شروع یک کار جدید
به قول معروف من به پایان دگر اندیشم
امروز یه جمله ی زیبا شنیدم،میگفت آدما فکر میکنن خوشبختی یه هفت خوان رستمی هستش که تو باید یه مسیر سخت و طولانی رو بگذرونی و بعد بهش برسی در صورتی که اشتباست خوشبختی ثانیه ثانیه لحظاتیه که نفس میکشیم نمیتونیم خوشبختی رو درک کنیم چون ایمان قوی ای نداریم.باور نداریم که خوشبختی برای همه هست هر روزمون که شروع میشه در کنار اتفاقات بد اتفاقات خوب هم هست همین که نفس میتونی بکشی خودش یه اتفاق خوب هست.همین که پدر و مادرت در کنارت هستن یعنی خوشبختی...خیلی شعاری شد میدونم
ولی آدما باید به این باور توی زندگیشون برسنکه خوشبخت هستن.خوشبختی در وجود همه ما هست فقط باید اونو لمس کنیم هر اتفاق بدی یک روز تموم میشه گاهی این اتفاقات بد امتحانی برای صبر و تحمل ما هستش...گاهی هم ما کاملا سربلند از امتحانات بیرون نمیایمولی به نظرم خدا بخشنده تر از اون هست که فرصت مجدد نده...گاهی خودش شرایط فرصت مجدد رو فراهم میکنه و خود این یعنی خوشبختی
یعنی خدا انقدر دوست داشته که برای تو یک مسیر دیگه ای رو باز گزاشته تا فرصتی بشه برای اثبات مجدد خودت...خدای من ازت ممنونم
ممنونم برای خوششبخت آفریدنم...ممنونم که بهم فرصت دوباره دادی...ممنونم که هیچ وقت رهام نکردی حتی لحظاتی که من...
من به پایان دگر اندیشم
هیچی دیگه نمیگم فقط سکوت میکنم...منظورمو بعد ها خواهید فهمید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)