سرعت پایین نت![]()
سرعت پایین نت![]()
بزرگترین حس آزاری که بهم دست میده وقتی هست که اختلافات طبقاتی رو میبینم ،
روانی میشم .
بدبخت پنداری مردم
ترس از بدبختی بیشتر و حفظ بدبختی های فعلی.
ترس از ریسک.
خودرا شایسته موفقیت ندانستن
هدف نداشتن.
نداشتن تعریف از جایگاه شخصی مورد نظر
.................................................. ...
ظاهرا ایده فوق داره عملی می شه:
http://isna.ir/fa/news/93091811015/%...A9%D8%A7%D9%86
آئینه چو نقش تو بنمود راست _ بفهم که از ماست که بر ماست!
خیلی هم خوبه. من خیلی بهش فکر کردم آخه این سابقه بیماری ها نباید ی جا ثبت شه! چیزی که به نظر خودم رسید این که دفترچه بیمه هام رو اون اولا نگه میداشتم بعدم دیدم کلی دفترچه بیمه الکی بعد ریختم دور..
خلاصه علاوه بر این که دست خط دکتر مشکلش حل میشه، مهمتر این که سابقه بیمار در میاد. مثلا طرف میفهمه که فصل بهار مثلا همیشه سرما میخوره به خاطر حساسیت و خیلی چیزا، این که دکتر میفهمه البته اگه وقت بذاره!! که مثلا خون دماغ شدن های متوالی عامل بیماری دیگری است و این که صرفا به دید یه چیز ساده بهش نگاه نکرد.
خلاصه به نظرم سلامتی از حساب بانکی مهم تره که میشه کلی گردش پولی رو از اولی ک حساب بازکردی به راحتی بگیری!
ویرایش توسط It's me : 18th December 2014 در ساعت 09:22 AM
دغدغه امروز صب:
من دو تا پست دادم، یکیش میخام حذف شه!!
انرژی:
خیلی سرما و گرما از درزهای درها و پنجره ها بیرون میره، به غیر از خونه هایی ک جدیدا طراحی میشن و دوجداره... ک اونم باز هم .... کلی خونه هست تو سطح کشور که .... شاید راه حلی داشته باشد
یکی دیگه این که ب نظرم وقتی ما تو فقط بخشی از خونه هستیم چرا باید بخش دیگر خونه هم کولری و بخاری انرژی صرف کنن واسه سرد کردن یا گرم کردن، به نظرم با ی سری دیوار خونه رو محدود کنیم و این که مثلا ما قدمون 180 است چرا باید تا ارتفاع 3.35 سانتی متری از سقف خونه گرم یا سرد شه
*کندن پولک ماهی.
یک دستگاه بسازیم فک کنم خوب فروش داشته باشه
*شکستن شیشه مثلا ظرف و لیوان
نمیدونم خیلی موقع ها ب این فکر کردم خب وقتی یه شیشه میشکنه مثلا لیوان چ جوری میشه فهمید همه تیکه ها جمع شدن، چون اگه نشن و برن تو پا، فاجعه ...
ویرایش توسط It's me : 18th December 2014 در ساعت 09:39 AM
ایستادن تو صف نونوایی مخصوصا وقتی به تو میرسه باید یه تنور صبر کنی![]()
تو اتوبوس و مترو یه سری افرادی که وسط وای میسن، بعضی موقع ها احساس میشه ک دستگیره کم هست برای گرفتن. لذا به همدیگه دخیل میبندن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)