این نان مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان می باشد .
مواد اولیه برای خمیر :
مایه خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری
آب گرم یک چهارم پیمانه
شیر گرم نصف پیمانه
شکر 3 قاشق غذا خوری
کره یک چهارم پیمانه (گرم شده در دمای آشپزخانه )
نمک 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده 2 قاشق چایخوری
آرد 5 لیوان
مواد لازم برای داخل خمیر:
آلبالوی خشک یا ذغال اخته خشک شده (بدون هسته ) سه چهارم لیوان
کره نرم شده 2 قاشق غذا خوری
آرد 2 قاشق غذا خوری
بادام سه چهارم لیوان
شکر 3 قاشق غذا خوری
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شهد:
پودر شکر نصف لیوان
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
آب 4 قاشق غذا خوری یا ... در حدی که شهد غلیظ شود
هل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود.
_ مخمر + آب ----> 2 دقیقه بماند. (مرحله 1 )
_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + 2 پیمانه آرد + مخلوط مرحله 1 ----> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود. (مرحله 2 )
_ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید. (مرحله 3 )
_ خمیر به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود. (مرحله 4)
_ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید. (مرحله 5)
_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد. (مرحله 6)
_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید . (مرحله 7)
_ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز 5 دقیقه روی درجه مورد نظر ( 350 F ) تنظیم کنید. (مرحله 8)
_ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله 7 ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید. (مرحله 9 )
روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید. (مرحله 10 )
_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .
علاقه مندی ها (Bookmarks)