[
تو چه بی اندازه فقط مردی!
آنقدر مرد
که نمی بینی چقدر "زنانه مرد بودن" می خواهد
ترکیبی را به دوش کشیدن:
از نگرانی های مادرانه ام
که چه می خوری؟
کِی می خوابی؟
هوا سرد است؟
از بی قراری های زنانه ام
که بی بازوانت شب ها سر نمی شوند
که با زن دیگری نباشی یکوقت
که اصلا دوستم داری؟
داشتی؟!
و از بی تابی دخترانه ام
که برای کی لوس شوم حالا؟
تو آنقدر زنانه نمی فهمی
که نمی بینی چقدر مرد بودن می خواهد
مادری را
زنی را
دختربچه ای را
هر سه را با هم در رحم ات بزرگ کنی
و اخم نکنی
و خم نشوی
و اتاق را که مرتب میکنی
میز را که می چینی
زل بزنی به گوشی ات...
زل بزنی به گوشی ات...
زل بزنی...
بزنی...
و هنوز دوستش داشته باشی
و دست بکشی!
عزیزم
خودآزاری ندارم
مردانه زنم!
مهدیه لطیفی
او دور ازین کرانه ، من دور از آن کرانه ..![]()
مــــــرد رویایی یـــک زن ؛
مردی است ..
که دستانش مالامال از مهر باشد ،
نه پول ؛
نگاهش سرشار از عشق باشد ؛
نه غرور ؛
شانه هایش مامن آسایش باشد ؛
نه بار و فرسایش ؛
آغوشش امن باشد ؛
نه ســــترد ؛
صدایش از شور و مهر گرم باشد ؛
نه از قدرت مردانگی همچو کوه یخ ؛
وجودش پناهگاه امن باشد ؛
نه دستانش سنگین و ضرب شستش محکم ؛
جـــیبش گرچه بـــــــی پول ؛
ولی روزی اش حلال باشد ؛
دستانش گرچه پینه بسته ؛
ولی از عشــــــق سرشار باشد ...
صدایش گرچه خش دار ؛
ولی برای اهل خانه زمزمه آرامش باشد ...
مـــــــرد رویایی یــــــک زن ؛
یک مرد ثروتمندِ کلاس بالایِ خوش پوشِ خوش چهره نیست !!
مردی است که قـــــــلبش برای عشـــــــــقش بتــپد ...
بــــــدون خــــــــیانت ...
همین ...!!
![]()
دوست من، شما نمی تونین این موضوع را بفرمایید ، چون خانم نیستین.
نمی توانین با جرات چنین بفرمایید، چون ....
فردی را می توان مرد خطاب کرد که به معنای واقعی کلمه مردانگی در وجودش، در کردارش ، در افکارش ، در آرمان هایش وجود داشته باشد و جلوه گری نماید.
مردی با ایمان ، از خانواده ای با اصالت، با درک و شخصیت بالا و هوشمند یک مرد واقعیست.
اگر موارد بالا را مردی نداشته باشد، به جرات می توانم بگویم هر چه داشته باشد(مثلا به ارث رسیده باشد به او) را بر باد فنا میسپارد...خواه چهره معقول باشد خواه مال و جاه و مقام وموقعیت.
البته این موضوع را نیز نمی توان منکر شد که برخی از دختر خانم ها نمی دانند از زندگی چه می خواهند چه برسد به شریک آینده زندگیشان.
همانطور که خیلی از آقا پسرها نمی دانند در زندگی چند چند هستن و کجای زندگی قرار گرفتن و چه می خواهند از زندگی و شریک آینده زندگی شان...
ویرایش توسط Client : 8th January 2015 در ساعت 10:29 PM
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
این جملۀ شما تقریبا تا حدودی حرف جناب pedram91 هست. البته قسمت دوم این بند چون اگه نداشته باشد نمی تواند کسب کند و چیزی ندارد از دست بدهد بجز ارث که در محدوده چهره معقول و جاه و مقام و موقعیت نمی گنجد(البته به مقدار زیادی) باید داشته باشد تا به قول شما بر باد فنا بسپارد.
ینی مرد یعنی همون پول و موقعیت و...
مرد یعنی سکوت همراه لبخند...
مرد یعنی خرو و گاهی سکوتش در لحظه دفاع از حق...
