دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نان حلقه ای بادام برای افطار

  1. #1
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    نوشته ها
    1,528
    ارسال تشکر
    11,753
    دریافت تشکر: 9,183
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    setayesh shb's: خوشحال3

    پیش فرض نان حلقه ای بادام برای افطار


    این نان مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان می باشد .

    مواد اولیه برای خمیر :


    مایه خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری
    آب گرم یک چهارم پیمانه
    شیر گرم نصف پیمانه
    شکر 3 قاشق غذا خوری
    کره یک چهارم پیمانه (گرم شده در دمای آشپزخانه )
    نمک 1 قاشق چایخوری
    پودر هل 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده 2 قاشق چایخوری
    آرد 5 لیوان


    مواد لازم برای داخل خمیر:

    آلبالوی خشک یا ذغال اخته خشک شده (بدون هسته ) سه چهارم لیوان
    کره نرم شده 2 قاشق غذا خوری
    آرد 2 قاشق غذا خوری
    بادام سه چهارم لیوان
    شکر 3 قاشق غذا خوری
    پوست لیمو 1 قاشق چایخوری


    مواد لازم برای شهد:

    پودر شکر نصف لیوان
    آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
    آب 4 قاشق غذا خوری یا ... در حدی که شهد غلیظ شود
    هل نصف قاشق چایخوری


    طرز تهیه :
    قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود.

    _ مخمر + آب ----> 2 دقیقه بماند. (مرحله 1 )

    _ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + 2 پیمانه آرد + مخلوط مرحله 1 ----> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود. (مرحله 2 )

    _ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید. (مرحله 3 )

    _ خمیر به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود. (مرحله 4)


    _ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید. (مرحله 5)

    _ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد. (مرحله 6)

    _ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید . (مرحله 7)

    _ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز 5 دقیقه روی درجه مورد نظر ( 350 F ) تنظیم کنید. (مرحله 8)

    _ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله 7 ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید. (مرحله 9 )

    روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید. (مرحله 10 )

    _ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .

  2. 3 کاربر از پست مفید setayesh shb سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •