بنظرم معصومه مشکلی نداره اون صداها بخاظر حبابچه های هوا بین غضروفیه
بنظرم معصومه مشکلی نداره اون صداها بخاظر حبابچه های هوا بین غضروفیه
مخاطبتون منم؟
خب نقل قول میذاشتید. من شانسی این پستتون رو دیدم.
خب من در دو مورد حرفم رو توضیح میدم:
یکی اینکه اشاره کردم که وقتی با درد همراه نیست نشونه ی خوبیه... این یعنی احتمالا مشکل خاصی نداشته باشن...
اما توصیه به مراجعه به پزشک به این دلیل بود:
الان من دو مانور رو بهتون میگم که توش صدای زانو مشهود هست
1. تست McMurry (توضیح روشش طولانیه! حوصله ندارم تایپ کنم! ببخشید!)
که توش صدای تق یا پوپ در طول قسمت داخلی مفصل، در زمان انجام والگوس استرس، چرخش خارجی و باز کردن زانو در پارگی قسمت خلفی منیسک داخلی دیده میشه
2. در مانوری که کشکک رو روی استخوان ران زیرین آن فشار میدن..... تو این اگه درد هم باشه (توام با صدای ترق) ممکنه به پاتلوفمورال شک بشه.
![]()
ها؟زیر دیپلمی بگید دکتر جونم منم بفهمم یعنی حالا من دوسه سال دیگه زانوهام ساییده نمیشه؟مرسی و یه چیز دیگه چشم های من خیلی حساسه و توی حالت عادی یه دفعه چشمه ی اشک هام رون میشه بنظرتون چشمم ضعیفه؟اما خب هیچ مشکل دیگه ای هم نداره
سلام ایا استفاده از حشره کش ها با لامپ های فلورسنت برای بدن ضرر دارد برای استفاده طولانی وبرای دفع پشه چه راهکاری باید انجام داد بدون ضرر برای بچه
ایا استفاده از دستگاه اب شیرین کن برای استفاده روزانه ضرری برای بدن دارد ساخت امریکا http://qom-city.niazerooz.com/cat-820/191002.htm
با توجه به منطقه ایکه زندگی می کنید . و موادی که به آب اضافه میشن ترجیحا استفاده از تصفیه کن آب خیلی خوبه مخصوصا برای کسانی که سنگ کلیه دارند .
http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
وبلاگ خودشکوفایی
سلام.درمورد زانوها باید گرافی بگیرین تا ساییدگی معلوم بشه البته برای سنین پایین بعیده مگه اینگه زانو مشکل داشته باشه یا مشکل بیماری های کلسیمی و ... داشته باشه.درمورد چشم ها آبریزش تنها مهم نیست چون میتونه بعلت آلرژی باشه که تو بعضی فصل ها شدتش بیشتر میشه.ولی معاینه چشم نه تنها برای شما بلکه کسایی که احساس مشکل ندارن نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست.
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند.عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند.دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند.و بخند که خدا هنوز ان بالا با توست.
برای درمان بی خوابی چه قرصی بخوریم بهتره؟
سلام.برای درمان بی خوابی قرص های زیادی هست برای استفاده ولی اگر استفاده نکنید خیلی بهتره.(اکسازپام،لورازپام ،دیازپام،آمی تریپتیلین،نورتریپتیلین ،زولپیدم،دیفن هیدرامین و....) بعضی از داروهای خواب آور عوارض بد و مهمی دارن.
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند.عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند.دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند.و بخند که خدا هنوز ان بالا با توست.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)