شاید در طول عمرمان تنها یک بار پیش بیاید که در تقابل تیمهای بزرگ، آن هم در چنین بازی حساسی، شاهد نتیجهای باشیم که بامداد امروز اتفاق افتاد.
عکسهایی که در زیر میبینید، از منابع مختلف اینترنتی جمعآوری شدهاند:
- این پدر و دو پسرش، هیچ وقت خاطره تلخ این بازی را فراموش نخواهند کرد:
- همانقدر که دیدن یک بازی در میان جمع وقتی توأم با پیروزی میشود، برای همیشه خاطرهای پررنگ و شاد در عمق وجود آدمی حک میکند، چنین مسابقه فاجعهباری، دست کم برای چند دهه در خاطره جمعی برزیلیها ماندگار خواهد شد.
- نیمار حالا شاید از مصدومیت خود خوشحال باشد، برزیلیها مطمئن نیستند که حتی اگر نیمار بود، نتیجهای متفاوت میگرفتند، شاید باختی سبکتر!
- عذر تقصیر، شاید ترس از آنچه رسانههای و طرفداران فوتبال در فردای باخت بر سر بازیکنان خواهند آورد:
- تقابل غم و شادی:
- هر کدام از این بازیکنها دوست دارند که هر چه دارند بدهند و تصویرشان در میان اعضای این تیم نگونبخت نباشد:
- عکسی چنین خشمگین تا به حال ندیده بودم:
- توضیح خوبی برای این عکس: گله دارم! من از دست خدا هم گله دارم!
- هم امروز و هم چند روز آینده، جماعت آنلاین انواع عکسهای بامزه را خواهند ساخت و به باخت برزیل ارتباط خواهند داد. در اینجا مانیکای سریال فرندز، عدد هفت را نشان میدهد!
- ئقتی گل اول زده شد، خیلیها به تکرار سبک بازی آلمان مقابل فرانسه فکر میکردند ولی اصلا آن طور نشد:
- صحنه به ثمر رسیدن گل سوم توسط تونی کروز:
- در زیر کار گرافیکی جالب نیویورک تایمز را میبینید که با رفتن به اینجا میتوانید تصویر را در ابعاد اصلی ببینید: همه گلهایی که برزیل خورد!
- صحنه خوشحالیهای میروسلاو کلوزه بعد از به ثمر رسیدن تک تک گلهایش در بازیهای جام جهانی:
- یک کار گرافیکی جالب دیگر:
- در اینترنت تصاویر هواداران مغموم برزیل بسیار زیاد هستند، اما عکس این پیرمرد برزیلی حتی هواداران آلمان را هم متأثر میکند:
منبع: سایت 1پزشک
علاقه مندی ها (Bookmarks)