آدم های به ظاهر مجنون را ببیــن.. چه نمی کنند با چشم های بسته معشـــوقِ خود ..
آدم های به ظاهر مجنون را ببیــن.. چه نمی کنند با چشم های بسته معشـــوقِ خود ..
دلم تنگه پرتقالِ من!
هوا بارانی ست ...
دلم تنگه پرتقالِ من!
هوا بارانیست.................................. ......................
![]()
[
در مسیر بودن همیشه حس معلق بودن بهم میده با اینکه احساس همچین خوبی هم نیست اما گاهی دلم نمیخواد تموم شه الان هم واقعا نمیدونم چی میخوام...دارم بر میگردم و فردا برای من میشه اولین روز .... امیدوارم دیر نشده باشه
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
نمیدونم آخرش چی میشه،یه سری تصمیمات جدید در زندگیم گرفتم که میتونه خیلی از چیزها رو عوض کنه فقط باید شروع کنم، امیدوارم بتونم
مادرمدوست دارم بدانی که اغوش پر مهرت را باهیچ چیز معاوضه نخواهم کرد...چه زیبا و دل نشین بود اهنگ لالایی توشاید به نظر خنده اور باشد ولی دلم برای اهنگ ونوازش مادرانه ات بسیار تنگ گشته است.گویی باید ضرب المثل اسمان همه جایک رنگ است را تصحیح نمود چرا که اسمان همه جا یک رنگ نیست اسمان خانه ی ما پراستاز صفا و صمیمیت،پراست از مهر و دل دادگی،پر است از عطر نفسهای مادرانه و داستانهای زیبای پدرانه.که گفته اسمان همه جا یک رنگ است اسمان اینجا سرد و بی روح است اما اسمان خانه یما پر از طراوت است و تازگی پر از شادیست و دل دادگی .خداوندا ممنونم از تو که این فرصت را برایممهیا ساختی تا قدر بهترین نعمتهایت رابدانم ،بفهمم باوجود انهاست که من موجودیتپیدا میکنم و باعشق انهاست که قلبم در سینه میتپت و خون در رگهایم جاریست.اری بیپرده میگویم عزیزتر از جانم، نفسهایم تنها باصدای نفسها و تپش قلب شماست کهاز سینه ام جاری میگردد.
من آن خاکم به زیر پا ولی مغرور مغرورم به تاریکی منم تاریک ولی پرنور پر نورم اگر گلبرگ بی آبم به شبنم رونمی آرم اگه تشنه تو خورشیدم به سایه تن نمی کارم
دوست دارم بدونید درسته ما توکشورمون خیلی مشکل داریم ولی بااین همه هیچ جای دنیا ایران نمیشه ،واسه غلبه به یه مشکل نمیشه اونا ندیده بگیری و از روش رد بشی بلکه ببایید محکم اایستاد وباهاش مبارزه کرد وشکستش داد
اینا واسه امثال خودم گفتم که کشورما واسه ادامه تحصیل ترک کردم ،ولی بدون هیچ خجالتی میگم که اشتباه کردم باید میاستادم و باکمک بقیه ی جوونا درستش میکردم هرچقدرم که سخت باشه،هرچی باشه کشورمونه واسه هر ذره از خاکش خون جوانان پاک و بی گناه ریخته شده.
می دونم الان دارید میگید خودش اونجا داره کیف میکنه بعد به مانصیحت میکنه ،نه مطمان باشید این ترم تموم بشه برگشتم ایران میشینم واسه کنکور میخونم.
من آن خاکم به زیر پا ولی مغرور مغرورم به تاریکی منم تاریک ولی پرنور پر نورم اگر گلبرگ بی آبم به شبنم رونمی آرم اگه تشنه تو خورشیدم به سایه تن نمی کارم
الان با عاطی جون حرف میزدم...
خیلی خوشحال شدم...![]()
یکی از فامیل ها
پسرش از سربازی فرار نموده
و احیانا اذیتشم میکنه
به پدره قول دادم فردا دو تا دژبان تپل و دراز
ببفرستم دم خونش
بندازنش حشمتیه!
بدون حکم دادسرای نظامی سخته!
اما قانون فقط یه دست نوشته س خالیست
قوانین نانوشته بسیارند!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)