درود بر شما!
درین تاپیک از لیگ اروپا میگیم!
و هوادار کدام تیم هستید
درود بر شما!
درین تاپیک از لیگ اروپا میگیم!
و هوادار کدام تیم هستید
سلام...
پس مونشنگلادباخ كو؟
راستش من بچه كه بودم به خاطر ماركو طرفدار ميلان بودم...
بعد كه باسواد شدم و توي اين كارتاي بازي رئال از همه بيشتر بود قهرماني اروپاش و طرفدار رئال شدم...
بعد كلا از تيريپ منچستر و فرگوسن خوشم ميومد...
بعد چون رونالدو رو خيلي خيلي دوست داشتم مجبور شدم اينتر رو هم دوست داشته باشم...
هميشه دوست داشتم يه پوستر از كله كچل و دندوناي خرگوشي رونالدو داشته باشم كه از ديوار اتاقم بزرگتر باشه و هيچ وقت به آرزوم نرسيدم...
كلا از بازي فان باستن، داسايوف، روي كاستا، ژائوپينتو و ديويد ژينولا، ميشل پرودوم، روبرتو كارلوس و رونالدو نازاريا دليما هميشه خوشم ميومده...
پرتقال رونالدو، روي كاستا - ايتاليا توتي - پيرلو - انگليس بكام، پل گاسكويين - فرانسه زيدان، اريك كانتونا - آرژانتين مارادونا، باتيستوتا - آسيا علي پروين، علي كريمي، عابدزاده - آفريقا روژه ميلا - اسكانديناوي زلاتان و برزيل هم كه يه تاپيك مجزا ميخواد...
در حال حاضرم كه غير رونالدو پرتقالي بازيكن تمام عيار نداريم توي فوتبال...
اميدوارم كشور ما هم از لابي و كل كل گرو كشي پول پرستي در بياد و قدر اسطوره هاش رو بدونه...
براي درك بهتر به كليپ مقايسه علي كريمي و مارادونا رجوع شود...
در كل بعد پاره كردن انواع پيرهن در اين جامعه به اين نتيجه رسيدم كه اگر من هوادار سرسخت رئال باشم...
هيچ وقت نميتونم از بازي زيباي ديگر تيم ها لذت ببرم و مجبور آرزوي باختشون رو داشته باشم...
پس من طرفدار تيمي هستم كه خوب و زيبا بازي كنه...
البته بعد از ايران و پرسپوليس و برزيل و پرتقال و رئال...![]()
من که تیم اول از بچگی رئال بود
ماکلله و روبرتو کارلوس رو خیلی دوست داشتم
در کنار اون فرگوسن و. کریسم دوست داشتم ، برای همین تو انگلیس منچستریم
تو ایتالیا به عشق کاکا و شفچنکو ،میلان رو دوست دارم
از المانم بدم میاد کلا
ولی در کل عاشق رئالم در. هر شرایطی
اییشالله امسال همه قهرمانی ها رو میاره
شاید ....
15ساله طرفداره بایرنم!
فقط منچستر سیتی با اون خط حمله وحشتناکش-فوق العاده است -این فصل هم آرسنال و هم لیورپول رو 6 تایی کرد(قبلا فکر میکردم فقط استقلال همچین توانایی داره که 6 تایی بشه...
)
از خدا پروا کنید؛
تا پَر وا کنید ...
فقط بارسلونا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)