اندیشیدن ، نبضِ حیاتِ ذهن ماست
سلام
من زياد از درست كردن سايت و پيشوندها و پسوندهاش اطلاعى ندارم ، بنابراين به خودم جرأت و جسارت نميدم بخوام در اين مورد بحث كنم
ولى اتفاق ، اتفاقه !!!!!!!!! پيش مياد
مسلماً هيچ مديرى دوست نداره كه چنين بلايى سر سايتش بياد دوست گرامى !!!!!!!! بهرحال بابت خود سايت خيلى زحمت ها كشيده ميشه
بهتر به جاى طعنه زدن و پيش پيش قضاوت كردن ، از خود مدير بپرسيم قضيه چى بوده
خيلى تاپيكا پريده ، خيلى از كارهاى انجام شده از بين رفته درست ولى دوباره ميسازمت وطن
خريدار كه دارن ولى بايد ديد از نظر ما چجورى معنا ميشه
هی
کلی زور زدیم امتیاز جمع کردیم حالا همش پرید. تازه 1/3دوستامم هم پریدن از دست این دنیای مجازی با احساسات اداما بازی میکنن![]()
می بینم که دوستان با پشتکار فراوان دارن تاپیک های حذف شده شون رو برمیگردونن !
اونم با دهن ِ روزه :)
خدا قوت![]()
روز بسیااااااااااااااااااااار خسته کننده ای رو گذروندم
ولی یه چیزی دیدم که با دیدنش سرشاااااااااااااااااااااا ار از انرژی شدم
به نظر خودم بی نظیره وجدا خوشحال شدم
میزارم شما ها هم ببینیدش
کار سلینازه
دختــــــــــرم تو بی نظیریـــــــــ
خوب افتادم نهکپی پیست خودمه
![]()
ویرایش توسط setayesh shb : 4th July 2014 در ساعت 09:52 PM
سلام من بازم می خوام حرفای دلمو بزنم میخو اد دو ماه بعد بپره می خواد بمونه
من جدیدا بادو سه نفری آشناشدم که ازروز اول فهمیدم برخورد باهاشون یکم سخته اصلا که باهام صمیمی نمیشن تازه وختیم یه اشتباه میکنن اصلا متوجه نمیشن که اشتباه کردن وحس معذرت خواهی ندارن کلا همیشه حق بااوناس بگذریم که اگه این روزا کارم حل شد که خلاص والا حالا حالاها باید تحملشون کنم وهی احساس امزاحم بودنو تحقیر داشته باشم خدایا کمکم کن![]()
خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم
دیدین وختی از یکی ناراحتین یا باهاش دعوا کردین دلتون می خواد شمارشو از تولیست مخاطباتون حذف کنین الان من دقیقا این کارو کاردم وای خیلی ازش دلخور بودم یکم حالم بهتر شد چه سری تو حذف شماره هس ؟البته می دونم بعدا یه جایی به دردم بخوره پشیمون میشم ولی چه می شه کرد
![]()
خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)