یه سوال دارم میخواستم بدونم دستگاه ساخته شده از دوتا دستگاه ساده >>موجود<< اختراع محسوب میشه؟ میشه ثبت کرد؟ مثل یه کنترل شارژی تلوزین (فرض کن ساخته نشده)
یه سوال دارم میخواستم بدونم دستگاه ساخته شده از دوتا دستگاه ساده >>موجود<< اختراع محسوب میشه؟ میشه ثبت کرد؟ مثل یه کنترل شارژی تلوزین (فرض کن ساخته نشده)
سلام معمولا شما چیزی رو که قبلا ثبت شده رو نمیتونید به نام خودتون دوباره ثبت کنید.
اما اگر موعد حمایت قانونی از آن اختراع منقضی شده باشه میتونید ازش آزادانه بهره برداری تجاری کنید.
اگر طرحی دارید که به دلایل نو نبودن قابل ثبت نیست می تونید ثبتش نکنید و به عنوان طرحی از طرح های شرکت خودتون معرفیش کنید.
امروزه خیلی از اختراعات داخلی نتیجه مهندسی معکوس هستند میشه گفت بهره برداری تجاری سریع خیلی مهم تر از ثبت اختراع شده.
موفق باشید.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
در صورتی که از دو یا چند چیز که وجود داره یک محصول جدید بسازید و یک کاربری ویژه نسبت به سایر هرکدام از اجزا داشته باشد
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
خیلی ممنون دوست عزیز خیلی دلگرم شدم. اگر یه دستگاه از ترکیب دو دستگاه ساده باشه چی؟
آئینه چو نقش تو بنمود راست _ بفهم که از ماست که بر ماست!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)