سلام
وقت بخیر
وقتی پستی پاک میشه یک پیام حاوی حذف اون پست به کاربر پیام خصوصی میشه توسط سیستم بصورت اتوماتیک.مگر برای شما ارسال نمیشه؟
ببینید امکان حذف رو برای کاربر معمولی قرار ندادیم چون هر موقع بخواد پست میزنه و پاک میکنه و نظم رو بهم میریزه به همین دلیل امکان حذف برای کادر مدیران قرارداده شده.
امکان ویرایش مطالب گروه هم فقط مدیر گروه داره به دلیلی که گفتم
بازم سوالی باشه در خدمتم
سلام
ممنونم ...
تا جایی که من یادمه (که کاملاً در خاطر دارم) حتی یک بار هم که پستی از اینجانب حذف شده هیچ پیامی دریافت نکردم چه خصوصی چه علنی ...
فقط یک مرتبه از مدیر تالار ادبیات و یک مدیر دیګه که خاطر ندارم خواستم یه پستی رو حذف کنن که پیام جهت حذف فرستادن و لا غیر!
خب پس باید یه کاری کنین به کاربری که یه مدت فعالیت می کنه (یا زمانی یا محتوایی که بهتره) ، براش این امکان رو بذارید ، الآن من یک و نیم سال هست اینجا فعالیت می کنم دیګه زشته اصلاً نتونم پست خودم رو حذف کنم یا در ګروه ویرایش کنم ...
امکان ویرایش رو که همکاران هم دارن ... جدیداً مګر اینجوری شده باشه که به نظرم اصلاً خوب نیست ...
دیګه اینکه حالا بګین ببینم دلیل اینکه پست من قبل از اینکه معصومه خانوم نقل قول من رو بخونن چی بود ؟اون تاپیک بی مضمون (عکس زیبایی از ابوبکر بغدادی خلیفه ی داعش) دو روز پا برجا بود ، وقتی بحث شکل ګرفت که ناقص هم تموم شد بدون هیچ اطلاعی چرا حذفش کردید؟ می خوام بدونم کی حذفش کرد ؟
هر دو تا سؤال رو حتماً پاسخ میدین ، موفق باشید
![]()
تکرار نشه، میګن آسیا به نوبت ، اول می بایست پست بنده رو پاسخ میدادین ، بعله
نه که تا یکی اعتراض کرد منفعت طلب باشین اول برین سراغ اوشون ، عدالت رو رعایت کنین ، آفرین
![]()
راستی یه مورد دیګه در ارتباط با امتیاز که آقای کاوه (ادمین) به طلیعه خانوم به نظرم ګفتن در روز برای 10 نفر میشه امتیاز داد ، خیلی کمتر از 10 نفرِ متفاوت هست ، فکر کنم حدأکثر همون 5 تا باشه ، یکم بیشتر کنین این قابلیت رو خب لطفاً ...
سلام
منم با زهرا موافقم و حرفشو تایید میکنم.
چرا بی اطلاع پاک میشه پست ها یا حتی تاپیک؟؟؟!
در رابطه با اطلاع قبل از حذف پست من هم فقط یک بار جناب مازرون بهم خبر دادند. اون هم باید حذف میشد چون پست رو یک روز زودتر از موعد قرارمون گذاشته بودم.
بقیه مدیران چی؟؟؟![]()
شکر خدا توی عصری زندگی میکنیم که عصر ارتباطات نام دارد. کاملا در جریان اتفاقات هستم
این استذلال شمایت: مدیر حق دارد به کابربر توهین کند ولی کاربر حق ندارد.
در جریان تخلفات ایشون و تذکراتی که گرفته، هیچ تذکری نبوده غیر از پست ایشون در مورد 3خرداد که اون هم حذف شده بود.
بیتهای پایانی شعر را مینویسم
من نیم در حور این مهمانی
گند و مردار تو را ارزانی
سالها باش و بدین عیش بناز
تو و مردار تو و عمر دراز
گر در اوج فلکم باید مرد
زندگی در کند به سر نتوان برد
شهپر شاه هوا اوج گرفت
زاغ را مانده بذ او دیده شگفت
سوی بالا شد و بالاتر شد
راست با مهر فلک همسر شد
لحظه ای چند بر این لوح کبود
لکه ای بود و دگر هیچ مبود
ببینید توی زندگی من و محسن آزماینده و خانم دکتر سارا بهنام و نازخاتون و آیزنگارد و ... هیچ تغییری ایجاد نمیکنه تو سایت کاربر اخراج شده باشیم یا مدیر و ... ولی اگر شما یاد بگیرید که حرف راست بزنید مطمئنا آینده شما تغییر خواهد کرد.
محسن برای حرفهایی که زد اخطاری نداشت. تا جایی که میدونم اخطارهای دریافتی باید اینجا نمایش داده بشه که چیری نیست
بیایید کار زشت خود را با دروغهای زیبا توجیه نکنیم.
لطفا اگر پاسخ درست ندارید، لازم نیست با دروغ توجیه کنید. میتوانید سکوت کنید و جواب ندهید.
همه ما به اندازه کافی توی زندگی دروغ میشنویم و بدترین دروغها اونهایی هستند حقیقتشان را میدانیم.
آقای محترم ایشون چندید بار تذکر گرفته اند پس خواهشا از چیزی که نمیدانید اظهار نظر نکنید
کاربری که توهین میکنه باید بشدت جوابش رو داد تا یاد بگیره هر جایی گوهر فشانی نکنه
یک مثلی هست :کافر همه را به کیش خود پندارد.
شاید شما نیاز به دروغ داشته باشید ولی من نیازی به دروغ ندارم چون نه ترسی از کسی دارم نه کار اشتباهی انجام دادم پس لطفا حد خودتون رو رعایت کنید و هر چی به فکرتون میرسه ابراز نکنید
اینجا دیگه دور این بحثهای بیخود و ادعاهای الکی گذشته خواهشا شما این حرفهای به درد نخور رو جای دیگه بزنید که بهش توجهی بشه.امیدوارم شما هم اصلاح بشید و بدون اطلاع دروغ نبافید
با تشکر
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)