درود بر شما![]()
![]()
آیا با بحث خواهرم و برادرم و سایر نسبت های مجازی![]()
![]()
موافقید؟![]()
مخالفید؟![]()
چرا!![]()
درود بر شما![]()
![]()
آیا با بحث خواهرم و برادرم و سایر نسبت های مجازی![]()
![]()
موافقید؟![]()
مخالفید؟![]()
چرا!![]()
من مخالفم!![]()
کلهم
برخی ها رو می بینم که غرق!! درین مواردن
بطوری که به شدت حتی وابسته ی همند!!
و اندکی...!!
سلام
اگه دو سه بار همین طوری یه نسبتی گفته شد ایراد نداره ولی اگه طرفین واقعا حس کنند با هم ننسبت دارند و وابسته شن مضره . کلا وابستگی به هر چیزی باعث افول میشه. و نکته ی مهمتر اینکه در این بین افرادی در پی سوء استفاده از اعتماد و نیت پاک افراد بر آمده و باعث رخنه در زندگی واقعی و ایجاد مزاحمت و یا فاش راز هایی که به او گفته اید در بین دوستانتان شوند. در پایان کلامی از امیر مومنان
با دوست خود زیاد صمیمی نشوید چرا که روزی ممکن است دوستییان برهم خورد و راز شما را بر ملا سازد . و با دشمن خود چنان رفتار کنید که اگر روزی با او دوست شدید شرمسار نشوید.
سلام. من هم به نوبه ی خودم موافق نیستم.
چون 2 نفر از بچه های این سایت رو میشناسم که فوق العاده بهم علاقه دارند ولی یکدیگرو خواهر برادر صدا میزنن.
خوب این کار چه چیزی رو ثابت میکنه؟![]()
کاملا مخالفم
یعنی از لحاظ منطقی و حتی شرعی دو نفر اینقدر به هم نزدیک بشن که حس خاصی رو که در دو کلمه خواهر و برادر هستش رو بهم بزنن درست نیست.هرکسی باید درجایگاه خودش واسه آدما تعریف بشه،جایگاه دوست و خواهر وبراادر جدا از هم هستش
البته از نظر من افرادی که اینکارو میکنن ی جورایی کمبود عاطفه دارند که ی دوست رو به عنوان خواهر یا برادر تلقی میکنن![]()
از خدا پروا کنید؛
تا پَر وا کنید ...
بله
تنها نظر بله منم فک کنم
خوبه که![]()
من وقتی یکی بگه بهم "آبجی" اصن خوشم نمیاد...
الان اینو گفت که چی بشه؟ مثلا فکر میکنه من بش نظر داشتم،حالا اینو گفت که تکلیفو روشن کنه...؟؟؟!!!
ویرایش توسط sr hesabi : 12th March 2014 در ساعت 02:26 PM
شاید ....
سلام
تا ی جایی آری تا جایی نه
ببینید تو فضای مجازی وقتی من بخوام یک شخصی رو مخاطب قراربدم چون معمولا اسم کوچیک افراد رو میدونم پس یا باید از لفظ آقا و خانوم استفاده کنم یا لفظ دیگه ای مثل داداش یا خواهری یا شغلشون مهندس یا دکتر.
ولی خب این الفاظ نباید باعث ایجاد وابستگی بشه. که البته خود افراد این حد رو تعیین میکنند.
دلی که در دو جهان جز تو هیچ یارش نیست
گرش تو یار نباشی جهان به کارش نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)