امروز ما یه گوسفند کشتیم . طی عملیات تشریح که من داشتم . دیدم روی ریه اش لکه های خون بود . شبیه خون مردگی بودن
سه تا لکه روی قسمت بالا ریه سمت چپش بود
دلیلش چیه ؟
امروز ما یه گوسفند کشتیم . طی عملیات تشریح که من داشتم . دیدم روی ریه اش لکه های خون بود . شبیه خون مردگی بودن
سه تا لکه روی قسمت بالا ریه سمت چپش بود
دلیلش چیه ؟
استدلال خودم !!!
مطمنا بخاطر نارسایی تنفسی . یعنی مثلا بیماری سرماخوردگی
گوسفنده سرما خورده .بعد تبادل گاز ها تنفسی خوب انجام نمیشده و باعث خون مردگی شده
16نفر
34نمایش
یعنی اینقد زیست خوندین حتی ی استدلالم ندارین ؟
امیرعلی ؟سعید؟سلی ناز ؟سونای ؟پری ؟مجید ؟و بقیه زیست خونده ها . از شما بعیده !!!!!!!![]()
سلام
والا ما زیست نخوندیم حفظ کردیم
مگه شما درس رو فهمیدید؟؟؟
نه شوخی میکنم
رو ریه اش
خب یه وقت میبینی این بنده خدا رو داشتید بسمل میکردید(نه خداییش میخواستم ادبیات رو به رخ بکشم )
دست و پا و اینا ،یه وقت مویرگی بر اثر فشار و ضربات و اینا پاره شده و ون مردگی ایجاد شده![]()
شاید ....
باسلام.
تا زمانی که از نزدیک لمس نشه نمیتونه مورد قضاوت قرار بگیره.حداقل تصویر اگه بود بهتر بود.در هر صورت میتونه از کندی ذبح باشه البته اگه در لمس فقط خون مردگی حس بشه.
احتمالش هست که موقع انتقال به محل ضرب دیده باشه
سلام . ممنوت از حضورتنوشته اصلی توسط pedram91;60892[B
بعید میدونم . اخه هیچ شکستگی یا حداقل اثری از جای شکستگی قدیمی توی قفسه سینه اش نبود . جای کبودی روی عضله هاشم نبود
یکشنبه دوباره گوسفند میکشیم برا عید قربون . امیدوارم همون لکه ها رو ریه اونم باشه عکس بگیرم
مگه از ریه استفاده میکنید؟
تو منطقه ما زیاد استفاده نمیشه.در هر صورت اگه سفت باشه یا چرکی باشه استفاده نکنید.برش بزنید ببینید اگه چرک بود حتی کم باشه و یا کرم باریک دیدید استفاده نکنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)