سلام به همه...همه نظراتو خوندم و واسم جالب بود!!!
به نظرم تا کسی هردو این سریالهارو ندیده باشه نمیتونه نظر کاملا درستی ارائه بده که خب منم خوشبختانه هیچکدومو ندیدم
اما یه چیزی میخواستم بگم و اونم اینکه بیایم فرض کنیم که این سریال کپی برداریه یا حالا به قول دوستمون یه جور اقتباس که به نظرم هیچکدوم درست و منطقی نیست!چرا ما باید بیایم تو ماه رمضان از یه سریال خارجی کپی برداری یا اقتباس کنیم؟!!!!!!!!!!!سریالای ماه رمضونی باید بارمعنوی داشته باشه و بتونه بدرستی خیر و شر رو نشون بده...ما کتاب قران داریم که داخلش پراز داستانهای زیباست که میشه صدها فیلم و سریال ازشون ساخت...ولی مساله اینجاست که ما حاظر نیستیم زمان تلاش و پول بیشتری صرف ساخت اینجور فیلما یا سریالها کنیم...مافقط نیاز نداریم که بادیدن یه سریال بخندیم یا گریه کنیم گاهی هم باید فکر کنیم!و من فکر میکنم سریالهایی که تو ماه رمضونای سالها پیش ساخته میشد بازهم بعضیاشون موضوعات بهتری داشت و به نظرم ما به جای اینکه روز به روز پیشرفت کنیم داریم پس رفت میکنیم...
سلام
با احترام
حالا شما گوش بدید . اولا قبل از این که بخواه ید سر چیزی بحث کنید از کلماتی که استفاده کنید مطمئن بشید . اقتباس یعنی برگرفتن از چیزی . اما کاری که فیلم کرده اقتباس نیست کپیه . باورتون نمیشه کپیه ؟؟؟ فیلمشو براتون میزارم . دوما در مورد او چیزی که به من گفته بودید باید بهتون بگم من حقی از بیت المال دارم و از طرف حق و سهم خودم میگم : حرومشون . و چون حق منه به هیچ احدالناسی هم ربطی نداره که در مورد حقم چی میگم . و در اخر حرفی که زدید گفته بودید یکم مطالعه کنید . این جمله رو به کسانی میگن که ادعا دارن و ما برعکس شما ادعایی نداریم . و این جمله رو باید به خودتون گفت .
موفق باشید![]()
![]()
جسمش زیر خاک قبرستان
روحش در اوج اسمان
صدایش در گوشمان
و
.
.
.
یادش همیشه در قلبمان
چرا دقیقا و عینا خیییییییییییلی جاهاش رو نشون دادن
http://www.aparat.com/video/video/on...0v/setdata/xml
![]()
جسمش زیر خاک قبرستان
روحش در اوج اسمان
صدایش در گوشمان
و
.
.
.
یادش همیشه در قلبمان
[QUOTE=v.m 2020;593295]
چرا دقیقا و عینا خیییییییییییلی جاهاش رو نشون دادن
http://www.aparat.com/v/n1N0v
![]()
جسمش زیر خاک قبرستان
روحش در اوج اسمان
صدایش در گوشمان
و
.
.
.
یادش همیشه در قلبمان
شاید بالیوودی که گفتید و هند داره اشتباه میکنه . ما هم باید بکنیم ؟ در ضمن فیلم های غرب تکنولوژی جلوه های ویژه بالایی داره یا اروپا داستان های خیلی قشنگی داره . ما که هیچکدومشون رو نداریم پس حداقل نباید خلاقیت و داستان جدید داشته باشیم ؟؟؟؟ این که دیگه صدا و سیما کپی کنه و جلوه ویژه هم نداشته باشه و از همه مهمتر کلی پول هم واسش خرج کنه ادم زورش میاد
![]()
جسمش زیر خاک قبرستان
روحش در اوج اسمان
صدایش در گوشمان
و
.
.
.
یادش همیشه در قلبمان
![]()
جسمش زیر خاک قبرستان
روحش در اوج اسمان
صدایش در گوشمان
و
.
.
.
یادش همیشه در قلبمان
بنده نگفتم این کار بهترین کارو و صد در صد ازش پشتیبانی میکنم که شما انقدر شاکی شدید
همون پست اول مشخص کرد و منم میدونستم این سریال کپی همون سریاله... دیگه لازم نیست و نبود یه پست در میون این لینک رو بزارید...
در ضمن چه اصراری دارید برای هر یک سطری که مینویسید یه پست جدید بدید ؟
خواهشا انقدر بیخود سیاه نمایی نکنید...
مجبورم نکنید برم لیست فیلم ها و سریال های خارجی و کپی و تکرارشون تو کشورهای خیلی خیلی مدرن (!) اروپا رو براتون بگذارم اینجا
این کار چیز عجیب و تازه ای نیست تو دنیای فیلم و سینما که انقدر روش مانور میدین...
شاید کار خیلی خوبی نباشه... ولی آبروی تمام کشور رو نمیبره....
در ضمن شما انتظار دارید سریال اصلی که از همجنس باز گرفته تا چیزای دیگه داره رو دوبله ی کامل کنن و براتون پخش کنن؟
اگر هم اینکار رو میکردن و سانسور میکردن فیلم رو ( که البته برای این سریال اصلا امکانش هم نیست...) فردا میومدن مسخره میکردن که ای داد و بیداد این دیگه چیه ! جرا انقدر سانسور کردین... اصلا نشون ندید دیگه و هزار تا چیز دیگه...
اشتباه میگم ؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)