هیچ عیبی نداره.خیلی هم خوبه .در گذشته ای نه چندان دور در خونه مادر بزرگا وپدر بزرگامون همچین کاربری وجود داشته که اصطلاحا بهش "پستو"و "دولاب" می گفتن.و این "پستو"هاو "دولاب"ها در هر جایی که مورد نیاز بود وجود داشتن.داخل آشپزخونه یا همون "مطبخ خونه"، داخل اتاق های پذیرایی یا همون "بالاخونه" و ....
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
ممنون از مطلب جالبی که بیان کردید.نمیدونم هدف از ایجاد اون پستوها چی بود شاید دسترسی راحت تر بود ولی بحث یخچال بحث کاهش مصرف انرژی هست.برای برداشتن یه قوطی رب در یخچال که اندازه قد من هست باز میشه و به سرعت تبادل دمایی زیادی بین درون یخچال و آشپزخانه رخ خواهد داد....اینه که منو آزار میده![]()
وقتی که توی خواب شیرینی بیان و با لگد بلندت کننظرف شستن
خرید لباس
![]()
ممنون از توجه شما.دقیقا هدف از ایجاد آن "پستو"ها همینی بوده که شما اشاره کردین.در گذشته در ان "پستو"ها تمامی مواد غذایی که امروزه ما درون یخچال نگه داری میکنیم قرار داده می شده بدون انکه دچار فساد و کاهش کیفیت بشن... و مکانیزم تهویه ی جالبی داشته .این مکانیزم و سیستم تهویه ی جالب موجب آزار هیچ موجود زنده ای نمیشد.![]()
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
ممنون که منظورتون رو توضیح دادین!
بله میشه اما طرح شما طرح رو نمیتونه عوض کنه رنگ رو عوض میکنه اون هم به مقدار خاصی
شاید ترکیبشون هم خیلی جالب نباشه! البته منظورم از طرح طرح کفش مثل کالج یا... هست
اما طرح مثل راه راه یا چهار خونه رو میشه ترکیب کرد طرحهامونو-- به شرطی که حداقل یکیش رو بتونیم بسازیم--- خیلی راحت نیست!!
ارزون و متنوع رو قبول دارم
اما راحت رو نه
جوراب کشی زخیم دور کفش کمی اذیت میکنه برای تابستون
تنوعش هم کمی بحث بر انگیزه چون دیگه بند کفش معلوم نمیشه - اما برای خیلی از کفش ها جالب میشه
در ضمن
کل مسئله باز کردن کفی کفشه
اگر به راحتی مثلا با زیپ باز و بسته بشه --- هر روز یک کفش جدید به پا میکنیم چون تولید رویه های یک بار مصرف(برای چند روز محدود) خیلی ارزان میشه
خواهش می کنم ...
شما بهتر از من میدونید ولی خب این مورد شاید ذهنیت من یه خورده متفاوت باشه ، چون به نظرم طرح هم می تونه دو نوع باشه ، پره های نرم و باریک و به اندازه ی حدود 0.5 سانتی متر (عرض) در نظر بګیرید که کل سطح کفش رو پوشونده و به هر دو جهت کامل خوابونده میشه و طبق اصول طراحی هر سمت اون با پوشش پره ی کناریش که روش میاد یه طرح خاصی داشته باشه (هر طرحی می تونه باشه ، یه جورایی مشابه نقاشی های سطح شهر که روی نرده های بعضی اماکن می کشن که وقتی با ماشین از هر سمتش میګذری یه طرحی داره / تفاوتش اینه که در کفش پره ها باید کامل روی سطح بخوابن و این طوری طرح هم از هر جهت دیده بشه یک طرح هست)
این طوری دو طرح مجزا رو یک کفش شامل میشه و به نحوی که شما عنوان کردید رنګ بندی متفاوت ...
کار اګر راحت باشه که کار نیست
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)