البته بگم نه وزير صداسيمايم نه طرف مهموناي تلويزيونو گرفتم چون دينم اسلامه دين تعادله با افراط وتفريط مخالفم اما به همه ي عقايد افراد كشورم احترام ميذارم
البته بگم نه وزير صداسيمايم نه طرف مهموناي تلويزيونو گرفتم چون دينم اسلامه دين تعادله با افراط وتفريط مخالفم اما به همه ي عقايد افراد كشورم احترام ميذارم
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی بگذار
روزگار هرچه میخواهد پیله کند!!!
در برنامه افراط دیدین؟
بنده شنیدم که رنگی بوده. دیگه خودم خبر ندارم.
البته این نقل قول رو برا پست قبلیتون نوشتم دیگه به صلفحۀ قبل برنگشتم از همین پستتون نقل قول کردم.
مهمونای این برنامه به نظر بنده طبق عقاید خودشون و طبق اسلام حقیقی زندگی میکنن و اگه خانمی حرف نمیزد نشونۀ اجازه ندادن به ایشون نبوده بلکه خوده خانم این اجازه رو به مرد داده(با اینکه گفته میشه خوده خانمها جواب میدادن)
به نظرم این افراد خودشونا از خدا بالاتر میدونن
اگه الگوی زندگیشون قران و حدیث و... که نباید به این شکل باشن
چون محدوده حجابی که خود حاج اقا ها بالای منبر از حدیث و قران ذکر میکنند این نیست،بعدشم اینگونه افراد مبلغ دین هستند و با اینگونه نحوه زندگی کسی جذب این دین نمیشه و فقط یه طرز فکر منفی تو اذهان به جا میذارن
و متاسفم که رسانه ملی ما با چنین طرز فکری موافقه و به عنوان الگو به مردم معرفی میکنه....
دليل اينكه گفتم افراط طبق گفته ي بقيه افراد سايت بود كه گفته بودن فيلم به خاطرشون سياه سفيد بوده! شما ديدين فيلمو؟
خودشونو خدا نميدونن فقط ميخوان پيش خدا عزيزتر بشن بعدم جاي كسيرو كه تنگ نكردن كه اينقد مخالفت ميشه با پوشششون!بابا ولشون كنيد ديگه!هر كس اختيار خودشو داره!
سلام
اصلا نمیدونم چه حرفایی گفته شد تو این تاپیک (ببخشید خیلی زیاد بود مطالب! )
ولی مطمئن باشید همونجوری که صداوسیما نتونسته حجاب رو در میون مردم جا بندازه
به همون اندازه هم این برنامه تاثیری روی مردم نخواهد داشت ...
علیک السلام عزیز
منتظر بودم کسی همین سوال رو بکنه.اونقد با انواع عقاید در دنیای مجازی و حقیقی بحث کرده ایم که حدس زدن این سوال خیلی راحت بود.البته از لوازم مدیریت هم هست.
بحث اینجا روی اون خونواده هست. یک عده میگن افراط هست و یک عده میگن افراط نیست.
گزینۀ دیگه ای اینجا وجود ندارد.
مغلطه که نمیکنیم.وقتی جمله ای به تاپیک یا پستی میگه ممنون عالی بود یعنی تایید تاپیک بعد بلافاصله میگه خدا لعنت کنه افراطیون رو اشاره به همین پست و تاپیک داره.
فکر نکنم پی بردن بهش خیلی سخت باشه.![]()
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)