آری
خیر
نمی دانم
![]()
جسمش زیر خاک قبرستان
روحش در اوج اسمان
صدایش در گوشمان
و
.
.
.
یادش همیشه در قلبمان
سلام
خیلی ممنون از اینکه پرسیدین
انتظار داشتم از طرف تاپیک گذار مطرح بشه که نشد
درست می فرمایید ولی اولا هنگام خروج از جو زمین که خود این قسمت پرتاب نمی شه و در محفظه است
هنگام فرود به سطح ماه هم باید بگم ماه جو به شدت رقیقی داره ولی علاوه بر اون باز هم این قسمت به این سادگی فرود نمیاد بلکه باز هم محفظه داره
مرسی
سلام
مرسی از شرکت در بحث و سوالتون
ببینید مستند اونیه که کاملا بی طرف باشه و اگر اون جمله رو من اینطور اصلاح کنم می شه مستند :
اتحادجماهير شوروي فقط يك برنامه ي فتح ماه سرنشين دار را برنامه ريزي كرده آن طور كه من تحقيق كردم كيهان نوردهاي شوروي وقتي كه از كمربند ون آلن بالاتر رفته اند، سوختند.شوروي هيچ گاه دوباره تلاشي براي فرستادن انسان به كمربند ون آلن يا بالاتر از آن صورت نداد.
من قصد توهین نداشتم ،ندارم وتوهین هم نکردم
به هر حال
مطالبی که شما گفتید متینه و درسته که از منابع ایتالیایی، فرانسوی و .... هم در این مقاله استفاده شده ولی دلایلی که برای اثبات این دروغ بیان شده منطقی نیستند
ضمنا طرف بنده مقاله است نه شما، که بگم شما طرف روسیه هستید یا چین یا آمریکا ولی به هرحال شما دارید از مقاله دفاع می کنید
من دلایلم رو کامل و بند بند ارائه دادم
اول هم از زحمات شما در اولین پستم تشکر کردم : مرسی از پست جامعتون!!!!
لطفا شما برای هر بندی که به مقاله ی شما ایراد گرفتم جواب رد بیارید تا بحث نه به صورت بحث و جدل بلکه به صورت منطقی پیش بره
مرسی![]()
یه سوال کلیدی برام پیش اومد :
چرا اگه این انتقاد ها انقدر جدیه به ظاهر با وجود این همه دموکراسی و آزادی کسی نرفته از ناسا یا آرمسترانگ یا هر کسی دیگه ای که در این قضیه نقش داشته به صورت جدی و سوال کنه و گزارش موثق تهیه بشه؟!؟
اولین کتاب در این مورد (We Never Went to the Moon: America's Thirty Billion Dollar Swindle) ( ما هرگز به ماه نرفتیم : فریب 30 میلیارد دلاری آمریکا ) سال 1974 نوشته شد یعنی 2 سال بعد از پرواز آپولو
این کتاب رو bill kaysing که یک آمریکایی هست نوشته و در اون مدعی شده که احتمال فرود موفقیت آمیز سفینه ی سرنشین دار در ماه فقط 0.0017 درصده ! و دقیقا تو این کتاب گفته شده که فرود جعلی برای ناسا خیلی راحتتره !
ویرایش توسط کاوه : 15th March 2014 در ساعت 07:52 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)