خود را سانسور کردن هم درد بزرگی ست ...
خود را سانسور کردن هم درد بزرگی ست ...
دلم تنگه پرتقالِ من!
گاهی وقتا گریه لازمه حالا چه به واسطه ی دوستت چه دشمنت...
قبول!!
اما اینکه میگن دل به دل داره یا مثلا یه چیز دیگه،چی؟!درسته!!!!
میخوام بدونم دیشب تو اوج گریه های من کسی از شماها ناراحتی منو تو دلش حس کرد؟!
مطمئنم دیشب بهترین لحظات زندگیتونو ثبت کردین...
"از ادما خستم..."
نمیدونم اولین بار کی این جمله رو به زبونش اورده ولی خودم میدونم تا وقتی ادم هستی،از ادمای دوروبرت خسته نمیشی از این خسته ای که همه نقش گرگو بازی میکنن و من نمیتونم،هنوز ساده ام،هنوز بچم.....!
خستم،خستگی ای که هیچ کدوم از بازیگرای اطرافم ندارن...
نتونستم خاطره بنویسم...هیچ رغبتی بهش ندارم!
همیشه سعیم بر این بوده که دوستامو بخندونم حتی اگه خودم اون لحظه ناراحت بودم ...اما دیگران طوره دیگه ای برداشت میکنن!
مهم نیست دیگه...
از این به بعد خاطره های من تبدیل میشه به تلخ نوشته یا هر اسمی که خودتون روش میذارید!!!
"VICTOR", *Fatemeh98*, plarak12, s.r.sahar, Sa.n, saamaaneh,setayesh shb, معاون سایت, yas-90, zoh_reh, آراگل, بحث, سونای, سیدپویا
سلام دقیقا حرف دل من رو زدی دقیقا من در دقیقه اخر میکشم کنار اونجایی که باید باشم و محکم کاری کنم تا به نتیجه برسم کم میارم![]()
سلام من نمیشناسمت تو هم منو نمیشناسی ولی میتونیم با هم دوست بشیم یه دوستی خوب کم اوردی خسته شدی؟فکر نکن فقط تو کم میاری منم میبرم کم میارم منم از ادما و دروغاشون از قضاوتای ادما از تهمت زدناشون از اینکه وقتی میخوای حقت رو بگیری دیدشون عوض میشه خستم ولی یه نصیحت دوست خوبم تو به دنیا اومدی زندگی کنی بخند و دیگران رو هم خوشحال کن برنامه خندوانه رو ببین شبکه نسیم مثل بچه ها همینطوری بدون دلیل بخند بلندتر بخند بلندتر بلندتر اهان صداش اومد من صدای خنده هات رو شنیدم چون تو دلم امیدوارم خنده هات هیچ وقت هیچ وقت قطع نشه بخند شکلک در بیار برا خودت اره نگو بزرگ شدی تا حالا رو جدول خیابونا رفتی به دیگران توجه نکن خودت باش تو عالی هستی محشری
بعد از 4 روز عصب کشی هنوز درد دندون گریبانگیره![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
سلام به همه دوستان من امروز اولین روزیه که عضو سایت شدم و خیلی اتفاقی دفتر خاطراتو باز کردم اما دلم از خوندن مطالب دوستان گرفت منم واقعا احساس شما رو درک میکنم امیدوارم هیچ ادمی روی زمین از دست دوستاش گریه نکنه...
تا شقایق هست زندگی باید کرد
غم دارم . ناجورشم دارم . ولی به درک . حس فاز غم نیس . بعد مرگ بابا دیه خوش نبودم ....بیخیال
دوباره شب شد . امروز کیک پختم . درس خوندم . بازی کردم . لاین کامنت گذاشتمو بسی خندیدم . واتس با دوستام حرف زدم . النم کتابخونم سنگین شده شکسته طفلی
دارم ترمیمش میکنم
کتابام زیادی زیاد شدن . ....
در مجموع خوش گذشت
قرار بود به یه نفر زنگ بزنم نتونستم استرس شدید گرفتم یخ کردم
اخرش شماررو گرفتم با کلی استرس اما همون موقع موبایلم خاموش شد
یه حسی بهم گفت امشبو بیخیال البته اینکار هرروز منه میگم فردا فردا فردا.!!!
دیشب اومد بخوابم گفت عاطفه تو منو مسخره کردی تو منو بازی دادی اخه چرا.!!!![]()
Cold as ice And more bitter than a December
Winter night That’s how I treated you
همین یکی دوساعت پیش
شرکت در مراسم یادبود شهدای گمنام
![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)