بعضی ها بسیار "نمی فهمند" ...
بعضی ها بسیار "نمی فهمند" ...
دلم تنگه پرتقالِ من!
بسکتبال تو بارون = به گند کشیده شدن سر تا پا
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
امروز براى کسى از ته دل خواستم در برابر سختى هاى زندگيش کم نياورد.. هميشه بايد ضعيف ها تحقير شوند و استعدادهاشون حرام شود.. يکى از دوستان نوازنده ام با قرض و پول هاى جمع شده مادرش يک عدد گيتار خريد و از طريق پسرخاله اش که نوازنده و سازنده ساز است رفت کلاس... الآن تماما حرفه اى گيتار مى زند، و هر نت آهنگى را که بخواهد از اينترنت مى گيرد و تمرين ميکند.. آنقدر تمرين که بتواند بزند.. حتى براى تولد من نت دختر بهار را زد و ترانه اش را خواند و به قطع مى گويم صدايش عالى ست..حتى براى يادگيرى سبک کلاسيک بجاى کلاس، کتاب گرفت و خواند ..از لحاظ مالى پشتيبان ندارد، استعدادش خوب، پشتکارش خوب اما جيب هايش خالى ست و به همين جرم بايد براى شهريه دانشگاهش سازش را بفروشد.. بايد صداى فوق العاده اش در گلو بماند...امروز توت فرنگى غمگين بودم که سوال بزرگ ذهنش اين بود؛ چرا پول همه چيز است؟
دلم تنگه پرتقالِ من!
همین ..
ویرایش توسط تووت فرنگی : 21st March 2015 در ساعت 04:53 PM
دلم تنگه پرتقالِ من!
....
و دیگر هیچ
کاش همه میفهمیدن لطف با حق فرق داره....
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)