تشکر به خاطر توجه و تعقل در نوشته هایم به شما که برسرشان توجه و تعقل کردم
دوست گرامی با تمام احترام باید بگم که ویکیپدیا منبع خیلی معتبریه (اگه با ساز و کارش آشنا باشید میدونید ...)
تنها کافیه به چند تا عامل مانند تاریخ نوشته شدن و تاریخچه ویرایشش یکم توجه کنیم و هشدارهایی که خودش برای برگه های متفاوت نشون میده, همین...
http://www.radiofarda.com/content/F1...a/2147455.html
مثل اینه که بگیم لینوکس سیستم عامل امنی نیس چون که متن بازه!!
در همین مورد هم اگه شما دانشی دارید خب برید و اون صفجه رو در ویکی پدیا بهبود بدید :)
---------------------------------------------
در مورد این پست هم باید بگم که حق با شماست و طبق نسبیت خاص برای رسیدن به سرعت نور یا باید جرم حالت سکون صفر باشه و یا به انرژی بی نهایت دسترسی داشته باشیم که این هم ناممکنه...
ولی دوست من اینجا هم نگفته که ممکنه فقط گفته اگه این اتفاق بیافته چی میشه که درست هم هست و اگه شما به اون سرعت برسید به انرژی تبدیل میشید ولی چون جرم حالت سکونتون مانند فوتون ها صفر نیس پس نمیتونید به اون سرعت هم برسید که بخواید تجزیه بشید - پس با خیال راحت هر چقد خواستیم میتونیم تند بدویم!! :)
واقعیت این است که پس از آنکه انیشتن فوتون را در امواج نور معرفی کرد، کسی میدانست که نور حاوی ذراتی است که غلظت انرژیای است که به همراه موج جا به جا میشود، که نشان دهندهٔ این است که تمام ذرات، مانند الکترون، باید توسط یک موج که در آن جایگزیده شدهاند، جابه جا شوند... ایده اصلی من گسترش نظریهٔ مطرح شده در مورد نور و فوتون (خاصیت ذرهای نور) توسط انیشتین در سال ۱۹۰۵ به اینکه ذرات نیز میتوانند به صورت موج منتشر شوند (خاصیت موجی ذره)، است". برای هر ذره از ماده به جرمmوسرعتvکه با موج واقعی در ارتباط است معادلهٔ مربوط به حرکت به صورت زیر بیان میشود:معادلبودن جرم با انرژی، یا E=mc۲، یکی از مشهورترین معادلهها در فیزیک و از مهمترین نتیجهها در نظریه نسبیت خاص میباشد. در اینجا m جرم در حال سکون ماده، E انرژی و c سرعت جهانی نور (سرعت نور در خلا) میباشند. این معادله به ما این نتیجه را میدهد که جرمِ لَختی یک جسم معادل با انرژی درونی آن است. یا به عبارتی انرژی و جرم،تنها قابل تبدیل به یکدیگر هستند. این یعنی اگر یک جرم با سرعت نور حرکت کند تماماً به انرژی تبدیل می گردد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)