خودم
خودم
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
به محض اینکه شروع میکنم به ظرف شستن،پیشونی یا بینی ام شروع میکنه به خاریدن...
خیلی ازار دهنده اس![]()
خدا نکنه من شماره کسی رو که خیلی وقته به کارم نیمده پاک کنم.....2 سااااعت نگذشته در کمال تعجب بعد 2 سال به همون شخص کارم گیر میشه...اما دیگه شمارشم ندارم...حالا بیا شماره شو گیر بیار
...کاش گوشی هم مثل ویندوز یه سطل زباله داشت که یه کور سوی امیدی باقی می موند(البته اگه شیفت دیلیت نکنمم اونجا
)
سه چیز را با احتیاط بردار: قدم، قلم ، قسم!
از سه چیز کمک بگیر: عقل ، همت، صبر!
اما سه چیز را هیچ گاه فراموش نکن: خدا، مرگ و دوست!
نبود تجهیزات نرم افزار یا دستگاهی که با بررسی وضعیت بدن پیشنهاد بدهد الان زمان استفاده از چه نوع ماده غذایی هست
فردی ساعت 11 صبح احساس گرسنگی میکند چه چیزی مناسب است...
فردی به علت تحرک زیاد دچار تعریق و افزایش ضربان قلب میشود...
فردی تعداد زیادی جعبه ینگین را از تعدادی پله بالا میبرد...
گاهی بدن در لحظه ای خاص به اب نیاز دارد.گاهی به شیرینی.گاهی به میوه و گاهی هم به غذا...
و رعایت این نکات تاثیر زیادی در سلامتی بدن خواهد داشت.نخواهد داشت؟
خدا این دستگاه رو اتوماتیک تو بدن تمام انسان ها گذاشته
گرچه بعضی وقت ها اصلا کار نمیکنه اما معمولا من که حسش میکنم!!
دانشمندا بعد از چندین سال تحقیق فهمیدن که بدن ادم تمایل بیشتری به خوردن مواد غدایی داره که بهشون نیاز داره
یعنی مثلا یه چیزی هوس میکنی ممکنه(ممکنه) به خاطر این باشه که بدنت بهشون نیاز داره
البته من فقط یه مستند و یه مقاله در این باره دیده بودم و خوندم و اطلاعات دقیق و کاملتر رو باید برین از اینترنت سایت های انگلیسی زبان پیدا کنید
منم یه چیزایی شنیده بودم و یه اعتقاداتی هم دارم.
مثلا اگر یکی از کدو خوشش نمیاد و جوری بدش میاد که با خوردنش دچار حالاتمیشه به نظرم بدن این فرد نیازی به کدو نداره.
و یکی چربی نمیتونه بخوره همینطور.نیازی به چربی نداره و با نخوردنش مشکلی براش پیش نمیاد.
مثل من که با پیاز مشکل دارم
ولی این مشکلی که بیان کردم برای حالات لحظه ای هست.
مثلا یکی رفته سر کار کل روز رو محاسبات انجام داده.غروب میاد خونه اب میخوره ولی تاثیریو که انتظار داره رو نمیگیره.خب این دستگاه اگر بود پیشنهاد میداد که یه چیزی قندی بخوره( اگر درست گفته باشم)
فردی که 50 تا جعبه سنگین رو جابه جا کنه فکر میکنم مواد غذایی متفاوتی با فردی که 540 متر با سرعت دویده نیاز داره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)