مهم نیست..
مهم نیست..
ویرایش توسط تووت فرنگی : 21st March 2015 در ساعت 04:49 PM
دلم تنگه پرتقالِ من!
من گند زدم همه چیو....نمیدونم چجوری واقعا توضیح بدم
امروز ازمون مرآت داشتیم...طرز برگزاری ازمون با سالای پیش فرق داشت...همه ی سوما و بعضی از اولا رو بردن تو سالــــــــــــــــن و روی صندلی تکی نشستیم و یکی در میون اول و سوم!در صورتی که سالای پیش تو کلاس خودمون بودییم و راحـــــــــــــــت....
خیلی از این ازمون واسمون غول ساختن...میانگین ساعت درسی من این هفته خیـــــــــــــــــلی رفت بالا بخاطر ازمون!همه خودمونو کشتیم...
نتیجه شم امروز....
من واقعا نمیدونم چی شد سر ازمون!توی 2 ساعتو نیم ازمون و با 150 تا خورده ای تست...
من فقط رسیدم ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست و دینی و زمین بزنم....
تا سرمور اوردم بالا ،دیدم ای واااای 20 مین دیگه مونده و بقیه رو نزدم...یه خورده عربی زدم یه خورده زیان...
ادبیات و زبان فارسیو صــــــــــــــــــفر در صد زدم...نرسیدم!خیلی زیبا ستون اول پاسخ نامم خالی بود!
دیگه میخواستم سر جلسه بزنم زیر گریه...سر این محاسبات اینقدر گیج بازی دراوردم..اخرشم ولشون کردمخل شده بودم!
اصلا جای تقلب نبود!اینقدر که جدی بودن این مراقبا...این که فاصله بینمون بود!
بعد ازمون همه حرص میخوردن...فقط من نبودم که نرسیده بودم همه رو حل کنم...بقیم همین جور بودن...یکی فیزیک و زیست نزده بود، یکی....
بد تر از همه این که تمام دبیرا میخوان این درصدارو اثر بدن
تازه که اومدم چک میکنم جوابامو...میبینم تو سوالات ریـــــــــــــــــاضی،جو ابو بدست اوردم نمیدونم چرا خبر مرگم یه گزینه ی دیگه زدمکورم، من کورم
بقیشم دیگه طاقت نیوردم تصحیح کنم...منتظر میمونم نتیجه بیاد
اینا یه طرف...
طرف دیگه قضییه اینه که شنبه کارنامه هارو میدن...ومن واااااااااااااااااقعا گند زدم تو نمرات...بعضی از امتحانات از 10 نمره بوده ،دو برابرش کردن گذاشتن تو کارنامه...تازشــــــــــــ ـــم معدلم میـــــــــــــــدن..دیگه از این افتضاح تر...بابای من سکته میکنه!من میدونم!هنوز جرات نکردم نمره ی عربیمو که از همه ی درسا پایین تر شدم بهش بگم...
شانس بیارم عربی امتحان نهاییو نیفتم
همش تقصییر مشاور مدرسه هست....روزی 4 تا 4 تا امتحان میذارن برامون..اعتراض که میزنیم میگه اینا که امتحان نیست،کووووووئیـــــــــــ ــــزهاخرشم همشو تاثیر میدن!
امسال همه رفتاراشون با ما عوض شده...دبیرا بدون اینکه بهمون بگم امتحان دارین از قبل...میام سر کلاس یهـــــــــــــــــویی امتحان میگیرن!
و یه کشفــــــــــــــــــ بزرگم کردم امسال...
دو روز پیش دبیر شیمیم چنتا برگه تستای کنکور گذاشت جلومون حلش کنیم...من تازه اون موقع فهمیـــــــــــــدم کنکور یعنی چـــــــــــــــــــی!
یه دونشم نتونستم بزنم!
این تستای کتاب کارو ....همش کشکه!کنکور یه چیز دیگست....نمیدونم از کجا اینارو اورده بود!با تستایی که من میزدم خیلی فرق داشت!
فقط میخواستم بگم..چند سال پیش که هنوز نمیتونستم کنکورو درک کنم..هی از خودم میپرسیدم در حد المپیاده...!چجوریه!؟!؟!؟
به جواب نمیرسیدم..حتی تو خود همین سایتم یادمه با فاطیما که حرف میزدم اینارو بهش میگفتم
الان با تمام وجودم درکش کردم...
و کلام اخر:
من میدونم امسال کلاس زبانمم افتادم
دیروز باز نرفتم!کلا از 4 جلسه ی کلاس همــــــــــــــــــش یـــــــــــــــــته جلسشو رفتم...هی به من گفتن امسال نرو کلاس زبان،ولی من گوش نکردم الان به غلط کردن افتادم!
امسال من دارم شاهکار میکنم همش...![]()
سیر جدیدی از زندگی....امیدوارم موفق بشم![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
مهم نیست ...
ویرایش توسط تووت فرنگی : 21st March 2015 در ساعت 04:49 PM
دلم تنگه پرتقالِ من!
هعی !
بعد میگن چرا مردم میرن سمتِ لاین و وایبر و واتس آپ !
یه وقتایی یه جاهایی آدم چیزی نمیدونه
یکی راهو یکی چاه دوراهی روبه رومونه
یه وقتی راضی از اینی که میبینی خطر کردی
همیشه قصه رفتن نیست یه جایی خوبه برگردی
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
هنوزم که هنوزه
بازم یه سری مغزشون رشد نکرده همش رفتار و کارای بچگانه!
هدفشون چیه آخه؟
با اینکه میدونن بقیه راجبشون میدونین
اصرار دارن
پوففف![]()
مگر می شود زندگی مرا بهم ریختهآفریده باشد؟؟؟؟!!!!!!خـــــدای دانـــــــه های انار
و امروز ٢٣ آبان
سالروز درگذشت على اكبرمون ، يادش گرامى
اميدوارم به آرامش رسيده باشه
خيلى حيف شد خيلى
و درگذشت مرتضى پاشايى ، خواننده محبوب دلها
خدا رو چه ديدى ، شايد اينم يه جور شفا بوده براش
براى خانوادش صبر كافى رو آرزومندم
و اميدوارم مرتضى پاشايى به آرامش برسه
AaZaAdeh, kamanabroo, medesa,setayesh shb, م.محسن, مریم313, zoh_reh, آراگل, تووت فرنگی, رضوس, سونای
صدای پای کسی می آید که راه رفتن نمی داند..
دلم تنگه پرتقالِ من!
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)