افشاگری های جنجالی جلالی درباره دوپینگ در فوتبال ایران در برنامه نودسرمربی فولاد خوزستان اعلام كرد در یكی از تیمهایی كه در آن فعالیت میكرده ،دوپینگ از طریق مدیر باشگاه انجام میشده است.
به گزارش گل، مجید جلالی كه شب گذشته مهمان برنامه نود بود، در ادامه صحبتهای جنجالی خود درباره دوپینگ در فوتبال ایران دست به خود افشاگری زد و از وجود دوپینگ سیستماتیك در باشگاههای ایرانی خبر داد.
او بدون آنكه نام خاصی را به زبان بیاورد، از باشگاهی نام برد كه در حین مربیگری در آن متوجه این شده كه پزشك تیم به بازیكنان دارو نیروزا تزریق میكند.
جلالی گفت:«من با این پزشك به بحث پرداختم و او را از انجام این كار منع كردم اما او گفت كه از مدیر باشگاه دستور میگیرد» او ادامه داد:«بعد از آنكه كه من با این پزشك درگیر شدم، روابطم با مدیر باشگاه بد شد و سرانجام آنها عذر من را خواستند.» جلالی كه این بار در لفافه حرف میزد اجازه نداد كه كسی بفهمد كه كدام تیم دوران مربیگری او این تخلف آشكار را انجام داده است.
جلالی در تیمهای پیام مقاومت، پاس، شهید قندی، استقلال اهواز، صبا باتری و فولاد مربیگری كرده است. البته او سابقه هدایت تیم وحدت را هم دارد اما او زمانی سرمربی وحدت بود كه دوپینگ اختراع نشده بود.
گردآوری:گروه خبر سیمرغ
علاقه مندی ها (Bookmarks)