلرزه كه نكنه واقعا ميخواد بميره!
ویرایش توسط معاون بخش اختراعات : 26th December 2014 در ساعت 06:41 PM
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی بگذار
روزگار هرچه میخواهد پیله کند!!!
اينکه توي ميادين ميوه و تره بار شهرداري افرادي مي خواهند ميوه ها را سوا کنند، يا توقع دارند کيفيت همه ميوه هاي ميدان به اندازه کيفيت ميوه فروشي سر کوچه باشه!
اگر مي شد همه مردم چند مدت باغداري کنندخيلي خوب مي شد. اون وقت مي فهميدند چه زحمتي بايد کشيده شود تا درخت محصول دهد، اون وقت به همين راحتي براي يک لک کوچک ميوه ها را دور نمي ريختند! آدم وقتي يک درخت کوچک هم داشته باشد و برايش زحمت کشيده باشد به قدري محصول دادن آن لذت بخش است که اگر ميوه به اندازه يک گاز زدن هم جاي سالم داشته باشد از همون يک گاز استفاده مي کند.
البته پولدارها که ميدان نمي روند ببينند من چه مي گويم، شهرستان ها هم فکر کنم سيستمشان خيلي با تهران فرق کند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)