مرد یعنی درک نشدن...
هیچ کسی مرد حقیقی را درک نخواهد کرد...
مردان حقیقی یقینن همیشه تنها خواهند بود.این یک قانون هست.
نماد و الگوی مردانگی همیشه تنها ماند از وقتی که همسرش رو از دست داد.
کسی نمی تواند درد مرد حقیقی را درک کند و بفهمد...
مرد حقیقی قطعا همیشه در لحظه حال باب میل دخترها نخواهد بود.چون دور اندیش هست.
چه تلخ است بر مردان حقیقی طعم روزگاری که لاشخوران بر طبل و دهل می کوبند.
.... خار در چشم و استخوان بر گلو....
«آرام و مطمئن باد دلی که با ترس خدا می تپد»«نهج البلاغه»
ویرایش توسط عبدالله91 : 9th January 2015 در ساعت 12:43 AM
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
جناب عبدلله،دوست گرامی، مایلم گفت و گوهای این چنینی را در محل دیگری غیر از این جستار با شما ادامه دهم.
ولی در خصوص نقل قول کنونی تان می توانم این چنین عرضم را تکرار نمایم :
در کل منظور من این بود:
چنانچه یک مرد، ثروتمندِ کلاس بالایِ خوش پوشِ خوش چهره باشد ولی ایمان قلبی به خالق نداشته باشد، در خانواده با اصالتی رشد و پرورش نیافته باشد، درک درستی ازآنچه در اطرافش و در زندگیش اتفاق می افتد، نداشته باشد، معرفت و مروت نداند چیست و با آن بیگانه باشد و در نهایت عملکرد هوشمندانه ای در زندگی در مقابل وقایع نداشته باشد، دیگر آن ثروتمند بودن و خوش پوشی و چوش چهره بودن و های کلاس بودن و لارج بودن و ....(که احتمالا به او به ارث رسیده) برای یک خانم واقعی که اهل زندگی باشد و مردانگی را از مردش بخواهد ارزش به حساب نمی آید.
بله این موارد در چنین مردی به ارث رسیده و خودش آن ها را به دست نیاورده.چرا ؟؟!!!
چون اگر فردی ایمان درستی داشته باشد، همه چی در زندگیش را در جهت درست پیش می برد .مثلا غرور بی مورد در هیچ زمینه ای نخواهد داشت،سبب می شود درست فکر کند، بنابراین درکش بالا می رود و در مقابل وقایع زندگی عملکرد هوشمندانه ای از خود بروز می دهد و کمتر خطا می کند.در نتیجه به موفقیت های قابل توجهی در زندگی دست می یابد. وهمین می تواند او را به همه جا برساند.که هم این دنیا را داشته باشد، هم آن دنیایش را آباد گرداند.منظور فقط مسایل مادی خلاصه نمی شود.فردی می تواند با مواردی که یاد کردم، آبرویی به دست آورد و با آبرویش به همه چی برسد و برساند دیگران را.
فردی که موارد یاد شده یعنی ( ایمان ، خانواده ای با اصالت، درک و شخصیت بالا و هوشمندی ) در رفتار و کردار و منشش جلوه ننماید، پس یا هیچ ندارد در زندگی، یا هر چه دارد از گذشتگان به او به ارث رسیده و بر باد فنا می سپارد.
منظور از موارد به ارث رسیده : می تواند آبرو باشد . می تواند موقعیت اجتماعی باشد . می تواند ثروتی باشد به هر اندازه . می تواند همین زیبایی و ... باشد.
آن بخش از کلام قبلی من را که مورد نقل ونقد قرار داده اید ینی این بخش زیر :
منظور من از موارد بالا همان نشانه های مردانگی که نام بردم بود،نه ثروت و خوش پوشی و .... .
و نقل بخشی از متنی که پیوسته هست به این شکل شاید والبته معنا و منظور نویسنده را تا حد زیادی دستخوش تغییر می گرداند. و سوبرداشت صورت می پذیرد.لذا مناسب هست کامل نقل شود.
چنانچه مطلبی نیاز به گفت و گویی بیشتر دارد، درخواست دارم در محلی خارج از این جستار صورت پذیرد.
ویرایش توسط Client : 9th January 2015 در ساعت 02:30 AM
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)